Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2333 recenzí

L@D@ - Billiard Club
20. březen 2006 | 15:34

Za biliardovou hernu bych to nepovazoval, protoze tech par stolu na mince za to opravdu nestoji, ale nicmene vzdy sem se tu dobre a levne najedl. Akorat obcas vazne obsluha a to ubira z kvalitniho posezeni.


ambiente - Billiard Club
20. březen 2006 | 16:04

Pamatuji si, že zde bývaly vždy trochu vyšší ceny, nicméně kvantita i kvalita obdrženého jídla tomu odpovídala. To se, řekl bych, dost změnilo a kuchyně nyní za moc nestojí. Navíc mě zarazilo, že se zde kouří i v době obědů - dojem z jídla to opravdu nezvýší. Díky onomu balkonku navíc celkový prostor navíc poněkud stísněně.


Cesar82 - Hamburk
19. březen 2006 | 10:24

Jídlo dobrý, pivo na to, že je to Budvar tak taky ujde, ale co mě asi nejvíc na týhle hospodě vadí, že je tam neúměrně zahulíno, takže pokud je tam málo lidí je to fajn hospoda, ale jinak nekuřákům nedoporučuju-)


Cesar82 - U Lízala
16. březen 2006 | 22:32

Výborná hospůdka s vřelou obsluhou a opravdu s výbornou kuchyní za docela pohodový ceny. Je fakt, že pivko je trochu dražší, ale výborný točí tu i černý!!! Nevýhodou je, že je tu docela málo prostoru a volných míst takže doporučuji rezervačku.


Jeník - Havránek
16. březen 2006 | 22:15

Dnes se mi opět potvrdilo, že je to opravdu jedna z nejlepších hospod ve městě. Vynikající pivo, příjemné prostředí a rychlá obsluha.


Cesar82 - U Šenku
16. březen 2006 | 20:43

Byl jsem tam jenom jednou a už bych se tam nevracel, když tam člověk přijde a obsluha se ho půl hodiny ani nevšimne, tak by asi každýmu došla trpělivost a odešel znechuceně jinam. Od tý doby sem tam už nebyl, protože je tu daleko více hospod, ve kterých se obsluha řídí heslem náš host náš pán.


Cesar82 - U Rytíře Lochoty
16. březen 2006 | 20:33

Fakt pohodová hospůdka žádnej stísněnej prostor a tůdíž zde není zakouřeno, takže tu každej může vychutnat fakt parádní jídlo no a obsluha taky ujde.


Shotice - Restaurant Inspiral
16. březen 2006 | 13:00

souhlasím že inspiral má otřesné pivko, dokonce i obsluhu a prostory sice velké ale na sezení málo místa,špatná ventilace, tudíž smradek, ale občas fajn akce...


NatanielMoon - U Saského mostu
15. březen 2006 | 14:43

Tato útulná hospůdka leží hned blízko centra v na rohu Roosveltovky a Malé. Je tu výborná obsluha, jedno z nejlepších piv v Plzni a zároveń výtečně vaří. Navíc šéf má velmi dobrý hudební vkus takže se nemusíte bát, že vás tu u oběda bude ohlušovat nějaká tragická muzika. Za zmínku ještě stojí bar jež je postaven přímu na dost hluboké prosklené studni. Zajímavé.


Zoidberg - U Švejka
14. březen 2006 | 09:25

Musim dat malo, protoze tady vzdycky clovek dlouho ceka nez ho obslouzi.


Zoidberg - U Řezníka
14. březen 2006 | 09:19

Docela solidne predelane reznictvi. Hospoda je celkem pekne rozdelena pomoci drevenych boxu.


L@D@ - U Radnice
12. březen 2006 | 19:18

Prijemna obsluha, dobre ceny, dobre jidlo, paradni posezeni.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde