Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

L@D@ - U Mansfelda
10. květen 2007 | 11:12

Rekl bych, ze zde maji snad nejlepsi pivo v Plzni. Je zde velká nekuřácká část, kterou ocení hlavně nekuřáci :-) Vaří zde výborně.


Zoidberg - U Lízala
17. únor 2006 | 12:48

V lete na zahrade byva casto plno, obsluha nestiha roznaset.


L@D@ - U Lízalky
16. únor 2006 | 16:28

Pohodovy posezeni za pohodovy ceny


terezka - K
16. únor 2006 | 10:24

Souhlasim, ze interier neni prilis poutavy, ale vyborne se tam vari! Zvlast doporucuji mexicke medailonky! A ceny nejsou nikterak premrstene! Jen je v nedeli zavreno, takze nedelni obed v uvahu neprichazi:(


Fiky - Éčko
15. únor 2006 | 19:40

Dobře tu také vaří a minimálně přes olympiádu je tu obrovské plátno, kde vysílají přímé přenosy z olympiády.


dikobraz - Posada Mexicana
14. únor 2006 | 21:06

Jenom ten barman je ňákej divnej..


L@D@ - Ixcatlan
14. únor 2006 | 20:37

Kdo ma rad paliva jidla, tak si zde prijde na sve i kdyz by zde mohli varit daleko paliveji :P


L@D@ - Bernard-In
16. únor 2006 | 20:10

Predelane prodejna sazenic na hospodu.. budiz, ale Bernard je neodpustitelny.. a navic sem si tam pripadal jak za vylohou.. vlastne proc jak?


L@D@ - Žumbera
13. únor 2006 | 15:56

Na muj vkus moc zahuleno, v lete neni spatny posezeni na dvorku.. ale obsluha zde casto vazne :(


L@D@ - Stará sladovna
12. únor 2006 | 00:39

Neni nad to zajit si do sladovny na par tuplacku.. horsi je to pak schazet domu ze schodu... ale pro ty co maji radi medovinu a veprove koleno vrele doporucuji...


dikobraz - Restaurant Inspiral
9. únor 2006 | 15:18

Supr rámus,lidi, fotbálek, blbý pití, hroznej smrad, příšerná obsluha.


dikobraz - Žumbera
27. květen 2007 | 14:04

Na gambrinus dvanáctku si vždycky rád zajdu a najíte se tu za slušný peníze. Má to jedinou vadu na kráse většinou bývá plno.

Trochu jsem to zakřik, posledně jsem čekal na jídlo fakt dlouho, pač ožralej vrchni na mě zapoměl a ještě z toho měl prdel!!!







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde