Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

tooth - Uctívaný Velbloud
8. listopad 2006 | 08:35

Vřele doporučuji všem, kteří nejdou na pivo proto, aby se zlískali. Tanková dvanáctka chutná jediněčně, k tomu dobrá kuchyně a skvělá obsluha.


Danec - Fénix
5. listopad 2006 | 12:08

Jedna z možností, jak se v centru levně a vcelku dobře najíst. Přes obědy bývá dost plno přesto jsem nezažil že by obsluha byla nepříjemná. Uvítal bych vetší výběr točených piv.


Danec - K
5. listopad 2006 | 12:00

Super minutky a Prazdroj! Na obídek lehce přes 100,- s pivkem ideální!


Danec - U Radnice
5. listopad 2006 | 12:02

Byl jsem zde 3 x na obědě poprvé nedovařené játrové knedlíčky v polévce, podruhé jídlo ok ale čekal jsem cca 50min (probíhala nějaká oslava) ve čtvrtek 2. 11. smažák+hranolky dost tučné i na mě. Nyní probíhá akce - po deseti obědech jeden zdarma já bych zde navzdory poměrně příjemné obsluze nechtěl absolvovat už ani jeden.


Longer - Merlin
31. říjen 2006 | 17:13

Uz jsem tam nebyl dlouho, ale pokud vim z doslechu tak stale "okradaj" a zahuleno tam je fest. Co se tyce Anakondy... ta nepatri k Merlinu-NEHODNOŤ JI


majky.20 - Kalikovský Mlýn
26. říjen 2006 | 06:52

restauračka je tady docela pohoda.. jídlo good ale trochu dražší ale to se dá čekat od novýho podniku.. obsluha taky v poho akorát by si už mohla zapamatovat, že si vždycky když tam sem dam nealko radegast:-)) a ten tady podávaj točenej.. a velký plus je sportovní centrum ikdyž bowling je fakt drahej ale zase dostanete white socks..


Karpl - Žumbera
24. říjen 2006 | 07:16

Dobrá kuchyně, špatná obsluha, nestálá kvalita piva; jednou vynikající, jindy břečka. Zřejmě vše souvisí s aktuální směnou.


ambiente - Posada Mexicana
21. říjen 2006 | 12:12

Parádní a stylové posezení, které opravdu navodí pocit žhavého mexika. Vřele doporučuji Fajitas - super chutnající lehce pálející:)


Fiky - Řemeslnická Beseda
19. říjen 2006 | 22:14

Výborná hospoda, kde se za dobré ceny velmi dobře najíte a porce jsou přímo obrovské. Přes oběd je k dostání i velmi levné menu, což ale způsobuje, že okolo oběda není skoro šance sehnat místo. A i obsluha je velmi rychlá a příjemná. Vřele doporučuji.


swed - Posada Mexicana
19. říjen 2006 | 09:29

Dopuručuji jídlo Chochabamba. Dal jsem jsem to v pálivosti 3 papriček a bylo to skoro moc. Ale jinak vynikající pochoutka. Super je řezaný pivko Prazdroj s Porterem... Číšník byl velmi v pohodě.


Cheater - Billiard Club
19. říjen 2006 | 08:58

Jídlo vynikající a velké porce, dražší pití (12° = 26,-)


pavliCZECH - Bazén Slovany
12. říjen 2006 | 16:57

výborná hospoda, to je zkrátka klasika, tam byla restaurace od nepaměti...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde