Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Johnny - Žumbera
2. srpen 2006 | 17:28

Výborná hotová jídla za slušný peníz v centru. Dobře natočený Gambrinus 12. Příjemná zahrádka. Bohužel zakouřený vnitřek a pomalejší obsluha. Celkem ale dobré místo kam zajít na obídek a pivo. :)


Johnny - U Rytíře Lochoty
5. říjen 2007 | 20:16

Restaurace, kde se nálada obsluhy střídá jako počasí a také kolísá s počtem lidí u stolu (Rozumněj - čím více, tím hůře). Dobrá jedenáctka, ale občas s jakousi kovovou příchutí. Čtrnáctce odtud jsem na chuť nepřišel...


Johnny - Bernard-In
2. srpen 2006 | 15:39

Docela příjemná "značková" hospoda. Mne vyhovuje daleko více než Potrefená Husa. A to i co se piva týče. Dobře natočený Bernard 10 mi chutná. V tom je tu ale malý problém, pokaždé když jsem sem přišel bylo pivo jiné... Jinak je ale tento podnik v pohodě a občas slouží jako záchrana, protože relativně velký počet míst dokáže někdy dobře posloužit, když jinde místo není.. :)


Johnny - Potrefená Husa
15. červenec 2006 | 21:25

Vynikající kuchyně, ale celkový styl tohoto podniku mi nesedl.


mirousek - U Saského mostu
15. červenec 2006 | 19:30

Nevím, byl jsem tam už 3x. Poprvé se mi udělalo špatně z toho, když tam majitel začal osahávat přítomné slečny, kterým to moc příjemné nebylo. Podruhé a potřetí jsem čekal na jídlo opravdu velmi dlouho (přes 30min.). Ale špatně nevaří :)


Chody - Řemeslnická Beseda
13. červenec 2006 | 08:19

Řemenda byla vždy poměrně dobrou volbou. Po znovuotevření mě mile překvapili výčepen humpoleckého piva, zvláště jeho kvasnicovou odnoží.


Spidu - Budvar Bar U Nováků
8. červenec 2006 | 22:36

No tak přední část je v poho posedíte pokecáte, ale jesliže vejdete dozadu na "disko" sotva se nadechnete, nikdy tam neni vzduch a kolem vás chodí takoví co si řííkají "brejkaři" celkem nuda a před vchodem radno nezustavat delší dobu


ambiente - U Saského mostu
14. květen 2007 | 17:37

Stylová hospoda s velice příjemnou obsluhou a zabavným vrchním:) Gambrinus zde nic moc - taková kyselina, zato si tu můžete vychutnat onen Chodovar. A kromě té studny zde mají také parádní zahrádku která v letních měsících skýtá kouzelné posezení v obklopení historické městské zástavby.

Jinak obsluha někdy opravdu vázne, jít na oběd - na hotovku a strávit u toho celou hodinu mi zrovna nepřijde v pohodě (45 minut jsme hotovku čekali...).


Zoidberg - Egyptia II
29. červen 2006 | 12:17

Docela zajimava arabska knajpa s zahradkou u trati.

Sezeni venku je tak o dve urovne horsi nez U Lizala, ale porad to jeste jde.

Muzete si zde pokourit z vodnich dymek a obcas zde i tancuje brisni tanecnice mezi stoly.


L@D@ - Saloon Roudná
21. červen 2006 | 23:06

Kdyz jsem zde prisel, nikdy by me nenapadlo jak velky sportbar se ukryva v hloubi teto hospody. Na sportovni utkani mohu vrele doporucit.. pivko taky v poradku, obsluha rychla.. a napis nad platnem roudna sobe tam take neni nadarmo.


L@D@ - Měšťanská Beseda
21. červen 2006 | 22:10

Kycovite, snobske.. sedel jsem zde na kave a necitil sem se vubec dobre, ale mozna to je subjektivni dojem.. spise pro starsi generace


TONY - Flora Restaurant
17. červen 2006 | 14:16

Moc dobrý jedlo, pěkné prostředí. Hlavně ten vláček co tam objíždí kolme dokola, minule sem byl ale zklamán, restaurace byla zavřena, sedělo se jenom venku a dělalo se na lávovém grilu, což mě sice lákalo, ale ceny za to mě rychle odradily. Taky sou kolem pěkné skalky, vodopády atd. kde plavou rybičky, prostě moc příjmené prostředí.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde