Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2335 recenzí

AndyvonPilsen - Potrefená Husa
23. srpen 2016 | 13:39

Ráda sem chodím. Jsou zde náznaky moderní gastronomie se skvělou obsluhou a výběrem několika druhů piv. Atmosféra je také pěkná, ale občas bývá pěkně narváno a bez rezervace, hlavně v pátek a v sobotu, si nesednete. Jinak vřele doporučuji.


AndyvonPilsen - Restaurant 12°
23. srpen 2016 | 13:35

Do restaurace 12 velmi ráda pokaždé zajdu. Mají tu docela velkou zahrádku, dobré jídlo a pivko. Obsluha je také velmi příjemná. Doporučuji!


AndyvonPilsen - U Salzmannů
23. srpen 2016 | 13:33

Salzmanni se zlepšili oproti předešlým létům. Moderní česká kuchyně s příjemnou atmosférou a rychlou obsluhou.


AndyvonPilsen - Uctívaný Velbloud
23. srpen 2016 | 13:25

Dobré pivo, jídlo. Příjemná obsluha. Doporučuji.


sisa - Restaurant 12°
18. srpen 2016 | 09:23

Bohužel musím ohodnotit záporně.

Víno Fangalo, které si často v restauracích objednávám, tady rozhodně nechutnalo tak, jak má. Vzhledem k vysoké ceně bych očekávala jistou kvalitu, ale bohužel. Při placení se nám na našem účtu objevily položky, které si nikdo z naší skupinky neobjednával, které jsme ovšem museli zaplatit. A vrchol byl, když si číšník spletl účty, nechal mě zaplatit jiný účet se slovy, že mi pak rozdíl vrátí, samozřejmě už mi nic nevrátil!

Takže tuto restauraci navštívím leda tak po výměně majitele a personálu!


Aminomaster - U Rytíře Lochoty
16. srpen 2016 | 13:06

Měli jsme odtud večeři minulou sobotu a musím říct že to bylo naprosto příšerné. Jídlo jsme si brali s sebou, takže nebyla ani možnost jídlo reklamovat, nikdy bych za toto jídlo totiž nezaplatil.

Hamburger byl naprosto příšerný, maso úplně neochucené a nedopečené (místy skoro syrové), houska nebyla opečená, takže po chvilce rozmáčená že se to nedalo jíst ani příborem, uvnitř burgeru sladká chilli omáčka z flašky a kus neopečené slaniny. I ten nejlevnější burger od Bigburgeru je lepší něž toto. Kuřecí prso bylo taky neochucené, navíc nedopečené (bylo rozkrojeno napůl, takže nechápu jak si toho kuchař mohl nevšimnout), šťouchané brambory divně béžové. Celkové hodnocení: Jídlo celkem za 350 Kc na úrovni maximálně hotovky. Už nikdy víc


MoncaB - Zlatá koruna
12. červenec 2016 | 11:54

Příjemné prostředí. Zvlášť pro toho, kdo pamatuje, jak to tu vypadalo dřív. Na oběd sem ale nechoďte. V poledne už kuchař vyškrabuje hrnce.


amy - Starobolevecká hospůdka
23. červen 2016 | 13:39

dobře vaří, ochota, příjemné prostředí, co víc si přát?


lipo - U Lízalky
31. květen 2016 | 14:55

Teráska krásná, ale to je asi vše. Obsluha tak 50/50. Víděňský řízek hnus a brambory to samý. Na placení kartou zapomeň.


Tomáš - U Pramenů
11. květen 2016 | 00:13

Hrůzostrašný zážitek. Už dlouho jsem nedal jednu hvězdu, ale U Pramenů si snad nezaslouží ani tu. Na kamarádovo svatbě... začalo to drobnostmi jako chybějící objednané přehozy apod. Oběd ještě OK. Ale pak. Podle webu byste tipovali skoro vinařské centrum, ale skutek? Několik odrůd po pár lahvích; na dotaz po červeném, byla odpověď: Frankovka. Dál nic. Po dvou lahvích došla. Dolévání skleniček po okraj, teplé, no spíš od nějakého zařízení ohřáté lahve...

Když došlo na grilování s hodinovým zpožděním, trvalo 10 minut, než došlo vše.

Vrchol nás ale ještě čekal, když se personál komplet opil, rozbíjel skleničky, poléval hosty. Třešničkou bylo, že půlnoční guláš prostě zapomněli udělat.

Dnes jsem se dozvěděl, že druhý den se ke kamarádově zkažené svatební oslavě postavil arogancí a osočením, že si vše vymyslel, aby ušetřil!? Holt čtyřhvězdičkoví profíci.


mrvopice - U Lízalky
4. duben 2016 | 10:53

Včera jsem byl s přítelkyní na večeři, dali jsme si specialitu podniku "Lízalčin hovězí burger". To, co jsme dostali, nemělo s burgrem nic společného, studená houska, vlažné maso s kousky čehosi křupavého... Plátek cibule měl 1cm na výšku, místo plátku okurky 2 celé překrojené napůl, místo křupavého plátku slaniny asi 1cm vysoký smradlavý plátek super levné slaniny, kvalita by odpovídala všemu, jen né věci hodné k jídlu. Hranolky nasáklé olejem, lehce smradlavé z friťáku a 12ka pivo teplé, neodtočené, pěna spadla do půl minuty. Myslel sem, že první pivo je smradlavé, při druhém mi vyměnili sklenku a už nesmrdělo, jen chutnalo jako z pajzlu z vlakáče :-( Pětistovka vyhozená oknem. Na burger příště jedině do Delish, tam je bezkonkurenční. A obsluha? :-))) Vyhněte se obloukem této restauraci!


kutna - Zeke Sushi bar
3. duben 2016 | 12:26

Obsluha více než v pořádku, chválím. Slečny milé, usměvavé, komunikativní. Standard si v tomhle ohledu drží celou dobu existence. Občas se mi zdá, že nigiri s lososem je trochu lepší ve Zlatém drakovi, ale naložený tuňák, rolka s uzeným lososem a sýrem Philadelphia ad. jsou u nich bezkonkurenční. Cenově jsou trochu výše, ale na řízek sem člověk nejde, že ano. Za mě rozhodně Zeke ano.


na začátek | «předchozí | Strana 2 z 195 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde