Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Lajka - Ixcatlan
5. březen 2006 | 21:43

Zajímavá restaurace, celkem dobře vaří, posezení v "jeskyni" neni spatny.


Lajka - Bernard-In
5. březen 2006 | 21:14

Na posezení dostačující, Bernard 13 nebyl úplně to pravé, obsluha celkem příjemná.


Bible - Jalta
26. únor 2006 | 19:19

Na mě tahle hospoda působí strašně sterilním dojmem.


Bible - Ve Dvoře
26. únor 2006 | 19:17

Do týhle hospody často chodíme, obsluha je většinou fajn, skvělé ceny, slušný sortiment a chuť piv, v létě se dá sedět venku vedle hospody. Akorát na můj vkus zavírají dost brzy, ale možná díky tomu si drží určitou úroveň :-)


Stinin - U Šenku
24. únor 2006 | 11:36

Jídlo celkem fajn, gambáč dvanáctka taky lahodná a za přijatelnou cenu, ale ta obsluha - nevím jaký výrazy použít, unylá, hrozná, nepříjemná, katastrofální, vopruz.................. A to se mi stalo poprvé, když nás v hospodě, nikoliv v restauraci přišel číšník tlumit, že jsme moc hluční, měl jsem chuť mu hodit půlitr na hlavu, ale dyž není kam a je to hned naproti univerzitě....


Stinin - Budvar Bar U Nováků
24. únor 2006 | 11:33

Jít sem na jídlo, nebo jen tak posedět je fajn. Hudební akci sem zde ještě radši nenavštívil. Pro mě je hlavním pozitivem, že v centru plzně se najde hospoda s Budějovickým pivkem, což je velké plus, když má člověk chuť na změnu a nechce Bernard, nebo lahváče:-)


Stinin - Restaurant Inspiral
24. únor 2006 | 11:18

Inspiral nic moc, ale když jinde zavíraj i sem se dá zajít - ovšem pít zde pivo znamená připravit se na otřesný zážitek. Bernard je teda tak hnusnej, že vobčas nevítej, jestli to není jen obarvená voda. Hudba není můj vkus, ale zřejmě si své příznivce najde, fotbálek je plus, obsluha normální ale interiér je docela bídnej. Na druhou stranu, zas na zastávku je to blízko.


L@D@ - Jalta
17. únor 2006 | 15:48

Na posezeni u piva je to idealni, ale nic jineho me tu nezaujalo. Neni spatna terasa a plusem je salonek, ktery lze zamluvit na ruzne oslavy a akce.


L@D@ - U Mansfelda
10. květen 2007 | 11:12

Rekl bych, ze zde maji snad nejlepsi pivo v Plzni. Je zde velká nekuřácká část, kterou ocení hlavně nekuřáci :-) Vaří zde výborně.


Zoidberg - U Lízala
17. únor 2006 | 12:48

V lete na zahrade byva casto plno, obsluha nestiha roznaset.


L@D@ - U Lízalky
16. únor 2006 | 16:28

Pohodovy posezeni za pohodovy ceny


terezka - K
16. únor 2006 | 10:24

Souhlasim, ze interier neni prilis poutavy, ale vyborne se tam vari! Zvlast doporucuji mexicke medailonky! A ceny nejsou nikterak premrstene! Jen je v nedeli zavreno, takze nedelni obed v uvahu neprichazi:(







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde