Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

Méďa Béďa - U Švejka
26. duben 2006 | 02:05

V historické budově Tivoli? Herrgott, kam na tu historii chodíte? Každý postpubertální Plzeňák to zná pod jménem "Svazáček", ne?


Méďa Béďa - U Lízala
26. duben 2006 | 01:58

Moc pěkně předělaný sklep, moc ochotná obsluha. Akorát bacha na ten vstup, schody hned za dveřma z ulice jsou pěkně o držku :-(.

Ale točit Krušovice ve městě piva (i když europatok Gambáč poslední dobou není taky nic moc) považuji za neuvěřitelné barbarství.


Méďa Béďa - Hamburk
26. duben 2006 | 01:30

Carramba, jsem dostal informaci, že se v tomhle podniku točí Svijany, tak co je pravda - Svihany nebo Buďvař???


Votep - Potrefená Husa
25. duben 2006 | 09:54

Pro gurmány ideální záležitost. Pokrmy které v běžné restauraci rozhodně nenajdete. Ze začátku to tu nebylo ani tak drahý, teď už je to horší. Ale je pravda, že gulášek v chlebu za to stojí...


Votep - Paříž
25. duben 2006 | 09:34

Není nad to dát si za úsvitu po celonoční kalbě snídani v Paříži. Teda když se smíříte s tim, že to je docela drahá snídaně. Jináč nic moc.


Votep - U Lízala
15. září 2007 | 11:11

Zahrada je supr. Ty Krušovice ujdou. Výběr z lístku je fakt velkej a to jak z jídelního tak z nápojovýho. Ceny jsou opravdu přijatelný.

Teď se nám nedovno stalo, že nás ani po dvaceti minutách nikdo neobsloužil. Sice narvaná hospoda, ale dvacet minut je dvacet minut...


Votep - Ixcatlan
15. září 2007 | 11:57

Kdo má rád mexickou kuchyni pro toho je to dobrá volba. Plzeň tu taky chutná tak jak má a prostředí je stylový.

Tak jsem po delší době zašel a jednoznačně změna k horšímu. Z jídelního lístku zmizely všechny pokrmy z hovězího masa a obsluhu najali snad z řad bezdomovců na nádraží.


Votep - Hamburk
24. duben 2006 | 17:18

Tahle hospoda má jedinou větší chybu. Budvar. Ale na to, že mě tenhle bolehlav z Budějovic fakt nechutná, tak tady je úchozí.


Votep - Éčko
24. duben 2006 | 16:57

Je tu opravdu dobrá dráha na bowling. Většinou je ale třeba rezervace. V restauraci docela dobře vaří, přes oběd i hotovky za rozumnou cenu. Na sportovní akce tu maj plátno a to pivo docela ujde.


Votep - Billiard Club
24. duben 2006 | 16:42

Párkrát jsem tady byl na hokeji. Kuchyně je tu fakt dobrá a velký porce. Od kulečníků bych vzhledem k názvu restaurace čekal víc. Celkově kvalitní posezení, hlavně na jídlo.


Votep - Bazén Slovany
24. duben 2006 | 16:29

Pohodová restaurace. Po návštěvě bazénu nelze než doporučit. Před tím taktéž. Obsluha se celkem snaží, pivo je dobrý a jídlo ok.


Fiky - Billiard Club
18. duben 2006 | 18:25

Nesouhlasím, že by se tu kvalita jídla zhoršila. Byl jsem zde nedávno a myslím, že jídlo je kvalitní a ceny k tomu přiměřeně vysoké.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde