Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Enrique Ondo - U Hadí vrány
17. prosinec 2005 | 21:16

hospudka vhodna predevsim ke stravovani, ktere je pojato opravdu ''pocesku'', takze nevedoucim se pred navstevou doporucuje celodenni pust. Jidla je nejenom hodne, ale ma take nezpochybnitelne chutove kvality. Na piti piva je ale hospoda ponekud nevhodna a to z financnich duvodu. Mate-li tedy chut na tradicni ceskou kuchyni a mate-li opravdu hlad, pak je Hadi Vrana vasi cilovou stanici.


Enrique Ondo - U Beranů
17. prosinec 2005 | 21:06

Celkem prijemna rodinna hospudka, kde ale narazite na prevazne postarsi generaci a pan Velkovinarnik je na muj vkus nekdy az prilis zovialni. Taky cena piva je pro nas studentiky ponekud nevyhovujici, nicmene nebudete odchazet nespokojeni.


ambiente - Žumbera
1. červenec 2007 | 00:03

Obsluha občas nestíhá, nicméně není se čemu divit, je zde obvykle plno - zejména přes obědy. Slečna servírka je velice fajn a když se k tomu přičte pár G12° tak je podnik v pohodě:)


LordPetule - Bernard-In
12. prosinec 2005 | 12:12

Jako hospudka je to prijemna, ale riskovat desitku Bernarda uz radeji nebudu, ctrnactka je fajn :o)


Abuse - Stará sladovna
9. prosinec 2005 | 03:09

Fakt pohodová stylová krčma. Akorát to má jednu chybku. Cenově je hospůdka vhodná spíše pro dederony než pro České lidičky. Krom toho jsem slyšel ze dvou nezávislých zdrojů cosi o nebezpečnosti zdejší stravy. Dle mých zkušoností vypadala lákavě.


Abuse - Restaurant Inspiral
9. prosinec 2005 | 02:58

Techno, jungle, trance, ... Fajn zahrada. Vevnitř je to slabší. Mam takovej pocit že se zde točí Bernard, což bohužel znamená hvězdičku dolů.


Abuse - Alkatraz
9. prosinec 2005 | 02:55

Je to tu sice pěkné a levné, ale přesto mi tu nějak chybí atmosféra a setkal jsem se i s poněkud nepříjemnou obsluhou. Může to být jenom můj letmý dojem.


Enrique Ondo - Alkatraz
8. prosinec 2005 | 18:07

Pohodová a stylová hospoda ideální na pokecání a popití, protože pivo je za levný peníz a přitom úroveň hospody odpovídá vyšší cenové kategorii. Vyplatí se rezervace, protože bývá často napráskáno.


Abuse - Plzeňská bašta
13. listopad 2005 | 17:55

... s typickou německou klientelou.


na začátek | «předchozí | Strana 195 z 195

186 187 188 189 190 191 192 193 194 195





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde