Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2328 recenzí

Zunic - Flora Restaurant
4. srpen 2006 | 19:21

Tato hospoda prošla dobrou modernizací a zaslouží si lepší ohodnocení než měla dřív. Z pajzlu hezká restaurace. Dobré jídlo a interiér.


Zunic - Šatlava
4. srpen 2006 | 19:03

Super Taverna, obsluha dobrá a trpělivá. Prostory jsou hezky vyzdobený. Dobré pro posezení v menším kolektivu. Pivko dobré.


Zunic - U Kance
4. srpen 2006 | 18:52

Byl jsem zde na svatbě a hodně dobrý. Odkrývací střecha super. Dobrá obsluha, dobrá kuchyně a krásný prostředí.


Johnny - Žumbera
2. srpen 2006 | 17:28

Výborná hotová jídla za slušný peníz v centru. Dobře natočený Gambrinus 12. Příjemná zahrádka. Bohužel zakouřený vnitřek a pomalejší obsluha. Celkem ale dobré místo kam zajít na obídek a pivo. :)


Johnny - U Rytíře Lochoty
5. říjen 2007 | 20:16

Restaurace, kde se nálada obsluhy střídá jako počasí a také kolísá s počtem lidí u stolu (Rozumněj - čím více, tím hůře). Dobrá jedenáctka, ale občas s jakousi kovovou příchutí. Čtrnáctce odtud jsem na chuť nepřišel...


Johnny - Bernard-In
2. srpen 2006 | 15:39

Docela příjemná "značková" hospoda. Mne vyhovuje daleko více než Potrefená Husa. A to i co se piva týče. Dobře natočený Bernard 10 mi chutná. V tom je tu ale malý problém, pokaždé když jsem sem přišel bylo pivo jiné... Jinak je ale tento podnik v pohodě a občas slouží jako záchrana, protože relativně velký počet míst dokáže někdy dobře posloužit, když jinde místo není.. :)


Johnny - Potrefená Husa
15. červenec 2006 | 21:25

Vynikající kuchyně, ale celkový styl tohoto podniku mi nesedl.


mirousek - U Saského mostu
15. červenec 2006 | 19:30

Nevím, byl jsem tam už 3x. Poprvé se mi udělalo špatně z toho, když tam majitel začal osahávat přítomné slečny, kterým to moc příjemné nebylo. Podruhé a potřetí jsem čekal na jídlo opravdu velmi dlouho (přes 30min.). Ale špatně nevaří :)


Chody - Řemeslnická Beseda
13. červenec 2006 | 08:19

Řemenda byla vždy poměrně dobrou volbou. Po znovuotevření mě mile překvapili výčepen humpoleckého piva, zvláště jeho kvasnicovou odnoží.


Spidu - Budvar Bar U Nováků
8. červenec 2006 | 22:36

No tak přední část je v poho posedíte pokecáte, ale jesliže vejdete dozadu na "disko" sotva se nadechnete, nikdy tam neni vzduch a kolem vás chodí takoví co si řííkají "brejkaři" celkem nuda a před vchodem radno nezustavat delší dobu


ambiente - U Saského mostu
14. květen 2007 | 17:37

Stylová hospoda s velice příjemnou obsluhou a zabavným vrchním:) Gambrinus zde nic moc - taková kyselina, zato si tu můžete vychutnat onen Chodovar. A kromě té studny zde mají také parádní zahrádku která v letních měsících skýtá kouzelné posezení v obklopení historické městské zástavby.

Jinak obsluha někdy opravdu vázne, jít na oběd - na hotovku a strávit u toho celou hodinu mi zrovna nepřijde v pohodě (45 minut jsme hotovku čekali...).


Zoidberg - Egyptia II
29. červen 2006 | 12:17

Docela zajimava arabska knajpa s zahradkou u trati.

Sezeni venku je tak o dve urovne horsi nez U Lizala, ale porad to jeste jde.

Muzete si zde pokourit z vodnich dymek a obcas zde i tancuje brisni tanecnice mezi stoly.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde