Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

Zoidberg - Bernard-In
7. červen 2006 | 12:37

Hospoda dobra, pivo 14ka dobry, jen ty barmani jsou s tou svoji prijemnousti moc krecoviti.


Koty - Havránek
6. červen 2006 | 09:20

Snad nejlepší pivo v plzni, vůbec výborný posezení obzvláště v létě na zahrádce, výborně vaří, a dostanete velkou porci za celkem nízkou cenu.


ambiente - Na Karlově
1. červen 2006 | 11:10

Teda tuhle knajpu jsme jednou navštívili, když jsme hledali DVDčko a byl to naprostej děs. Vidět bylo jenom do výšky jednoho metru, poté celý prostor prostupovala hustá kouřová clona. Okolo pár nalitých UKáček z blízké ubytovny a čišník si ani nevšimnul, že jsme přišli a posléze zase odešli...


TONY - U Šenku
31. květen 2006 | 09:51

Sem docela překvapen, já tady s obsluhou nikdy problémy neměl a gábina 12° je tam luxusní. Jídlo taky dobré, asi budu muset zase zajít, abych prozkoumal, jak je to s tou obsluhou.


TONY - Bazén Slovany
31. květen 2006 | 09:11

Líbí se mi tam a nejlepší je sedět u okna a pozorovat lidi v bazénu, paráda :)


Fiky - Egyptia II
26. květen 2006 | 17:13

Když jsem byl poprvé v této hospodě, tak tam dokonce hrál tehdy neznámý Ali Amiri. Každopádně zde dobře vaří, a je zde příjemné posezení a k rodinné večeři jsme dokonce dostali jako dárek obrázek na papyrusu, ale nejsem si jistý, jestli toto pořád funguje.


Willda - Jíkalka
25. květen 2006 | 20:03

vynikajíci restaurace s příjemnou obsluhou a skvělym jídlem....:-P


Willda - Billiard Club
25. květen 2006 | 19:55

necha se tu dobre najist za pjeknej peníz ale ta obsluha....


jirik - Wallis
19. květen 2006 | 09:30

ambiente nevim cos tam delal, asi si tam spal nebo co. ja mam vzdycky piti na stole hned tak tady moc nekeruj. je to super hospudka s vybornou obsluhou, dobrym jidlem.


L@D@ - Wallis
14. květen 2006 | 23:23

Rekl bych, ze je to tu hrozne kycovite a neutulne zarizene, snad k popiti kavy, ale na celovecerni kalbu to rozhodne neni. Obsluha opravdu casto vazne.


L@D@ - Éčko
14. květen 2006 | 23:17

Velice prostorny podnik, ktery se hodi napriklad pro vetsi oslavu. Prijemne jsou sportovni prenosy s projekci. Vyborny je bowling a cisty vzduch.


L@D@ - U Lízala
14. květen 2006 | 23:14

V lete je prijemne posezeni na prostorne terase. To se rozhodne o restauraci rici neda. Prostory jsou zde znacne stisnene a to nemluvim o panskych zachodech. Vyhodou jsou ceny jidel i kdyz leckdy odpovidaji kvalite.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde