Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

TONY - Bazén Slovany
31. květen 2006 | 09:11

Líbí se mi tam a nejlepší je sedět u okna a pozorovat lidi v bazénu, paráda :)


Fiky - Egyptia II
26. květen 2006 | 17:13

Když jsem byl poprvé v této hospodě, tak tam dokonce hrál tehdy neznámý Ali Amiri. Každopádně zde dobře vaří, a je zde příjemné posezení a k rodinné večeři jsme dokonce dostali jako dárek obrázek na papyrusu, ale nejsem si jistý, jestli toto pořád funguje.


Willda - Jíkalka
25. květen 2006 | 20:03

vynikajíci restaurace s příjemnou obsluhou a skvělym jídlem....:-P


Willda - Billiard Club
25. květen 2006 | 19:55

necha se tu dobre najist za pjeknej peníz ale ta obsluha....


jirik - Wallis
19. květen 2006 | 09:30

ambiente nevim cos tam delal, asi si tam spal nebo co. ja mam vzdycky piti na stole hned tak tady moc nekeruj. je to super hospudka s vybornou obsluhou, dobrym jidlem.


L@D@ - Wallis
14. květen 2006 | 23:23

Rekl bych, ze je to tu hrozne kycovite a neutulne zarizene, snad k popiti kavy, ale na celovecerni kalbu to rozhodne neni. Obsluha opravdu casto vazne.


L@D@ - Éčko
14. květen 2006 | 23:17

Velice prostorny podnik, ktery se hodi napriklad pro vetsi oslavu. Prijemne jsou sportovni prenosy s projekci. Vyborny je bowling a cisty vzduch.


L@D@ - U Lízala
14. květen 2006 | 23:14

V lete je prijemne posezeni na prostorne terase. To se rozhodne o restauraci rici neda. Prostory jsou zde znacne stisnene a to nemluvim o panskych zachodech. Vyhodou jsou ceny jidel i kdyz leckdy odpovidaji kvalite.


L@D@ - Pannini
14. květen 2006 | 23:01

Dalsi z typickych hospod na Slovanech, ktere jsou zde snad od nepameti :) Hodnekrat jsem zde byl pro pivo do PETky, ale nikdy sem zde neposedel, tak nevim jake je zde posezeni... ale jiste radu stamgastu si tato hospoda jiz nasla.


L@D@ - Bazén Slovany
14. květen 2006 | 22:56

Celkem dobra restaurace, ktera sice nenabidne vcelku nic extra, ale pohled na lidi placajici se v bazene neni spatny :) A dokonce se zde vari jidla pro sportovce. (ale ty sem radeji nezkousel)


vendis - U Švejka
14. květen 2006 | 12:06

Obsluha není z nejrychlejších, to je pravda a co se týče kvality jídla, tak například U Švejka v Nepomuku je jídlo o 300 procent lepší. Záleží na kuchaři.


Snap - Kaplířka
8. květen 2006 | 22:58

Celkem dobrá zastávka než se doleze na Bory :) jídlo, pití i zákusky jsou tam dobré. Obsluhu bych hodnotil nejspíš zlatým středem :o)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde