Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2338 recenzí

Shotice - Restaurant Inspiral
16. březen 2006 | 13:00

souhlasím že inspiral má otřesné pivko, dokonce i obsluhu a prostory sice velké ale na sezení málo místa,špatná ventilace, tudíž smradek, ale občas fajn akce...


NatanielMoon - U Saského mostu
15. březen 2006 | 14:43

Tato útulná hospůdka leží hned blízko centra v na rohu Roosveltovky a Malé. Je tu výborná obsluha, jedno z nejlepších piv v Plzni a zároveń výtečně vaří. Navíc šéf má velmi dobrý hudební vkus takže se nemusíte bát, že vás tu u oběda bude ohlušovat nějaká tragická muzika. Za zmínku ještě stojí bar jež je postaven přímu na dost hluboké prosklené studni. Zajímavé.


Zoidberg - U Švejka
14. březen 2006 | 09:25

Musim dat malo, protoze tady vzdycky clovek dlouho ceka nez ho obslouzi.


Zoidberg - U Řezníka
14. březen 2006 | 09:19

Docela solidne predelane reznictvi. Hospoda je celkem pekne rozdelena pomoci drevenych boxu.


L@D@ - U Radnice
12. březen 2006 | 19:18

Prijemna obsluha, dobre ceny, dobre jidlo, paradni posezeni.


Fiky - Potrefená Husa
11. březen 2006 | 13:49

Hospoda je sice pro mírně vyšší vrstvy i co se týče cen, ale na jejich kachničku na šípkové omáčce dlohou nezapomenu a taková jídla jsou tam prý všechny....


Chody - Na Spilce
8. březen 2006 | 16:22

V poslední době tu točí, jako všude, trojlístek Pilsner Urquell, Gambrihnus 10 a Velkopopovický Kozel 10 tm.


Chody - U Šenku
8. březen 2006 | 16:08

Když už jít na Gambrinus, tak na ležák k Šenku. Jídlo dobré, prostředí též.


Chody - U Dvou Ševců
8. březen 2006 | 16:00

U ševců vždy dobře vařili, zajít tam na smažák a pár piv byla vždy dobrá investice. V poslední době mě sem neláká nabídka piva, G10 opravdu nemusím.


Chody - Potrefená Husa
8. březen 2006 | 15:50

Staropramen také už není co býval, je zde trošku přidraženo, ale dle návštěvnosti to nevadí, takže asi úspěch pražských v Plzni. Doporučuju gulášek v chlebu.


Chody - Éčko
8. březen 2006 | 15:40

Pivo nic moc


Chody - U Salzmannů
14. březen 2008 | 10:20

Nejčerstvější zkušenost: Vlastní pivečko není, jen produkty chemiček ve vlastnictví PPas. Škoda

Tak musím poopravit. Vše v pořádku. Pivo (chýňské) velmi dobré, jídlo též. Jen se pořád nemohu zbavit jakéhosi předsudku něčeho vyjímečného. Jen snad málo návštěvníků, lokál veskrz prázdný.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde