Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Votep - Paříž
25. duben 2006 | 09:34

Není nad to dát si za úsvitu po celonoční kalbě snídani v Paříži. Teda když se smíříte s tim, že to je docela drahá snídaně. Jináč nic moc.


Votep - U Lízala
15. září 2007 | 11:11

Zahrada je supr. Ty Krušovice ujdou. Výběr z lístku je fakt velkej a to jak z jídelního tak z nápojovýho. Ceny jsou opravdu přijatelný.

Teď se nám nedovno stalo, že nás ani po dvaceti minutách nikdo neobsloužil. Sice narvaná hospoda, ale dvacet minut je dvacet minut...


Votep - Ixcatlan
15. září 2007 | 11:57

Kdo má rád mexickou kuchyni pro toho je to dobrá volba. Plzeň tu taky chutná tak jak má a prostředí je stylový.

Tak jsem po delší době zašel a jednoznačně změna k horšímu. Z jídelního lístku zmizely všechny pokrmy z hovězího masa a obsluhu najali snad z řad bezdomovců na nádraží.


Votep - Hamburk
24. duben 2006 | 17:18

Tahle hospoda má jedinou větší chybu. Budvar. Ale na to, že mě tenhle bolehlav z Budějovic fakt nechutná, tak tady je úchozí.


Votep - Éčko
24. duben 2006 | 16:57

Je tu opravdu dobrá dráha na bowling. Většinou je ale třeba rezervace. V restauraci docela dobře vaří, přes oběd i hotovky za rozumnou cenu. Na sportovní akce tu maj plátno a to pivo docela ujde.


Votep - Billiard Club
24. duben 2006 | 16:42

Párkrát jsem tady byl na hokeji. Kuchyně je tu fakt dobrá a velký porce. Od kulečníků bych vzhledem k názvu restaurace čekal víc. Celkově kvalitní posezení, hlavně na jídlo.


Votep - Bazén Slovany
24. duben 2006 | 16:29

Pohodová restaurace. Po návštěvě bazénu nelze než doporučit. Před tím taktéž. Obsluha se celkem snaží, pivo je dobrý a jídlo ok.


Fiky - Billiard Club
18. duben 2006 | 18:25

Nesouhlasím, že by se tu kvalita jídla zhoršila. Byl jsem zde nedávno a myslím, že jídlo je kvalitní a ceny k tomu přiměřeně vysoké.


ambiente - Alkatraz
30. březen 2006 | 13:48

Prostředí je zde fakt příjemné, dokázal bych si tu představit posezení s lidma ze třídy, ale i ve dvou s přítelkyní. Působí to zde vlídným dojmem. Jinak s nepříjemnou obsluhou jsem se nesetakal, možná krapet pomalejší, ale jen do té doby, než se naladí na naši vlnu.

Jídlo zatím nehodnotím.


jesetter - Dada
30. březen 2006 | 10:16

Nejsem úplně největší fanda Stelly Artois, ale když nic jiného neni... Jinak v Dadě vážně dobře vaří a obsluha je příjemná. Možná je trochu nevýhoda, že je to trochu z ruky od centra.


jesetter - Billiard Club
29. březen 2006 | 10:55

Tenhle podnik mám docela rád. Vždycky jsem se setkal s výtečným jídlem a porce byla solidní. Sice jsem si to taky zaplatil, ale k tomu bych neměl výhrady. S tím kouřením je to fakt. Bohužel. Billiardové stoly rozhodně nejsou nijak extra kvalitní, ale když si chce člověk párkrát píchnout do koulí, tak mu to asi bude stačit. Myslim, že stojí za podotknutí, že hned vedle je squashové centrum. Můžete si jít zasportovat pak do Billiardu na oběd. Jo a málem bych zapomněl, že tady promítají sportovní přenosy.


jesetter - Bazén Slovany
29. březen 2006 | 10:46

Ceny obstojné, obsluha fajn, porce jídel taky v poho no a výhled na bazénující se lidi taky neni k zahození:)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde