Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

Chody - Potrefená Husa
8. březen 2006 | 15:50

Staropramen také už není co býval, je zde trošku přidraženo, ale dle návštěvnosti to nevadí, takže asi úspěch pražských v Plzni. Doporučuju gulášek v chlebu.


Chody - Éčko
8. březen 2006 | 15:40

Pivo nic moc


Chody - U Salzmannů
14. březen 2008 | 10:20

Nejčerstvější zkušenost: Vlastní pivečko není, jen produkty chemiček ve vlastnictví PPas. Škoda

Tak musím poopravit. Vše v pořádku. Pivo (chýňské) velmi dobré, jídlo též. Jen se pořád nemohu zbavit jakéhosi předsudku něčeho vyjímečného. Jen snad málo návštěvníků, lokál veskrz prázdný.


Chody - Ve Dvoře
8. březen 2006 | 14:28

Když na Krušovice v Plzni, tak do Dvora, dobré jídlo, obsluha někdy poněkud nevlídná, ale jinak celkový dojem dobrý


Chody - U Saského mostu
18. květen 2006 | 13:36

Restaurace na úrovni, kde je na čepu i pivo z jiného pivovaru než plzeňského, což považuji za velké plus, protože k dobrému jídlu ocením i vynikající pivo.


ambiente - U Boleváku
8. březen 2006 | 14:08

Souhlasím, je to výborně situovaná víkendová hospoda jako ušitá pro nedělní kolemjdoucí. Mají tu ale výbornou víděňskou kávu a vcelku obstojně tu vaří. V pohodě může být letní grilování na zahradě!


L@D@ - U Saského mostu
20. prosinec 2011 | 09:54

Hotovky výborné, obsluha taktéž. Ideální místo na oběd v centru.


Jeník - U Saského mostu
7. březen 2006 | 17:40

Byl jsem tam sice jen jednou, ale hospodu jsem si hned oblíbil. Oceňuji také to, že jako snad jediný v Plzni točí Chodovar.


Chody - U Rytíře Lochoty
16. leden 2007 | 15:30

Kvasnicové, tedy lépe řečeno nefiltrované pivo je určitě zdravější a chutnější než piva filtrovaná a pasterovaná. Zde je patrný plzeňský fanatismus, kdy většina chlemtá g-hnus a přitom je na čepu vynikající pivo lochotínské.

Bohužel při předposlední návštěvě špatná obsluha, nedeorozumnění kolem jídla, lochotínské pivo točené do PU sklenic, prostě docela pokažená reputace. Snižuji počet hvězdiček

POslední návštěva proběhla před vánoci a všechno ok.


Chody - Bernard-In
17. listopad 2006 | 23:21

Bernard - vynikající točené nepasterované pivo, avšak horší obsluha. Naposledy bylo pivo nějaké mdlé, pochutnal jsem si až na kvasnicové dvanáctce

Do ryze Bernardské hospody se nasral G-hnus!


Jeník - U Rytíře Lochoty
6. březen 2006 | 20:04

Není nad to, zajít si takhle někdy na jedno kvasnicový, ale opravdu jen jedno, dvě:-)


Lajka - U Boleváku
5. březen 2006 | 23:51

Strategicky zajímavě umístěná kempová pivnice, vhodná pro rychlé občerstvení kolemjdoucích " rybníkových opalovačů" a žíznivých cyklistů.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde