Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2328 recenzí

pavliCZECH - Fénix
11. říjen 2006 | 16:47

Výborná poloha, žádná jiná hospoda nemá v Plzni tak krásnýá výhled z oken. Je umístěná v patře přímo na Nám. Republiky...


pavliCZECH - Gastro Willi
11. říjen 2006 | 16:45

Pro mě trochu fádní hospoda...


pavliCZECH - Autosalon
11. říjen 2006 | 16:39

tak v této hospodě jsem byl jen jednou, klasický hostinec s příjemnou obsluhou


pavliCZECH - Asado - Steak House
11. říjen 2006 | 16:39

I když poměrně drahá, je kuchyně opravdu vynikající


pavliCZECH - Alkatraz
11. říjen 2006 | 16:37

Jediná devíza je blízkost centra. Jinak nic extra


graft - Plzeňský Trpaslík
11. říjen 2006 | 15:58

nekvalitní jídlo, zápach kuchyně v lokále


graft - Žumbera
11. říjen 2006 | 15:38

velice špatná zkušenost. Již 10-15 minut před zavíračkou nás obsluha obestavěla židlemi na stole, což považuji za velice netaktní k hostovi. Ale to nejhorší teprve přišlo v podobě akutní otravy z tlačenky s cibulí. Několikadenní neschopnost a Žumberovi se od té doby vyhýbám velikým obloukem.


Petricek - U Rytíře Lochoty
10. říjen 2006 | 19:47

Vynikajici restaurace s originalnim a velice chutnym pivem. Jinak je hodne zajimavy pribeh rytire Lochoty, ktery je popsan na kresbach.. bohuzel si ho nepamatuji..;)


Petricek - U Mansfelda
10. říjen 2006 | 18:19

Vehlasna plzenska restaurace, kde se clovek poradne a chutne naji i napije. I ja souhlasim s kvalitou mansfeldsky dvanactky, ponevadz je ekcelentni.


pavliCZECH - Restaurant Inspiral
10. říjen 2006 | 02:01

Hodně v pohodě klub. Jeden z nejlepších v Plzni...


pavliCZECH - Havránek
10. říjen 2006 | 02:00

výborné prostředí pro popovídání s přáteli, k tomu skvělé pivo. Co chtít víc?


pavliCZECH - Ve Dvoře
10. říjen 2006 | 01:57

i když Krušovice nemusim, tady mi nějakou podivnou náhodou chutnají, nikde jinde jsem tak dobré Krušovice nepil...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde