Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

Drahy01 - La Provence el Cid
5. červenec 2013 | 09:26

Včera jsem tuto restauraci navštívila - velké zklamání :-( jídlo průměrné, obsluha průměrná a při placení v EURech mě obsluha obrala - za účet 1. 789 Kč jsem platila 80 EUR, 5 EUR jsem nechavala pro obsluhu a zpět mi vrátili 200 Kč!


Drahy01 - El Cid
5. červenec 2013 | 09:23

Úžasná restaurace, skvělé jídlo a úžasná obsluha. Absolutně nechápu, jak El Cid La Provence může mít lepší hodnocení?!?

El Cid maximálně doporučuji!!!


Pajibo - Slunečnice
30. červen 2013 | 22:33

Obsluha zamračená a zapomínala. Burger s tempehem skvělý, nápoje dobré. Prostředí krásné. Wc čisté.


Pajibo - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
30. červen 2013 | 22:28

Čekali jsme dlouho, ale jídlo bylo dobré. Zase zajdu.


Pajibo - Gateway of India Plzeň
30. červen 2013 | 22:15

Přátelé vyprávěli, že se zde dobře najíme. Nestalo se. Jídlo nechutnalo. Wc hrozné. Obsluha zapomínala, že jsme.


Pajibo - Cuba Liberta
30. červen 2013 | 21:58

Prostředí vkusné. Obsluha je vtíravá. Na jídlo se čeká dlouho, ale je skvělé. Losos super, tatarák z lososa taky super, fazolačka dobrá. Ostatní u stolu měli kuřecí a pochutnávali si. Je to dobrý podnik na oběd s rodinou, či přáteli. Pokud máte na jídlo celé odpoledne či večer, neváhejte a navštivte.


Pajibo - AKROPOLIS ŘECKÝ RESTAURANT
30. červen 2013 | 21:33

Prostředí dobré. Obsluha nic extra, ale ujde. Wc nic moc, což je problém celé Plzně.

Jídlo je dobré. Vývar s gyrosem chutný. Těstoviny dobré. Gyros chutný. Tortilla také dobrá.

Je to restaurace, kam se nebojím zajít na jídlo.


Pajibo - U Bílého lva
30. červen 2013 | 21:17

Prostředí pěkné, ale málo osvětlené. Obsluha pomalá. Záchody nic moc.

Objednala jsem si lososa s koprovou omáčkou a brambory. Losos byl starý, koprová omáčka byla moučná s nakyslou chutí. Brambory měly našedlou barvu a pravděpodobně byly staré.

Manžel si objednal kapra s houbami a šťouchaným bramborem. Jediné, co bylo z tohoto jídla dobré byly houby.

Další spolustolovníci si objednali kuřecí kotlík s máslovým nokem.

Noky nebyly čerstvé. Udělaly takové ty, co jsou v plastové vaničce, vysypou se do vařící vody a za 2-3 minuty jsou hotové. Maso prý chutnalo hůře než v menze.

Tuto restauraci nemůžu doporučit, nic tak špatného jsem dlouho nejedla.


Raddekus - Pijezpi
19. červen 2013 | 21:59

Dobrá lokalita, obsluha OK, jídlo neurazí. Prostředí není špatné, ale není to úplně můj šálek kávy, takže 4z5. Vlastně nevím, proč to není P. Husa, když to má stejné majitele - kvůli pivu?


Koprtin - Hockey bar Severka
14. červen 2013 | 23:59

Návštěva 14. 6. 2013 chodíme tam s kamárady posedět a hlavně koukat na sportovní přenosy. Tentokrát jsem si i objednal něco k večeři, konkrétně Váleček z vepřové panenky. Jídlo bylo servírováno zhruba během 20 minut, čili na čekání si stěžovat nemohu. Jenže panenka byla naprosto syrová. Po upozornění mi byl od kuchaře nabídnut "panák" čehokoliv s tím, že jídlo ale zaplatím (s přílohou a omáčkou cca 200Kč). To jsem odmítl a teprve po následné další konzultaci mi bylo jídlo škrtnuto z účtu, ovšem bez jakékoliv nabídky dalšího pokrmu. Čili na posezení u piva a sportu super, ale jídlo už asi nikdy.


Sedli5 - Zulum Restaurace
14. červen 2013 | 19:14

Dnes jsem byl s rodinkou na tatarák přes voucher. Říkal jsem si, že na tataráku pokud je kvalitní maso nejde nic zkazit. Bohužel, jak to vypadá tak jde. Nestál za nic. Chuť masa žádná a navíc v něm byly nasypané nějaké umělé dochucovadla.

Takže do Zulum už nikdy a určitě to nedoporučuji ani ostatním zájemcům.

Jediné plus byla servírka moc milá a hezká.


Terezička - Stará sladovna
11. červen 2013 | 15:11

V této restauraci jsem byla náhodou po delší době a byla jsem velmi mile překvapena. Obsluha příjemná a milá. Atmosféra úžasná opravdu jak ze středověku. Jídlo výborné. Dlouho jsem se tak dobře nenajedla. Měla jsem maso s pikantní omáčkou a omáčka byla opravdu pikantní což mám ráda. Sem se určitě brzo vrátím :)


na začátek | «předchozí | Strana 20 z 195 | následující» | na konec

11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde