Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2335 recenzí

L@D@ - U Saského mostu
20. prosinec 2011 | 09:54

Hotovky výborné, obsluha taktéž. Ideální místo na oběd v centru.


Jeník - U Saského mostu
7. březen 2006 | 17:40

Byl jsem tam sice jen jednou, ale hospodu jsem si hned oblíbil. Oceňuji také to, že jako snad jediný v Plzni točí Chodovar.


Chody - U Rytíře Lochoty
16. leden 2007 | 15:30

Kvasnicové, tedy lépe řečeno nefiltrované pivo je určitě zdravější a chutnější než piva filtrovaná a pasterovaná. Zde je patrný plzeňský fanatismus, kdy většina chlemtá g-hnus a přitom je na čepu vynikající pivo lochotínské.

Bohužel při předposlední návštěvě špatná obsluha, nedeorozumnění kolem jídla, lochotínské pivo točené do PU sklenic, prostě docela pokažená reputace. Snižuji počet hvězdiček

POslední návštěva proběhla před vánoci a všechno ok.


Chody - Bernard-In
17. listopad 2006 | 23:21

Bernard - vynikající točené nepasterované pivo, avšak horší obsluha. Naposledy bylo pivo nějaké mdlé, pochutnal jsem si až na kvasnicové dvanáctce

Do ryze Bernardské hospody se nasral G-hnus!


Jeník - U Rytíře Lochoty
6. březen 2006 | 20:04

Není nad to, zajít si takhle někdy na jedno kvasnicový, ale opravdu jen jedno, dvě:-)


Lajka - U Boleváku
5. březen 2006 | 23:51

Strategicky zajímavě umístěná kempová pivnice, vhodná pro rychlé občerstvení kolemjdoucích " rybníkových opalovačů" a žíznivých cyklistů.


Lajka - U Mansfelda
5. březen 2006 | 23:26

Jedna z výborných restaurací, kam se chodí "na koleno", které je následně spláchnuté jedním z nej piv Prazdroj 12° v Plzni. Sklípek také není špatný... možnost separé pro společnost.


Lajka - U Lízalky
5. březen 2006 | 23:17

Fain prostředí, fain jídlo... jako u Lízala :)


Lajka - U Lízala
5. březen 2006 | 22:28

Vhodné místo pro výkrm (výborně vaří), nevýhodou je stálé hledání volného stolu a nápoj se jménem Krušovice.


Lajka - Potrefená Husa
5. březen 2006 | 22:15

Na posezení a případné gurmánské vyžití to zde není špatný, jen ta piva ... pro příznivce všech plzeňských staropramenářů :)


Lajka - Ixcatlan
5. březen 2006 | 21:43

Zajímavá restaurace, celkem dobře vaří, posezení v "jeskyni" neni spatny.


Lajka - Bernard-In
5. březen 2006 | 21:14

Na posezení dostačující, Bernard 13 nebyl úplně to pravé, obsluha celkem příjemná.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde