Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2335 recenzí

jesetter - Éčko
7. květen 2006 | 08:34

Ceny fajn, pivo fajn, jídlo fajn, bowling fajn. Co chtít víc?


ambiente - Šatlava
6. květen 2006 | 08:45

Šatlava skýtá vskutku příjemné venkovní posezení v zajímavém prostředí, nicméně pivko je tu o něco dražší.


vendis - U Saského mostu
1. květen 2006 | 19:07

Vcelku slušná hospoda, vaří dobře, ochotná obsluha a možnost sedění u baru s výhledem do studny :) Jediná nevýhoda je, že o víkendu mají zavřeno.


vendis - U Soudku
30. duben 2006 | 17:25

Velmi chutné jídlo, příjemná obsluha, doporučuji.


Abuse - U Saského mostu
4. květen 2006 | 18:52

Choďák je nejlepší pivo . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . když se chceš POKAKAT. Ale jinak mi docela chutná. Akorát ty následky.


ambiente - Hamburk
29. říjen 2006 | 12:46

Hned vedle hospody Hamburk se nachází Hospoda U Hamburku, kde točí ony Svijany - je to opravdová lahůdka, obzvláště kníže. Oba podniky jsou podobně vybaveny a patří stejnému majiteli. Takže si stačí vybrat podle chutě a zajít buď sem na Budvar nebo vedle na Svijany či Gambrinus. Výběr je v tomto souhospodství opravdu široký.


Méďa Béďa - U Švejka
26. duben 2006 | 02:05

V historické budově Tivoli? Herrgott, kam na tu historii chodíte? Každý postpubertální Plzeňák to zná pod jménem "Svazáček", ne?


Méďa Béďa - U Lízala
26. duben 2006 | 01:58

Moc pěkně předělaný sklep, moc ochotná obsluha. Akorát bacha na ten vstup, schody hned za dveřma z ulice jsou pěkně o držku :-(.

Ale točit Krušovice ve městě piva (i když europatok Gambáč poslední dobou není taky nic moc) považuji za neuvěřitelné barbarství.


Méďa Béďa - Hamburk
26. duben 2006 | 01:30

Carramba, jsem dostal informaci, že se v tomhle podniku točí Svijany, tak co je pravda - Svihany nebo Buďvař???


Votep - Potrefená Husa
25. duben 2006 | 09:54

Pro gurmány ideální záležitost. Pokrmy které v běžné restauraci rozhodně nenajdete. Ze začátku to tu nebylo ani tak drahý, teď už je to horší. Ale je pravda, že gulášek v chlebu za to stojí...


Votep - Paříž
25. duben 2006 | 09:34

Není nad to dát si za úsvitu po celonoční kalbě snídani v Paříži. Teda když se smíříte s tim, že to je docela drahá snídaně. Jináč nic moc.


Votep - U Lízala
15. září 2007 | 11:11

Zahrada je supr. Ty Krušovice ujdou. Výběr z lístku je fakt velkej a to jak z jídelního tak z nápojovýho. Ceny jsou opravdu přijatelný.

Teď se nám nedovno stalo, že nás ani po dvaceti minutách nikdo neobsloužil. Sice narvaná hospoda, ale dvacet minut je dvacet minut...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde