Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Fiky - Éčko
15. únor 2006 | 19:40

Dobře tu také vaří a minimálně přes olympiádu je tu obrovské plátno, kde vysílají přímé přenosy z olympiády.


dikobraz - Posada Mexicana
14. únor 2006 | 21:06

Jenom ten barman je ňákej divnej..


L@D@ - Ixcatlan
14. únor 2006 | 20:37

Kdo ma rad paliva jidla, tak si zde prijde na sve i kdyz by zde mohli varit daleko paliveji :P


L@D@ - Bernard-In
16. únor 2006 | 20:10

Predelane prodejna sazenic na hospodu.. budiz, ale Bernard je neodpustitelny.. a navic sem si tam pripadal jak za vylohou.. vlastne proc jak?


L@D@ - Žumbera
13. únor 2006 | 15:56

Na muj vkus moc zahuleno, v lete neni spatny posezeni na dvorku.. ale obsluha zde casto vazne :(


L@D@ - Stará sladovna
12. únor 2006 | 00:39

Neni nad to zajit si do sladovny na par tuplacku.. horsi je to pak schazet domu ze schodu... ale pro ty co maji radi medovinu a veprove koleno vrele doporucuji...


dikobraz - Restaurant Inspiral
9. únor 2006 | 15:18

Supr rámus,lidi, fotbálek, blbý pití, hroznej smrad, příšerná obsluha.


dikobraz - Žumbera
27. květen 2007 | 14:04

Na gambrinus dvanáctku si vždycky rád zajdu a najíte se tu za slušný peníze. Má to jedinou vadu na kráse většinou bývá plno.

Trochu jsem to zakřik, posledně jsem čekal na jídlo fakt dlouho, pač ožralej vrchni na mě zapoměl a ještě z toho měl prdel!!!


gambrmen - Potrefená Husa
31. leden 2006 | 23:44

strasna snobarna...


Zunic - Gastro Willi
5. únor 2006 | 10:34

Když jsem byl zde naposledy tak před čtyřmi roky, tak to tam bylo stejný jako před deseti lety. Interiér samá sláma a u baru stojí tuningový vozidlo v dřevíčku. Asi žebřiňák 525 TDI bez PC na 19- ti palcových kolech. Hospoda to je hodně prostorná a vhodná pro velké akce o více lidech.


Enrique Ondo - U Šenku
31. leden 2006 | 15:38

Pivo dobrý, leč drahý a obsluha tak příjemná, že by z toho jeden blil. To ale nemůžu tvrdit o jídle, to sem nezkoušel.


Enrique Ondo - Potrefená Husa
31. leden 2006 | 15:30

Hospoda pro vyšší vrstvy, ale stojí za to tam zajít. Obzvláště doporučuju zkusit bramboračku v chlebu (ale nedoporučuju se předtim nacpat). Obsluha se chová podle mých zkušeností vlídně, ale své pozice pingla v nóbl hospodě si náležitě váží, a tak si můžete občas přijít, že jste tam poněkud navíc, obzvláště, když z vás nekouká víc než pětka na dýšku.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde