Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

NatanielMoon - U Saského mostu
15. březen 2006 | 14:43

Tato útulná hospůdka leží hned blízko centra v na rohu Roosveltovky a Malé. Je tu výborná obsluha, jedno z nejlepších piv v Plzni a zároveń výtečně vaří. Navíc šéf má velmi dobrý hudební vkus takže se nemusíte bát, že vás tu u oběda bude ohlušovat nějaká tragická muzika. Za zmínku ještě stojí bar jež je postaven přímu na dost hluboké prosklené studni. Zajímavé.


Zoidberg - U Švejka
14. březen 2006 | 09:25

Musim dat malo, protoze tady vzdycky clovek dlouho ceka nez ho obslouzi.


Zoidberg - U Řezníka
14. březen 2006 | 09:19

Docela solidne predelane reznictvi. Hospoda je celkem pekne rozdelena pomoci drevenych boxu.


L@D@ - U Radnice
12. březen 2006 | 19:18

Prijemna obsluha, dobre ceny, dobre jidlo, paradni posezeni.


Fiky - Potrefená Husa
11. březen 2006 | 13:49

Hospoda je sice pro mírně vyšší vrstvy i co se týče cen, ale na jejich kachničku na šípkové omáčce dlohou nezapomenu a taková jídla jsou tam prý všechny....


Chody - Na Spilce
8. březen 2006 | 16:22

V poslední době tu točí, jako všude, trojlístek Pilsner Urquell, Gambrihnus 10 a Velkopopovický Kozel 10 tm.


Chody - U Šenku
8. březen 2006 | 16:08

Když už jít na Gambrinus, tak na ležák k Šenku. Jídlo dobré, prostředí též.


Chody - U Dvou Ševců
8. březen 2006 | 16:00

U ševců vždy dobře vařili, zajít tam na smažák a pár piv byla vždy dobrá investice. V poslední době mě sem neláká nabídka piva, G10 opravdu nemusím.


Chody - Potrefená Husa
8. březen 2006 | 15:50

Staropramen také už není co býval, je zde trošku přidraženo, ale dle návštěvnosti to nevadí, takže asi úspěch pražských v Plzni. Doporučuju gulášek v chlebu.


Chody - Éčko
8. březen 2006 | 15:40

Pivo nic moc


Chody - U Salzmannů
14. březen 2008 | 10:20

Nejčerstvější zkušenost: Vlastní pivečko není, jen produkty chemiček ve vlastnictví PPas. Škoda

Tak musím poopravit. Vše v pořádku. Pivo (chýňské) velmi dobré, jídlo též. Jen se pořád nemohu zbavit jakéhosi předsudku něčeho vyjímečného. Jen snad málo návštěvníků, lokál veskrz prázdný.


Chody - Ve Dvoře
8. březen 2006 | 14:28

Když na Krušovice v Plzni, tak do Dvora, dobré jídlo, obsluha někdy poněkud nevlídná, ale jinak celkový dojem dobrý







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde