Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2335 recenzí

Willda - Jíkalka
25. květen 2006 | 20:03

vynikajíci restaurace s příjemnou obsluhou a skvělym jídlem....:-P


Willda - Billiard Club
25. květen 2006 | 19:55

necha se tu dobre najist za pjeknej peníz ale ta obsluha....


jirik - Wallis
19. květen 2006 | 09:30

ambiente nevim cos tam delal, asi si tam spal nebo co. ja mam vzdycky piti na stole hned tak tady moc nekeruj. je to super hospudka s vybornou obsluhou, dobrym jidlem.


L@D@ - Wallis
14. květen 2006 | 23:23

Rekl bych, ze je to tu hrozne kycovite a neutulne zarizene, snad k popiti kavy, ale na celovecerni kalbu to rozhodne neni. Obsluha opravdu casto vazne.


L@D@ - Éčko
14. květen 2006 | 23:17

Velice prostorny podnik, ktery se hodi napriklad pro vetsi oslavu. Prijemne jsou sportovni prenosy s projekci. Vyborny je bowling a cisty vzduch.


L@D@ - U Lízala
14. květen 2006 | 23:14

V lete je prijemne posezeni na prostorne terase. To se rozhodne o restauraci rici neda. Prostory jsou zde znacne stisnene a to nemluvim o panskych zachodech. Vyhodou jsou ceny jidel i kdyz leckdy odpovidaji kvalite.


L@D@ - Pannini
14. květen 2006 | 23:01

Dalsi z typickych hospod na Slovanech, ktere jsou zde snad od nepameti :) Hodnekrat jsem zde byl pro pivo do PETky, ale nikdy sem zde neposedel, tak nevim jake je zde posezeni... ale jiste radu stamgastu si tato hospoda jiz nasla.


L@D@ - Bazén Slovany
14. květen 2006 | 22:56

Celkem dobra restaurace, ktera sice nenabidne vcelku nic extra, ale pohled na lidi placajici se v bazene neni spatny :) A dokonce se zde vari jidla pro sportovce. (ale ty sem radeji nezkousel)


vendis - U Švejka
14. květen 2006 | 12:06

Obsluha není z nejrychlejších, to je pravda a co se týče kvality jídla, tak například U Švejka v Nepomuku je jídlo o 300 procent lepší. Záleží na kuchaři.


Snap - Kaplířka
8. květen 2006 | 22:58

Celkem dobrá zastávka než se doleze na Bory :) jídlo, pití i zákusky jsou tam dobré. Obsluhu bych hodnotil nejspíš zlatým středem :o)


L@D@ - Restaurace U Králů
2. listopad 2011 | 13:50

Hospoda nedaleko konecne tramvaje c. 1 na Slovanech, ktera je zde snad od nepameti, prosla rekonstrukci, ktera si myslim jedine prospela.


jesetter - El Cid
7. květen 2006 | 08:44

Snad ani nemám, co bych El Cidovi vytknul. Asi nejspíš ty ceny. Pokud se zde nechystáte utratit pětikilo, tak radši ani nevstupujte:) Mají zde velice široký výběr různých koktejlů a když vás ani žádný z nich nezaujme, tak si můžete s pomocí obsluhy vymslet svůj vlastní. Další věc, která mě zaujala jsou skvělé "Tapasy". Všechno se mi zde líbilo, ale jak už jsem jednou řekl, jít sem pouze po obdržení kapesného nebo výplaty.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde