Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Petricek - U Švejka
9. říjen 2006 | 20:31

Ani ja nemuzu pochvalit obsluhu co se tyce rychlosti, ale zato kuchyne je vynikajici a spolu s prazdrojem se snadno zapomene na pomalou obsluhu ;)


Petricek - Bernard-In
9. říjen 2006 | 18:41

Pekne upravena hospoda, i pivo neni zase az tak spatny, ale na prazdroj zdaleka nema, i kdyz je sebe lip natoceny...


Petricek - Fénix
9. říjen 2006 | 20:26

Z oken je zajimavy vyhled na strechy tramvaji. Co si pamatuji, tak se sedavalo v pohodlnych modrych kozenych kreslech.. jj, to je pohoda


Petricek - Asado - Steak House
9. říjen 2006 | 16:26

Zavital jsem jednou a ceny cehokoli, byli pro moji penezwnku neskousnutelny.. ale jinak jidlo a piti vskutku dobre.


Sova - Saloon Roudná
8. říjen 2006 | 23:32

Pivko v poradku jenom desitka, dvanactku neriskujte.


L@D@ - Restaurant Inspiral
6. říjen 2006 | 14:13

Jeliokoz nejsem vyznavacem skripajicich desek a piva bernard, tak mi sem nic netahne. Byl sem zde na jednom koncerte a musim rict, zvuk nic moc, obsluha taky a priserny zachody :-!


Zunic - U Řezníka
4. říjen 2006 | 20:20

Tento podnik je dobrý na pokec. Občas dosti narvaný. Kuchyně dobře vaří a solidní obsluha.


Beny - Bazén Slovany
27. září 2006 | 23:58

Není nic lepšího než si po bazénu dát pivko. Zde máte tu výhodu, že se můžete přímo v restauraci dívat na ty, kterým jste se museli v drahách vyhýbat.


L@D@ - Uctívaný Velbloud
26. prosinec 2006 | 19:48

Velice prijemne prostredi. Zaujali me obrazy na zdi. Pekne, prostorne, nekycovite, uvidime casem, jak se tahle hospoda zabehne, ale vypada to, ze uz je celkem zabehla ted. (Pozn. 13.11.2006 akorat obsluha by mohla trosku pridat, jakmile je zde plno, panuje zde mensi chaos a vychytat ty podmíráčky) jinak vse v poradku)


romm - Ve Vilách
26. září 2006 | 05:06

Ve Vilách jsem strávil spoustu času... v minulém tisíciletí:-) To to byla ještě normální čtyřka, gambáč za 2, 50- točila Lubošova máma, Luboš bloudil s nepřítomným výrazem po place, na výkřiky hostů zdánlivě nereagoval, ale přesto nikdo na nic nečekal. Prostě paráda, jaká se dnes už moc nevidí. Jo a pod barem si s autíčkem hrával jeho synáček:-)


Johnny - U Lízalky
11. říjen 2006 | 16:31

První návštěva zanechala výborný dojem.

Pohodová zahrádka i obsluha na ní (Ne jako U Lízala :). Velikánský výběr a super ceny. Ale hlavně samotné jídlo bylo skvělé. Doufám, že to tak bude i příště.

P.S.: Bylo to tak i příště. :)


steel_martin - Měšťanská Beseda
15. září 2006 | 15:45

Je pravda, že Beseda působí trochu usedle.. ale pivo tam mají dobrý a navíc je to hned naproti škole :)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde