Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2342 recenzí

Cesar82 - U Lízala
16. březen 2006 | 22:32

Výborná hospůdka s vřelou obsluhou a opravdu s výbornou kuchyní za docela pohodový ceny. Je fakt, že pivko je trochu dražší, ale výborný točí tu i černý!!! Nevýhodou je, že je tu docela málo prostoru a volných míst takže doporučuji rezervačku.


Jeník - Havránek
16. březen 2006 | 22:15

Dnes se mi opět potvrdilo, že je to opravdu jedna z nejlepších hospod ve městě. Vynikající pivo, příjemné prostředí a rychlá obsluha.


Cesar82 - U Šenku
16. březen 2006 | 20:43

Byl jsem tam jenom jednou a už bych se tam nevracel, když tam člověk přijde a obsluha se ho půl hodiny ani nevšimne, tak by asi každýmu došla trpělivost a odešel znechuceně jinam. Od tý doby sem tam už nebyl, protože je tu daleko více hospod, ve kterých se obsluha řídí heslem náš host náš pán.


Cesar82 - U Rytíře Lochoty
16. březen 2006 | 20:33

Fakt pohodová hospůdka žádnej stísněnej prostor a tůdíž zde není zakouřeno, takže tu každej může vychutnat fakt parádní jídlo no a obsluha taky ujde.


Shotice - Restaurant Inspiral
16. březen 2006 | 13:00

souhlasím že inspiral má otřesné pivko, dokonce i obsluhu a prostory sice velké ale na sezení málo místa,špatná ventilace, tudíž smradek, ale občas fajn akce...


NatanielMoon - U Saského mostu
15. březen 2006 | 14:43

Tato útulná hospůdka leží hned blízko centra v na rohu Roosveltovky a Malé. Je tu výborná obsluha, jedno z nejlepších piv v Plzni a zároveń výtečně vaří. Navíc šéf má velmi dobrý hudební vkus takže se nemusíte bát, že vás tu u oběda bude ohlušovat nějaká tragická muzika. Za zmínku ještě stojí bar jež je postaven přímu na dost hluboké prosklené studni. Zajímavé.


Zoidberg - U Švejka
14. březen 2006 | 09:25

Musim dat malo, protoze tady vzdycky clovek dlouho ceka nez ho obslouzi.


Zoidberg - U Řezníka
14. březen 2006 | 09:19

Docela solidne predelane reznictvi. Hospoda je celkem pekne rozdelena pomoci drevenych boxu.


L@D@ - U Radnice
12. březen 2006 | 19:18

Prijemna obsluha, dobre ceny, dobre jidlo, paradni posezeni.


Fiky - Potrefená Husa
11. březen 2006 | 13:49

Hospoda je sice pro mírně vyšší vrstvy i co se týče cen, ale na jejich kachničku na šípkové omáčce dlohou nezapomenu a taková jídla jsou tam prý všechny....


Chody - Na Spilce
8. březen 2006 | 16:22

V poslední době tu točí, jako všude, trojlístek Pilsner Urquell, Gambrihnus 10 a Velkopopovický Kozel 10 tm.


Chody - U Šenku
8. březen 2006 | 16:08

Když už jít na Gambrinus, tak na ležák k Šenku. Jídlo dobré, prostředí též.







Dotykačka nabízí EET pokladny a příslušenství za přijatelné ceny. V ceně řešení od Dotykačky je pokladní software, který má více než 70 funkcí

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz

Možnosti inzerce zde