Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

L@D@ - Restaurace U Králů
2. listopad 2011 | 13:50

Hospoda nedaleko konecne tramvaje c. 1 na Slovanech, ktera je zde snad od nepameti, prosla rekonstrukci, ktera si myslim jedine prospela.


jesetter - El Cid
7. květen 2006 | 08:44

Snad ani nemám, co bych El Cidovi vytknul. Asi nejspíš ty ceny. Pokud se zde nechystáte utratit pětikilo, tak radši ani nevstupujte:) Mají zde velice široký výběr různých koktejlů a když vás ani žádný z nich nezaujme, tak si můžete s pomocí obsluhy vymslet svůj vlastní. Další věc, která mě zaujala jsou skvělé "Tapasy". Všechno se mi zde líbilo, ale jak už jsem jednou řekl, jít sem pouze po obdržení kapesného nebo výplaty.


jesetter - Éčko
7. květen 2006 | 08:34

Ceny fajn, pivo fajn, jídlo fajn, bowling fajn. Co chtít víc?


ambiente - Šatlava
6. květen 2006 | 08:45

Šatlava skýtá vskutku příjemné venkovní posezení v zajímavém prostředí, nicméně pivko je tu o něco dražší.


vendis - U Saského mostu
1. květen 2006 | 19:07

Vcelku slušná hospoda, vaří dobře, ochotná obsluha a možnost sedění u baru s výhledem do studny :) Jediná nevýhoda je, že o víkendu mají zavřeno.


vendis - U Soudku
30. duben 2006 | 17:25

Velmi chutné jídlo, příjemná obsluha, doporučuji.


Abuse - U Saského mostu
4. květen 2006 | 18:52

Choďák je nejlepší pivo . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . když se chceš POKAKAT. Ale jinak mi docela chutná. Akorát ty následky.


ambiente - Hamburk
29. říjen 2006 | 12:46

Hned vedle hospody Hamburk se nachází Hospoda U Hamburku, kde točí ony Svijany - je to opravdová lahůdka, obzvláště kníže. Oba podniky jsou podobně vybaveny a patří stejnému majiteli. Takže si stačí vybrat podle chutě a zajít buď sem na Budvar nebo vedle na Svijany či Gambrinus. Výběr je v tomto souhospodství opravdu široký.


Méďa Béďa - U Švejka
26. duben 2006 | 02:05

V historické budově Tivoli? Herrgott, kam na tu historii chodíte? Každý postpubertální Plzeňák to zná pod jménem "Svazáček", ne?


Méďa Béďa - U Lízala
26. duben 2006 | 01:58

Moc pěkně předělaný sklep, moc ochotná obsluha. Akorát bacha na ten vstup, schody hned za dveřma z ulice jsou pěkně o držku :-(.

Ale točit Krušovice ve městě piva (i když europatok Gambáč poslední dobou není taky nic moc) považuji za neuvěřitelné barbarství.


Méďa Béďa - Hamburk
26. duben 2006 | 01:30

Carramba, jsem dostal informaci, že se v tomhle podniku točí Svijany, tak co je pravda - Svihany nebo Buďvař???


Votep - Potrefená Husa
25. duben 2006 | 09:54

Pro gurmány ideální záležitost. Pokrmy které v běžné restauraci rozhodně nenajdete. Ze začátku to tu nebylo ani tak drahý, teď už je to horší. Ale je pravda, že gulášek v chlebu za to stojí...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde