Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

ambiente - Dada
24. březen 2006 | 07:46

Obsluha je vskutku milá a jídla chutná. Vaří zde i jakési denní menu pro které nemusíte šáhnout hluboko do kapsy. Jinak je to jeden z mála "lepších" podniků na Doubravce.


Fiky - Dada
23. březen 2006 | 18:45

Příjemná obsluha a velmi dobrá jídla a Stella po jídle přijde vhod.


ivcula23 - U Lízalky
23. březen 2006 | 17:39

Tak sem raději nechoďtě na brigádu, prý to tady chodí tak, že vás přijmou na testovací týden bez smlouvy a pak vás vyhodí bez výplaty..! Jinak na pivo s fajn partou dobrý..


Chody - Hamburk
23. říjen 2006 | 13:49

Jídlo i pivo ujde, ale co mi vadí je dost hlučná muzika a docela přeplácanej interiér plakáty a US značkami. Vrchol je osvětlení nad výčepem v barvách amerického Budweiseru od koncernu Anhauser Busch, který se snaží léta získat budějovický pivovar kvůli značce.


L@D@ - Billiard Club
20. březen 2006 | 15:34

Za biliardovou hernu bych to nepovazoval, protoze tech par stolu na mince za to opravdu nestoji, ale nicmene vzdy sem se tu dobre a levne najedl. Akorat obcas vazne obsluha a to ubira z kvalitniho posezeni.


ambiente - Billiard Club
20. březen 2006 | 16:04

Pamatuji si, že zde bývaly vždy trochu vyšší ceny, nicméně kvantita i kvalita obdrženého jídla tomu odpovídala. To se, řekl bych, dost změnilo a kuchyně nyní za moc nestojí. Navíc mě zarazilo, že se zde kouří i v době obědů - dojem z jídla to opravdu nezvýší. Díky onomu balkonku navíc celkový prostor navíc poněkud stísněně.


Cesar82 - Hamburk
19. březen 2006 | 10:24

Jídlo dobrý, pivo na to, že je to Budvar tak taky ujde, ale co mě asi nejvíc na týhle hospodě vadí, že je tam neúměrně zahulíno, takže pokud je tam málo lidí je to fajn hospoda, ale jinak nekuřákům nedoporučuju-)


Cesar82 - U Lízala
16. březen 2006 | 22:32

Výborná hospůdka s vřelou obsluhou a opravdu s výbornou kuchyní za docela pohodový ceny. Je fakt, že pivko je trochu dražší, ale výborný točí tu i černý!!! Nevýhodou je, že je tu docela málo prostoru a volných míst takže doporučuji rezervačku.


Jeník - Havránek
16. březen 2006 | 22:15

Dnes se mi opět potvrdilo, že je to opravdu jedna z nejlepších hospod ve městě. Vynikající pivo, příjemné prostředí a rychlá obsluha.


Cesar82 - U Šenku
16. březen 2006 | 20:43

Byl jsem tam jenom jednou a už bych se tam nevracel, když tam člověk přijde a obsluha se ho půl hodiny ani nevšimne, tak by asi každýmu došla trpělivost a odešel znechuceně jinam. Od tý doby sem tam už nebyl, protože je tu daleko více hospod, ve kterých se obsluha řídí heslem náš host náš pán.


Cesar82 - U Rytíře Lochoty
16. březen 2006 | 20:33

Fakt pohodová hospůdka žádnej stísněnej prostor a tůdíž zde není zakouřeno, takže tu každej může vychutnat fakt parádní jídlo no a obsluha taky ujde.


Shotice - Restaurant Inspiral
16. březen 2006 | 13:00

souhlasím že inspiral má otřesné pivko, dokonce i obsluhu a prostory sice velké ale na sezení málo místa,špatná ventilace, tudíž smradek, ale občas fajn akce...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde