Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Erumaxille - Restaurant Inspiral
19. srpen 2006 | 20:37

no pivko je tedy fuj!!! ale jinako je to tám super... pajzlík jak má bejt!!!


Pan ze severu - U Šenku
7. srpen 2006 | 01:58

Jídlo dobré, pivo dobré, ceny přijatelný, prostředí pěkné, jenom obsluha má občas tendenci říkat si o diškrec a chovat se nepříjemně


Pan ze severu - U Rytíře Lochoty
7. srpen 2006 | 01:48

Obsluha opravdu není zázrak. Interiér je netypický avšak velmi příjemný. Vlastní pivo je velmi dobré na chuť, nikoliv však na ,, kalení". Ceny, hlavně pizzy, jsou asi tak o jednu dvě úrovně nižší, než by se na podnik tohoto ražení očekávalo, což je velmi velmi příjemné


Pan ze severu - U Dvou Ševců
7. srpen 2006 | 01:43

Výborná kuchyně, výborné pivo, přijatelné ceny a krásný interiér. Je to ostrůvek pohody v zašedlé čtvrti


Johnny - U Salzmannů
5. srpen 2006 | 14:35

Normální pajzlík, který těží ze svého stáří a historie. Ale v pohodě pajzlík. :) Párkrát do roka tam zajdu. Když jsem tam byl naposledy, tak bylo podle mne pivo lepší, než bývalo. Což je dobře, protože pivo tu opravdu nebyla zrovna ta nejlepší věc.


Zunic - Na Spilce
4. srpen 2006 | 19:55

Hezká a stylová restaurace. Je to jenom maličkej kousek od zdroje. Takže nehrozí že dojde pivo. Dobrá kuchyně. Doporučuji na konání akcí a k pronajmutí je i velkej salon.


Zunic - Merlin
2. únor 2007 | 17:38

Stímto podnikem nemám moc dobré zkušenosti. Jednou nás obrala obsluha. A jednou jsem tam byl na Anakonda Benda a taky nic moc. Hrajou furt dokola to samý. Jinak by to tam asi šlo.


Zunic - Bazén Slovany
4. srpen 2006 | 19:38

Je to tam dobrý. Příjemné posezení. Dá se tam i dobře načnout. A viděl jsem že tam mají velký zásoby Kirasa a ještě se vtom lidi koupaj.


Zunic - Ve Vilách
4. srpen 2006 | 19:32

Tak tady jsem ještě nikdy nebyl. Ale co jsem šel okolo tak hodně hezký. Před restaurací se občas objeví nákej ten automobilový exemplář za pár melounů. Takže asi tam i dobře vaří :)


Zunic - Flora Restaurant
4. srpen 2006 | 19:21

Tato hospoda prošla dobrou modernizací a zaslouží si lepší ohodnocení než měla dřív. Z pajzlu hezká restaurace. Dobré jídlo a interiér.


Zunic - Šatlava
4. srpen 2006 | 19:03

Super Taverna, obsluha dobrá a trpělivá. Prostory jsou hezky vyzdobený. Dobré pro posezení v menším kolektivu. Pivko dobré.


Zunic - U Kance
4. srpen 2006 | 18:52

Byl jsem zde na svatbě a hodně dobrý. Odkrývací střecha super. Dobrá obsluha, dobrá kuchyně a krásný prostředí.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde