Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

L@D@ - Pannini
14. květen 2006 | 23:01

Dalsi z typickych hospod na Slovanech, ktere jsou zde snad od nepameti :) Hodnekrat jsem zde byl pro pivo do PETky, ale nikdy sem zde neposedel, tak nevim jake je zde posezeni... ale jiste radu stamgastu si tato hospoda jiz nasla.


L@D@ - Bazén Slovany
14. květen 2006 | 22:56

Celkem dobra restaurace, ktera sice nenabidne vcelku nic extra, ale pohled na lidi placajici se v bazene neni spatny :) A dokonce se zde vari jidla pro sportovce. (ale ty sem radeji nezkousel)


vendis - U Švejka
14. květen 2006 | 12:06

Obsluha není z nejrychlejších, to je pravda a co se týče kvality jídla, tak například U Švejka v Nepomuku je jídlo o 300 procent lepší. Záleží na kuchaři.


Snap - Kaplířka
8. květen 2006 | 22:58

Celkem dobrá zastávka než se doleze na Bory :) jídlo, pití i zákusky jsou tam dobré. Obsluhu bych hodnotil nejspíš zlatým středem :o)


L@D@ - Restaurace U Králů
2. listopad 2011 | 13:50

Hospoda nedaleko konecne tramvaje c. 1 na Slovanech, ktera je zde snad od nepameti, prosla rekonstrukci, ktera si myslim jedine prospela.


jesetter - El Cid
7. květen 2006 | 08:44

Snad ani nemám, co bych El Cidovi vytknul. Asi nejspíš ty ceny. Pokud se zde nechystáte utratit pětikilo, tak radši ani nevstupujte:) Mají zde velice široký výběr různých koktejlů a když vás ani žádný z nich nezaujme, tak si můžete s pomocí obsluhy vymslet svůj vlastní. Další věc, která mě zaujala jsou skvělé "Tapasy". Všechno se mi zde líbilo, ale jak už jsem jednou řekl, jít sem pouze po obdržení kapesného nebo výplaty.


jesetter - Éčko
7. květen 2006 | 08:34

Ceny fajn, pivo fajn, jídlo fajn, bowling fajn. Co chtít víc?


ambiente - Šatlava
6. květen 2006 | 08:45

Šatlava skýtá vskutku příjemné venkovní posezení v zajímavém prostředí, nicméně pivko je tu o něco dražší.


vendis - U Saského mostu
1. květen 2006 | 19:07

Vcelku slušná hospoda, vaří dobře, ochotná obsluha a možnost sedění u baru s výhledem do studny :) Jediná nevýhoda je, že o víkendu mají zavřeno.


vendis - U Soudku
30. duben 2006 | 17:25

Velmi chutné jídlo, příjemná obsluha, doporučuji.


Abuse - U Saského mostu
4. květen 2006 | 18:52

Choďák je nejlepší pivo . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . když se chceš POKAKAT. Ale jinak mi docela chutná. Akorát ty následky.


ambiente - Hamburk
29. říjen 2006 | 12:46

Hned vedle hospody Hamburk se nachází Hospoda U Hamburku, kde točí ony Svijany - je to opravdová lahůdka, obzvláště kníže. Oba podniky jsou podobně vybaveny a patří stejnému majiteli. Takže si stačí vybrat podle chutě a zajít buď sem na Budvar nebo vedle na Svijany či Gambrinus. Výběr je v tomto souhospodství opravdu široký.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde