Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2341 recenzí

Bigi - U Rytíře Lochoty
12. listopad 2016 | 08:51

Tento podnik jsem měl vždy rád navštěvoval. Dobré jídlo, obsluha i pití. Byl jsem nedávno zde asi po půl roce a byl jsem hodně zklamaný. Pivo i jídlo docela dobrý, ale obsluha no to byla katastrofa. Nepříjemná neochotná. Vyvrcholilo to placením. Vypili jsme nějaké to pivo a při placení nám na účtovali každému tak o dvě piva navíc, celkem 4 lidi. Nejvíce bylo velmi neprofesionální a aroggantní chování číšníka, který dříve dělal u Švejka v Riegrovce. K zákazníkovi by se měl tento člověk chovat vždy slušně a pokorně. Poté jsem tuto informaci pověděl mezi přáteli a dozvěděl jsem se že tyto praktiky zde dělaj úplně normálně. Dlouho již tento dříve oblíbený podnik nenavštívím.


Fantocy - Nový Peking
25. říjen 2016 | 16:04

Před nedávnem jsem navštívil tuto restauraci. Vzhled restaurace na mě udělal dobrý dojem. Dal jsem si bufet, kdy jsem ochutnal od každého trochu. Vesměs všechno chutná a vypadá podobně. Hnědá přesolená omáčka. Strašný dojem na mě udělala obsluha. Majitelé ? Číňani jsou velmi úslužní, milí přesně tak, jak bych si v čínské restauraci představoval. Jiné je to s našinci. Obsluha používá mezi sebou velmi vulgárních výrazů hodících se spíše do knajpy starých námořníků. Vůbec dámám nevadilo,že hosté poslouchají jejich zážitky z probdělé noci. Co mě ale dorazilo, bylo to, že při kasírování mi slečna slovenskou češtinou doslova vynadala,že jsem na talíři nechal zbytky. Byl jsem poučen,že si mám nandat jen tolik, kolik sním, co oni potom se zbytkama. Nezmohl jsem se na nic, zaplatil a odešel a už nikdy více.


Wodpad - U Zahradníků
3. říjen 2016 | 15:55

V restauraci přímo sem ještě nebyl, ale odebíráme od ní obědy do práce. Kuchyně je opravdu výborná, i za tu cenu je jídlo velmi slušně uvařené a dodané včas. V nabídce jistě potěší i výběr salátů, který vydá za normální oběd popř. vepřové koleno.


sokol.ms - Starobolevecká hospůdka
28. září 2016 | 19:17

Hospůdka pěkná. Jídlo průměr. Kdo má rád tatarák samou papriku a kečup, ten si přijde na své. Obsluha neochotná, naprosto neprofesionální. Dám příklad: poté co příjdete s vozíčkářem a slušně se zeptáte jestli by šlo dát na stranu lavici, protože jinak se dotyčný nemá šanci dostat ke stolu a najíst, vám obsluhující s kyselým obličejem položí dalších deset dotazů typu-proč jako?, kam jí asi mám pak dát? a podobně. Podotýkám, že to bylo venku, kde je místa opravdu dostatek. Potom při objednávání jsme chtěli jedno jídlo dřív, protože bylo pro mou tříletou dceru, která už měla hlad. To byl zase problém, dokonce nám obsluha řekla, cituji:Já to objednám pak všechno najednou, protože rozdíl je stejně tři minuty a odešla. Vrchol!!! To téhle hospůdky už nikdy nepůjdeme!


jaju - Jalta
17. září 2016 | 13:14

Pokud budete mít cestu na Slovany, tak se tomuto příšernému podniku sport and games (Jatlta) zdaleka vyhněte. Je to tam hrůza děj a běs. WC nemité, lokál hnus, obsluha otrávené a dosti zpomalená. Nedoporučuji vůbec nikomu!!!


Moni - Kalikovský Mlýn
12. září 2016 | 21:40

Dnes jsme byli na rodinné večeři. Jídlo celkem uslo, každopádně jsme si v 20:22 chtěli objednat jeste jeden zmrzlinový pohár s horkými malinami... Ale bylo nám řečeno, ze kuchyně vaří do 20:30 ( to nám slečna sdělila v 20:22) a ze pohár už nedostaneme (jako kdyby bylo těžký dat 4 kopečky zmrzliny do misky a ohřát maliny v mikrovlnce) . Takze za nás urcite nedoporučujeme. Nikde na stránkach neni uvedeno, ze by se vařilo jen do 20:30 a po Plzni je plno skvělých restauraci , kde si budou vážit hostů víc nez tady.


AndyvonPilsen - Potrefená Husa
23. srpen 2016 | 13:39

Ráda sem chodím. Jsou zde náznaky moderní gastronomie se skvělou obsluhou a výběrem několika druhů piv. Atmosféra je také pěkná, ale občas bývá pěkně narváno a bez rezervace, hlavně v pátek a v sobotu, si nesednete. Jinak vřele doporučuji.


AndyvonPilsen - Restaurant 12°
23. srpen 2016 | 13:35

Do restaurace 12 velmi ráda pokaždé zajdu. Mají tu docela velkou zahrádku, dobré jídlo a pivko. Obsluha je také velmi příjemná. Doporučuji!


AndyvonPilsen - U Salzmannů
23. srpen 2016 | 13:33

Salzmanni se zlepšili oproti předešlým létům. Moderní česká kuchyně s příjemnou atmosférou a rychlou obsluhou.


AndyvonPilsen - Uctívaný Velbloud
23. srpen 2016 | 13:25

Dobré pivo, jídlo. Příjemná obsluha. Doporučuji.


sisa - Restaurant 12°
18. srpen 2016 | 09:23

Bohužel musím ohodnotit záporně.

Víno Fangalo, které si často v restauracích objednávám, tady rozhodně nechutnalo tak, jak má. Vzhledem k vysoké ceně bych očekávala jistou kvalitu, ale bohužel. Při placení se nám na našem účtu objevily položky, které si nikdo z naší skupinky neobjednával, které jsme ovšem museli zaplatit. A vrchol byl, když si číšník spletl účty, nechal mě zaplatit jiný účet se slovy, že mi pak rozdíl vrátí, samozřejmě už mi nic nevrátil!

Takže tuto restauraci navštívím leda tak po výměně majitele a personálu!


Aminomaster - U Rytíře Lochoty
16. srpen 2016 | 13:06

Měli jsme odtud večeři minulou sobotu a musím říct že to bylo naprosto příšerné. Jídlo jsme si brali s sebou, takže nebyla ani možnost jídlo reklamovat, nikdy bych za toto jídlo totiž nezaplatil.

Hamburger byl naprosto příšerný, maso úplně neochucené a nedopečené (místy skoro syrové), houska nebyla opečená, takže po chvilce rozmáčená že se to nedalo jíst ani příborem, uvnitř burgeru sladká chilli omáčka z flašky a kus neopečené slaniny. I ten nejlevnější burger od Bigburgeru je lepší něž toto. Kuřecí prso bylo taky neochucené, navíc nedopečené (bylo rozkrojeno napůl, takže nechápu jak si toho kuchař mohl nevšimnout), šťouchané brambory divně béžové. Celkové hodnocení: Jídlo celkem za 350 Kc na úrovni maximálně hotovky. Už nikdy víc


na začátek | «předchozí | Strana 2 z 196 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde