Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Pajibo - AKROPOLIS ŘECKÝ RESTAURANT
30. červen 2013 | 21:33

Prostředí dobré. Obsluha nic extra, ale ujde. Wc nic moc, což je problém celé Plzně.

Jídlo je dobré. Vývar s gyrosem chutný. Těstoviny dobré. Gyros chutný. Tortilla také dobrá.

Je to restaurace, kam se nebojím zajít na jídlo.


Pajibo - U Bílého lva
30. červen 2013 | 21:17

Prostředí pěkné, ale málo osvětlené. Obsluha pomalá. Záchody nic moc.

Objednala jsem si lososa s koprovou omáčkou a brambory. Losos byl starý, koprová omáčka byla moučná s nakyslou chutí. Brambory měly našedlou barvu a pravděpodobně byly staré.

Manžel si objednal kapra s houbami a šťouchaným bramborem. Jediné, co bylo z tohoto jídla dobré byly houby.

Další spolustolovníci si objednali kuřecí kotlík s máslovým nokem.

Noky nebyly čerstvé. Udělaly takové ty, co jsou v plastové vaničce, vysypou se do vařící vody a za 2-3 minuty jsou hotové. Maso prý chutnalo hůře než v menze.

Tuto restauraci nemůžu doporučit, nic tak špatného jsem dlouho nejedla.


Raddekus - Pijezpi
19. červen 2013 | 21:59

Dobrá lokalita, obsluha OK, jídlo neurazí. Prostředí není špatné, ale není to úplně můj šálek kávy, takže 4z5. Vlastně nevím, proč to není P. Husa, když to má stejné majitele - kvůli pivu?


Koprtin - Hockey bar Severka
14. červen 2013 | 23:59

Návštěva 14. 6. 2013 chodíme tam s kamárady posedět a hlavně koukat na sportovní přenosy. Tentokrát jsem si i objednal něco k večeři, konkrétně Váleček z vepřové panenky. Jídlo bylo servírováno zhruba během 20 minut, čili na čekání si stěžovat nemohu. Jenže panenka byla naprosto syrová. Po upozornění mi byl od kuchaře nabídnut "panák" čehokoliv s tím, že jídlo ale zaplatím (s přílohou a omáčkou cca 200Kč). To jsem odmítl a teprve po následné další konzultaci mi bylo jídlo škrtnuto z účtu, ovšem bez jakékoliv nabídky dalšího pokrmu. Čili na posezení u piva a sportu super, ale jídlo už asi nikdy.


Sedli5 - Zulum Restaurace
14. červen 2013 | 19:14

Dnes jsem byl s rodinkou na tatarák přes voucher. Říkal jsem si, že na tataráku pokud je kvalitní maso nejde nic zkazit. Bohužel, jak to vypadá tak jde. Nestál za nic. Chuť masa žádná a navíc v něm byly nasypané nějaké umělé dochucovadla.

Takže do Zulum už nikdy a určitě to nedoporučuji ani ostatním zájemcům.

Jediné plus byla servírka moc milá a hezká.


Terezička - Stará sladovna
11. červen 2013 | 15:11

V této restauraci jsem byla náhodou po delší době a byla jsem velmi mile překvapena. Obsluha příjemná a milá. Atmosféra úžasná opravdu jak ze středověku. Jídlo výborné. Dlouho jsem se tak dobře nenajedla. Měla jsem maso s pikantní omáčkou a omáčka byla opravdu pikantní což mám ráda. Sem se určitě brzo vrátím :)


MaFa - La Carreta
2. červen 2013 | 13:59

Restauraci jsme ze zvědavosti navštívili v pátek ve 22:00 h (tj. hodinu před oficiální zavíračkou) a překvapila nás velmi milá a komunikativní obsluha. Původně jsme šli pouze na drink, ale nechali jsme se přemluvit na ochutnávku mexické kuchyně. Papričky Jalapeňos byly velmi chutné a extrémně ostré (servírka předložila jídlo se slovy:,, Zítra si na nás určitě vzpomenete.´´ - a měla pravdu :-)). Dále jsme vyzkoušeli Frioles Charros, na předkrm obrovská porce.

Celkově atraktivní prostředí a ceny velmi rozumné.


MaFa - AKROPOLIS ŘECKÝ RESTAURANT
2. červen 2013 | 13:39

Restauraci jsme navštívili v pátek večer a zvolili posezení na kryté terase.

Prostředí čisté a příjemné

Obsluha milá a profesionální

Jídlo - čerstvé krevety na grilu byly velmi chutné, ale papričky Jalapeňos jako předkrm příliš nepálily.

PLNĚNÉ JEHNĚČÍ ROLKY S UZENOU PANCHETOU - velmi dobré a porce dostatečná.


nusowitz - Na Spilce
2. červen 2013 | 11:31

Měl jsem možnost navštívit podnik na finále Gambrinus ligy. Uznávám, že přeci jen to byly trošku více polní podmínky, než za běžného chodu restaurace, přesto některé věci jsou neakceptovatelné.

1) 1/2 Spilky byla rezervována pro projekci. Obsluha pouze na baru (dá se pochopit), nicméně v sestavě dvou silně protivných pinglů za pípou(když tě to Kamile nebaví, nedělej to) a obsluhy stolů (jídlo, odnos sklenic), která také ochotou nepřekypovala.

2) Jídlo je lepší průměr, avšak i ten dostanete jinde za podstatně méně a větší porci. Jediné, co se vyloženě nepovedlo, byla tlačenka.

3) Technické vybavení podniku. Hospoda nabízí wifi, ke které se prostě nepřipojíte, signál MT uvnitř není (aspoň Vodafone), což již dnes při vůli a ochotě řešit lze. Kvalita projekce byla jednoduše strašná, trhaný rozplizlý obraz, který by trumfla i stará TESLA Rubín.

Uznávám, že hodnotit vybavení podniku, které drtivá většina ostatních nemá, je trochu nefér. Na druhou stranu, pokud něco inzeruju, že fungovat bude, že jsem jedna z TOP plzeňských hospod, tak by se nemělo stávat, že něco standardně nefunguje (od minulé návštěvy před cca 2 roky se nezměnilo nic) a už vůbec by se nemělo stát to, že na zákazníka bude protivnej a drzej personál.


bc.plzen - Zulum Restaurace
2. červen 2013 | 05:35

Katastrofa - navanulé maso, obsluha si nevšímá, že nemáte co pít. Když už chcete platit, musíte si pro obsluhu dojít... Poloprázdná hospoda ale servírka je někde zalezlá...

Ceny ovšem astronomické


LucieBlaž - El Cid
1. červen 2013 | 20:29

Naprosto dokonalá restaurace, báječná obsluha a podnik, kde mi nevadí dát za kvalitní jídlo větší peníz. Stojí to za to. :)


mrkva - U Salzmannů
20. květen 2013 | 17:14

m psát, ale tentokrát mi to nadalo a chci se s vámi podělit o můj zážitek.

V úterý 14. 5. 2013 jsem na doporučení navštívil s kamarády restauraci U Salzmannů.

Rezervaci jsme neměli a tak jsem se trochu bál, aby tam bylo místo. Znáte to, úroveň služeb v restauracích obecně a během vypjatého času oběda zvlášť, bývá někdy ne podle našich představ. Někdy máte dokonce pocit, že svojí přítomností obsluhující personál otravujete. A po celkem nedobrých zkušenostech z některých restaurací v centru jsem se v duchu připravoval ?na všechno?.

Tentokrát jsem byl ale velice mile překvapen. Hned po příchodu se nám ochotně věnoval provozní, který nás usadil v zadní, nové části restaurace.

Ještě v zimě tam bylo jen wc, teď tu sedíte v hezkém, čistém a nezakouřeném prostředí.

Tento prostor je totiž kompletně nekuřácký (snad to bude brzy všude?kuřáci prominou):-)

Číšník Petr nám přinesl objednaná piva (mimochodem vynikající chuti a správné teploty i míry).

S jeho příjemným vystupováním ?starého mazáka? převzal naši objednávku a za pár minut mi servírka, jejíž jméno si už nepamatuji, přinesla tu neúžasnější svíčkovou na smetaně. Vřele doporučuji všem, kteří ji zde ještě neochutnali. Ostatní kamarádi taktéž s jídlem spokojeni. Kdybych se nemusel vracet do práce, jistě bych se k dalšímu ?tekutému zlatu? nadal přemlouvat. Pivečko mají opravdu skvělé. Jejich ?motto? na jídeláku nelže!

Je vidět, že když dělá hospodu někdo, který ví co a jak, je to hned vidět.

Návštěvu mohu vřele doporučit. Jen tak dál!


na začátek | «předchozí | Strana 20 z 195 | následující» | na konec

11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde