Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2333 recenzí

mirousek - U Saského mostu
15. červenec 2006 | 19:30

Nevím, byl jsem tam už 3x. Poprvé se mi udělalo špatně z toho, když tam majitel začal osahávat přítomné slečny, kterým to moc příjemné nebylo. Podruhé a potřetí jsem čekal na jídlo opravdu velmi dlouho (přes 30min.). Ale špatně nevaří :)


Chody - Řemeslnická Beseda
13. červenec 2006 | 08:19

Řemenda byla vždy poměrně dobrou volbou. Po znovuotevření mě mile překvapili výčepen humpoleckého piva, zvláště jeho kvasnicovou odnoží.


Spidu - Budvar Bar U Nováků
8. červenec 2006 | 22:36

No tak přední část je v poho posedíte pokecáte, ale jesliže vejdete dozadu na "disko" sotva se nadechnete, nikdy tam neni vzduch a kolem vás chodí takoví co si řííkají "brejkaři" celkem nuda a před vchodem radno nezustavat delší dobu


ambiente - U Saského mostu
14. květen 2007 | 17:37

Stylová hospoda s velice příjemnou obsluhou a zabavným vrchním:) Gambrinus zde nic moc - taková kyselina, zato si tu můžete vychutnat onen Chodovar. A kromě té studny zde mají také parádní zahrádku která v letních měsících skýtá kouzelné posezení v obklopení historické městské zástavby.

Jinak obsluha někdy opravdu vázne, jít na oběd - na hotovku a strávit u toho celou hodinu mi zrovna nepřijde v pohodě (45 minut jsme hotovku čekali...).


Zoidberg - Egyptia II
29. červen 2006 | 12:17

Docela zajimava arabska knajpa s zahradkou u trati.

Sezeni venku je tak o dve urovne horsi nez U Lizala, ale porad to jeste jde.

Muzete si zde pokourit z vodnich dymek a obcas zde i tancuje brisni tanecnice mezi stoly.


L@D@ - Saloon Roudná
21. červen 2006 | 23:06

Kdyz jsem zde prisel, nikdy by me nenapadlo jak velky sportbar se ukryva v hloubi teto hospody. Na sportovni utkani mohu vrele doporucit.. pivko taky v poradku, obsluha rychla.. a napis nad platnem roudna sobe tam take neni nadarmo.


L@D@ - Měšťanská Beseda
21. červen 2006 | 22:10

Kycovite, snobske.. sedel jsem zde na kave a necitil sem se vubec dobre, ale mozna to je subjektivni dojem.. spise pro starsi generace


TONY - Flora Restaurant
17. červen 2006 | 14:16

Moc dobrý jedlo, pěkné prostředí. Hlavně ten vláček co tam objíždí kolme dokola, minule sem byl ale zklamán, restaurace byla zavřena, sedělo se jenom venku a dělalo se na lávovém grilu, což mě sice lákalo, ale ceny za to mě rychle odradily. Taky sou kolem pěkné skalky, vodopády atd. kde plavou rybičky, prostě moc příjmené prostředí.


znudíno - Plzeňský Trpaslík
15. červen 2006 | 20:03

nechci nic řikat, ale tahle hospoda je jen lacinou napodobeninou restaurace "U Lízalky". Taky tu točí Krušovice a taky vsadili na dřevěnej interiér. nicméně to vyznívá kýčovitě. Obě hospody jsou od sebe vzdáleny cca 600 metrů.. Ale "U Lízalky" mají mnohem lepší obsluhu.


znudíno - U Radnice
15. červen 2006 | 19:13

Tak tohle je moje srdeční záležitost.... Sleduju tuhle hospodu už od jejího vzniku. Až nebudete mít co dělat a půjdete po náměstí, stavte se na pivko na terásce. Sice se jedná pouze o reklamní plastové židle a stoly.... ale to přece nevadí. Samotný sklepení je rozdělený na kuřáckou a antikuřáckou místnost. Každej den sem přitáhnou návštěvníky víceméně levný a dobrý hotovky. Trochu mi vadí, že pachy z kuchyně se dostávají i mezi hosty, ale to se holt stává. Je tam nově vymalováno, což mě moc mrzí.


znudíno - U Lízalky
15. červen 2006 | 19:06

Moje oblíbená restaurace... je levná, MOC DOBRÁ a stylová - a to se týká nejen interiéru a exteriéru (terasa je také vymazleně zařízená), ale hlavně krásné a příjemné obsluhy. Inu... lízalky se nezapřou...


znudíno - U Dvou Ševců
15. červen 2006 | 19:00

Hohooooooo... oblíbená hospůdka, kde se v poledne scházejí na pivko revizoři plzeňské MHD.... asi kvůli strategickému postavení mezi tramvají č. 4 a trolejbudem č. 16. :-)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde