Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

cinies - U Majáku
20. červenec 2013 | 08:52

Opravdu úžasné jídlo, které kvalitou odpovídá vyšší ceně.. Zajímavé chuťové kombinace, které hned tak někde nenajdete.. Nádherné prostředí a klid.


cinies - ŠACHMAT
22. srpen 2013 | 19:37

Skvělá hospůdka v dosahu centra, výborné jídlo i pivko. Jednou sice menší problém s obsluhou, ale konflikt zažehnán a tak je to stále oblíbené místo, kam se rádi vracíme!


Sapper - U Rytíře Lochoty
13. červenec 2013 | 18:01

Dobrý den,

před rokem (prázniny 2012), jistě nemalým nákladem, "Rytíř Lochota" zbudoval ve své "zahrádce" pec na pizzu vytápěnou dřevem, podle slov obsluhy, na cca 350 st. C. Tato teplota se blíží teplotám v italských "slušných" pizzeriích. Pizza v těchto pecích se peče asi 3, 5 - 4 min. Na Plzeˇvýporná kvalita i skvělá chuť.

Dnes (13. 7. 2013) jsem si chtěl pochutnat na pizze v kvalitě nastavené loňského roku. Jaké bylo moje překvapení, když se pizza pekla již asi jedenáctou minutu. Dotazem u obsluhy jsem zjistil, že letos není možné vytopit pec na teplotu vyšší, než asi 200 st. C. Takovouto "sušenku" si mohu připravit doma, kde jakákoliv běžná trouba "umí 250 st. C. Zaplatil jsem skvělé pivo a bez ochutnání pizzy v podání letošního Lochoty jsem i s přítelkyní odešel domů, kde jsme si připravili skvělý smažený Hermelín s novým bramborem a domácí tatarkou.

Škoda investice, kterou lidé proto, aby ušetřili trochu práce a dřeva, pohřbí.

Omlouvám se za přímost a upřímnost.

Evžen.


HelKo - La Provence el Cid
11. červenec 2013 | 17:55

Včera jsem v této restauraci slavila s rodinou svou promoci a byla jsem příjemně překvapena. Poslední 4 roky jsem dost často v Praze a netušila jsem, že v Plzni může být podnik, jež předčí s přehledem i ty pražské.

Jídlo bylo výtečné a obsluha vynikající (sympatický a velmi vstřícný pán a stále usměvavá brunetka tvořili naprosto dokonalou atmosféru). Rozhodně doporučuji a těším se, že brzy opět zavítáme.


sklenda - Na Spilce
9. červenec 2013 | 19:39

Toto hodnoceni se tyka venkovniho stanku. Dorazili jsme na pivo do Prazdroje a doufali, ze bude kvalitne podane. Avsak zazil jsem nemile prekvapeni. Pivo prelevali ze slenice do sklenice a pena spadla cca po minute. Je to hnus a divim se, ze Prazdroj neco takoveho toleruje. Navic slecna vypadala, ze je tezce pod vlivem omamnych latek.


Chocobo - Jídelna Tylovka
9. červenec 2013 | 15:55

Jednou jsem tam zabloudil náhodou a od té doby zajdu častěji. Jídlo chutné,porce za tu cenu opravdu obrovské,jen někdy delší čekání. Za návštěvu určitě stojí.


Drahy01 - La Provence el Cid
5. červenec 2013 | 09:26

Včera jsem tuto restauraci navštívila - velké zklamání :-( jídlo průměrné, obsluha průměrná a při placení v EURech mě obsluha obrala - za účet 1. 789 Kč jsem platila 80 EUR, 5 EUR jsem nechavala pro obsluhu a zpět mi vrátili 200 Kč!


Drahy01 - El Cid
5. červenec 2013 | 09:23

Úžasná restaurace, skvělé jídlo a úžasná obsluha. Absolutně nechápu, jak El Cid La Provence může mít lepší hodnocení?!?

El Cid maximálně doporučuji!!!


Pajibo - Slunečnice
30. červen 2013 | 22:33

Obsluha zamračená a zapomínala. Burger s tempehem skvělý, nápoje dobré. Prostředí krásné. Wc čisté.


Pajibo - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
30. červen 2013 | 22:28

Čekali jsme dlouho, ale jídlo bylo dobré. Zase zajdu.


Pajibo - Gateway of India Plzeň
30. červen 2013 | 22:15

Přátelé vyprávěli, že se zde dobře najíme. Nestalo se. Jídlo nechutnalo. Wc hrozné. Obsluha zapomínala, že jsme.


Pajibo - Cuba Liberta
30. červen 2013 | 21:58

Prostředí vkusné. Obsluha je vtíravá. Na jídlo se čeká dlouho, ale je skvělé. Losos super, tatarák z lososa taky super, fazolačka dobrá. Ostatní u stolu měli kuřecí a pochutnávali si. Je to dobrý podnik na oběd s rodinou, či přáteli. Pokud máte na jídlo celé odpoledne či večer, neváhejte a navštivte.


na začátek | «předchozí | Strana 19 z 195 | následující» | na konec

10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde