Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2331 recenzí

Zunic - U Řezníka
4. říjen 2006 | 20:20

Tento podnik je dobrý na pokec. Občas dosti narvaný. Kuchyně dobře vaří a solidní obsluha.


Beny - Bazén Slovany
27. září 2006 | 23:58

Není nic lepšího než si po bazénu dát pivko. Zde máte tu výhodu, že se můžete přímo v restauraci dívat na ty, kterým jste se museli v drahách vyhýbat.


L@D@ - Uctívaný Velbloud
26. prosinec 2006 | 19:48

Velice prijemne prostredi. Zaujali me obrazy na zdi. Pekne, prostorne, nekycovite, uvidime casem, jak se tahle hospoda zabehne, ale vypada to, ze uz je celkem zabehla ted. (Pozn. 13.11.2006 akorat obsluha by mohla trosku pridat, jakmile je zde plno, panuje zde mensi chaos a vychytat ty podmíráčky) jinak vse v poradku)


romm - Ve Vilách
26. září 2006 | 05:06

Ve Vilách jsem strávil spoustu času... v minulém tisíciletí:-) To to byla ještě normální čtyřka, gambáč za 2, 50- točila Lubošova máma, Luboš bloudil s nepřítomným výrazem po place, na výkřiky hostů zdánlivě nereagoval, ale přesto nikdo na nic nečekal. Prostě paráda, jaká se dnes už moc nevidí. Jo a pod barem si s autíčkem hrával jeho synáček:-)


Johnny - U Lízalky
11. říjen 2006 | 16:31

První návštěva zanechala výborný dojem.

Pohodová zahrádka i obsluha na ní (Ne jako U Lízala :). Velikánský výběr a super ceny. Ale hlavně samotné jídlo bylo skvělé. Doufám, že to tak bude i příště.

P.S.: Bylo to tak i příště. :)


steel_martin - Měšťanská Beseda
15. září 2006 | 15:45

Je pravda, že Beseda působí trochu usedle.. ale pivo tam mají dobrý a navíc je to hned naproti škole :)


Johnny - Uctívaný Velbloud
15. květen 2007 | 15:15

Tak po několika návštěvách mohu Velblouda zařadit mezi hospody,do kterých se rád vracím. :) Dobře vyřešené sklepní prostředí, v pohodě obsluha a výborná piva. Lahůdková Plzeň 12°, vynikající i řezaná s Černým Kozelem a luxusní polotmavý Master. :)


washek - Alkatraz
13. září 2006 | 14:37

Suprova hospudka blizko centra s prijatelnymi cenami, hezkym prostredim a vybornou kuchyni. Obsluha je prijemna, i kdyz nekdy by mohla byt trosku rychlejsi (ale neni to nic zavazneho). Mame uz tam odsedeno dost akci, takze doporucuji.


steve-o - Uctívaný Velbloud
9. září 2006 | 17:34

Doporučuju zkusit místní specialitu - trojbarevné (trojvrstvé) pivo Magic special.


Johnny - U Lízala
11. říjen 2007 | 20:52

V létě je zahrádka hodně příjemná a jídlo dobré, ale obsluha příšerná i když není plno. Dole je situace o něco lepší, ale stejně daleko raději zajdu K Lízalce - podobné prostředí, stejné jídlo, lepší obsluha.


Johnny - U Hadí vrány
29. červen 2008 | 18:54

Příjemná hospůdka kousek od tramvaje č. 4. S pohodouvou obsluhou, ale přecijen celkem stereotypní a nezajímavou nabídkou jídel - vzhledově i chuťově. Jsou ovšem dobře uvařená.


Johnny - U Mansfelda
25. červen 2007 | 19:08

U Mansfelda stabilně jedna z nejlepších dvanáctek v Plzni. Pohodová teráska s výhledem do parku a většinou naprosto bezproblémová obsluha. Určitě doporučuju







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde