Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Johnny - Uctívaný Velbloud
15. květen 2007 | 15:15

Tak po několika návštěvách mohu Velblouda zařadit mezi hospody,do kterých se rád vracím. :) Dobře vyřešené sklepní prostředí, v pohodě obsluha a výborná piva. Lahůdková Plzeň 12°, vynikající i řezaná s Černým Kozelem a luxusní polotmavý Master. :)


washek - Alkatraz
13. září 2006 | 14:37

Suprova hospudka blizko centra s prijatelnymi cenami, hezkym prostredim a vybornou kuchyni. Obsluha je prijemna, i kdyz nekdy by mohla byt trosku rychlejsi (ale neni to nic zavazneho). Mame uz tam odsedeno dost akci, takze doporucuji.


steve-o - Uctívaný Velbloud
9. září 2006 | 17:34

Doporučuju zkusit místní specialitu - trojbarevné (trojvrstvé) pivo Magic special.


Johnny - U Lízala
11. říjen 2007 | 20:52

V létě je zahrádka hodně příjemná a jídlo dobré, ale obsluha příšerná i když není plno. Dole je situace o něco lepší, ale stejně daleko raději zajdu K Lízalce - podobné prostředí, stejné jídlo, lepší obsluha.


Johnny - U Hadí vrány
29. červen 2008 | 18:54

Příjemná hospůdka kousek od tramvaje č. 4. S pohodouvou obsluhou, ale přecijen celkem stereotypní a nezajímavou nabídkou jídel - vzhledově i chuťově. Jsou ovšem dobře uvařená.


Johnny - U Mansfelda
25. červen 2007 | 19:08

U Mansfelda stabilně jedna z nejlepších dvanáctek v Plzni. Pohodová teráska s výhledem do parku a většinou naprosto bezproblémová obsluha. Určitě doporučuju


jesterka - U Lízala
4. září 2006 | 16:38

Výborně vaří a velký porce.


jesterka - Merlin
4. září 2006 | 16:11

Dobře jsme se najedli, ale jinak zakouřenej pajzl.


jesterka - Ixcatlan
4. září 2006 | 16:05

Jídlo výborný a velké porce. Prostředí nápaditý, je na co se koukat. Prostě žádná tuctovka,/kterých je v Plzni víc než dost/Snad bych uvítala lepší odvětrávání.


pavliCZECH - U Mansfelda
1. září 2006 | 17:52

Majitel, pan Prošek, pracoval dříve v Prazdroji. Rozumí tedy plzeňskému jako málokdo... To je poznat na chuti. Pivo zde je snad, a to nepřeháním, jedno z nejlepších na světě. Prazdroj se točí všudemožně, ale u Mansfelda je to extralahůdka...:-)


Giovanni - U Šenku
31. srpen 2006 | 20:03

Super pivo i jeho cena, super utopenci, ale teď tam přijali novýho čišníka a to je zm*d, je věčně naštvanej, že musí bejt v práci a je nepříjemnej jak osina v zadku. Před zavíračkou nás počastoval slovy "tak dělejte dělejte, nebudu tady na vás čekat věčně". To je vrchol, 10min po zavíračce, kdy jsme v klidu chtěli dopít už na nás řval ať vypadneme. Rozhodně dokud ho nevyhodí tam nedoporučuju chodit.


Petricek - Jalta
28. srpen 2006 | 14:12

Skoda ze netoci G10.. Jiank je to vhodny prostor na konani vetsich akci.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde