Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

ambiente - Alkatraz
30. březen 2006 | 13:48

Prostředí je zde fakt příjemné, dokázal bych si tu představit posezení s lidma ze třídy, ale i ve dvou s přítelkyní. Působí to zde vlídným dojmem. Jinak s nepříjemnou obsluhou jsem se nesetakal, možná krapet pomalejší, ale jen do té doby, než se naladí na naši vlnu.

Jídlo zatím nehodnotím.


jesetter - Dada
30. březen 2006 | 10:16

Nejsem úplně největší fanda Stelly Artois, ale když nic jiného neni... Jinak v Dadě vážně dobře vaří a obsluha je příjemná. Možná je trochu nevýhoda, že je to trochu z ruky od centra.


jesetter - Billiard Club
29. březen 2006 | 10:55

Tenhle podnik mám docela rád. Vždycky jsem se setkal s výtečným jídlem a porce byla solidní. Sice jsem si to taky zaplatil, ale k tomu bych neměl výhrady. S tím kouřením je to fakt. Bohužel. Billiardové stoly rozhodně nejsou nijak extra kvalitní, ale když si chce člověk párkrát píchnout do koulí, tak mu to asi bude stačit. Myslim, že stojí za podotknutí, že hned vedle je squashové centrum. Můžete si jít zasportovat pak do Billiardu na oběd. Jo a málem bych zapomněl, že tady promítají sportovní přenosy.


jesetter - Bazén Slovany
29. březen 2006 | 10:46

Ceny obstojné, obsluha fajn, porce jídel taky v poho no a výhled na bazénující se lidi taky neni k zahození:)


ambiente - Dada
24. březen 2006 | 07:46

Obsluha je vskutku milá a jídla chutná. Vaří zde i jakési denní menu pro které nemusíte šáhnout hluboko do kapsy. Jinak je to jeden z mála "lepších" podniků na Doubravce.


Fiky - Dada
23. březen 2006 | 18:45

Příjemná obsluha a velmi dobrá jídla a Stella po jídle přijde vhod.


ivcula23 - U Lízalky
23. březen 2006 | 17:39

Tak sem raději nechoďtě na brigádu, prý to tady chodí tak, že vás přijmou na testovací týden bez smlouvy a pak vás vyhodí bez výplaty..! Jinak na pivo s fajn partou dobrý..


Chody - Hamburk
23. říjen 2006 | 13:49

Jídlo i pivo ujde, ale co mi vadí je dost hlučná muzika a docela přeplácanej interiér plakáty a US značkami. Vrchol je osvětlení nad výčepem v barvách amerického Budweiseru od koncernu Anhauser Busch, který se snaží léta získat budějovický pivovar kvůli značce.


L@D@ - Billiard Club
20. březen 2006 | 15:34

Za biliardovou hernu bych to nepovazoval, protoze tech par stolu na mince za to opravdu nestoji, ale nicmene vzdy sem se tu dobre a levne najedl. Akorat obcas vazne obsluha a to ubira z kvalitniho posezeni.


ambiente - Billiard Club
20. březen 2006 | 16:04

Pamatuji si, že zde bývaly vždy trochu vyšší ceny, nicméně kvantita i kvalita obdrženého jídla tomu odpovídala. To se, řekl bych, dost změnilo a kuchyně nyní za moc nestojí. Navíc mě zarazilo, že se zde kouří i v době obědů - dojem z jídla to opravdu nezvýší. Díky onomu balkonku navíc celkový prostor navíc poněkud stísněně.


Cesar82 - Hamburk
19. březen 2006 | 10:24

Jídlo dobrý, pivo na to, že je to Budvar tak taky ujde, ale co mě asi nejvíc na týhle hospodě vadí, že je tam neúměrně zahulíno, takže pokud je tam málo lidí je to fajn hospoda, ale jinak nekuřákům nedoporučuju-)


Cesar82 - U Lízala
16. březen 2006 | 22:32

Výborná hospůdka s vřelou obsluhou a opravdu s výbornou kuchyní za docela pohodový ceny. Je fakt, že pivko je trochu dražší, ale výborný točí tu i černý!!! Nevýhodou je, že je tu docela málo prostoru a volných míst takže doporučuji rezervačku.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde