Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2342 recenzí

dikobraz - Žumbera
27. květen 2007 | 14:04

Na gambrinus dvanáctku si vždycky rád zajdu a najíte se tu za slušný peníze. Má to jedinou vadu na kráse většinou bývá plno.

Trochu jsem to zakřik, posledně jsem čekal na jídlo fakt dlouho, pač ožralej vrchni na mě zapoměl a ještě z toho měl prdel!!!


gambrmen - Potrefená Husa
31. leden 2006 | 23:44

strasna snobarna...


Zunic - Gastro Willi
5. únor 2006 | 10:34

Když jsem byl zde naposledy tak před čtyřmi roky, tak to tam bylo stejný jako před deseti lety. Interiér samá sláma a u baru stojí tuningový vozidlo v dřevíčku. Asi žebřiňák 525 TDI bez PC na 19- ti palcových kolech. Hospoda to je hodně prostorná a vhodná pro velké akce o více lidech.


Enrique Ondo - U Šenku
31. leden 2006 | 15:38

Pivo dobrý, leč drahý a obsluha tak příjemná, že by z toho jeden blil. To ale nemůžu tvrdit o jídle, to sem nezkoušel.


Enrique Ondo - Potrefená Husa
31. leden 2006 | 15:30

Hospoda pro vyšší vrstvy, ale stojí za to tam zajít. Obzvláště doporučuju zkusit bramboračku v chlebu (ale nedoporučuju se předtim nacpat). Obsluha se chová podle mých zkušeností vlídně, ale své pozice pingla v nóbl hospodě si náležitě váží, a tak si můžete občas přijít, že jste tam poněkud navíc, obzvláště, když z vás nekouká víc než pětka na dýšku.


gambrmen - U Hadí vrány
31. leden 2006 | 12:52

idealni k veceri napr. s pritelkyni, opravdu velmi dobre vari


gambrmen - Alkatraz
31. leden 2006 | 10:10

souhlas s Abusem, obsluha dost neprijemna....


Fiky - Wallis
30. leden 2006 | 18:23

Viděl bych to dobrou hospodu pro pořádání srazů a večírků, ale pro toho kdo to chce aspoň lehce rozjet to opravdu není...Je to tam mrtvé a ještě tam nehraje snad ani hudba.


CyrilČestmír - U Hadí vrány
29. leden 2006 | 21:43

U Hadí Vrány,

břuchy jsou cpány,

nacpány k prasknutí

težké je pohnutí.

Pohnutí mysli

nemaj tu sysli,

dokonce ani vrány,

i když jsou nad vchodem podniku psány....

Nevěděl jsem, kterak překonat Ondoovo ostropero, které popsalo tento podnik vskutku znamenitě. Prostě milí spoluobčané, jestliže se chcete za přijatelný peníz dobře nacpat klasikou, dát si k tomu tu dobrou desítku, neplatit horentní sumy a bejt spokojení štamgasti v útulném prostředí, děte do Vrány!!!!!!


ambiente - Wallis
28. leden 2006 | 12:28

Ač je to velký podnik, nebo možná právě proto, je to tam na můj vkus dosti neakční, takřka unylé. Společnost všeho druhu, většinou dost nuda. Co je nepochopitelný je obsluha - tedy dva lidi personálu na zhruba 50 zákazníků. Jaká doba vás dělí od dalšího drinku si jistě domyslíte.


Zunic - U Hadí vrány
23. leden 2006 | 19:28

+ výborné pivo

+ výborná jídla

+ příjemná atmosféra

- neustále plno


Zunic - U Beranů
23. leden 2006 | 19:25

+ výborné víno

+ výborné pivo

+ pohodová obsluha

- venkovní posezení občas zavání smradem z koček







Dotykačka nabízí EET pokladny a příslušenství za přijatelné ceny. V ceně řešení od Dotykačky je pokladní software, který má více než 70 funkcí

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz

Možnosti inzerce zde