Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2335 recenzí

Majdalena - Alkatraz
13. listopad 2006 | 10:26

celkem fajn podnik s výbornou kuchyní


Majdalena - Ixcatlan
13. listopad 2006 | 10:25

Není z nejlevnějších, ale za návštěvu jednoznačně stojí - vynikající jídlo (poměrně slušný výběr - pálivé i nepálivé, vše vynikající), příjemná atmosféra!


Majdalena - Éčko
13. listopad 2006 | 10:22

Prostorná restaurace s možností pořádání i menších koncertů, bohužel jsem měla štěstí na trošku laxnější obsluhu, ale jinak naprosto v pohodě - pití dobré, jídlo dobré...


Beny - Řemeslnická Beseda
11. listopad 2006 | 19:45

Vynikající pivo, dobré jídlo, vcelku příjemná obsluha. Rozhodně stojí za to Řemdu navštívit.


Hadu - Ve Vilách
8. listopad 2006 | 13:49

Ve Vilách jsem byla všehošudy třikrát, vždy při nějaké výjimečné události. Vaří tam opravdu perfektně, nejvíce mi tam šmakují jalapeňo papričky plněné sýrem obalované v těstíčku. A ani italská kuchyně tam není špatná, ta je za obvyklé ceny.


gambrmen - Saloon Roudná
8. listopad 2006 | 13:09

fajn, sal taky peknej, malej ale peknej, jen by to chtelo vic takovych akci jako byla Cuza v unoru, protoze ten sal si zaslouzi fungovat i jinak nez jako sportbar... "Roudná sportbar sobě"


tooth - Uctívaný Velbloud
8. listopad 2006 | 08:35

Vřele doporučuji všem, kteří nejdou na pivo proto, aby se zlískali. Tanková dvanáctka chutná jediněčně, k tomu dobrá kuchyně a skvělá obsluha.


Danec - Fénix
5. listopad 2006 | 12:08

Jedna z možností, jak se v centru levně a vcelku dobře najíst. Přes obědy bývá dost plno přesto jsem nezažil že by obsluha byla nepříjemná. Uvítal bych vetší výběr točených piv.


Danec - K
5. listopad 2006 | 12:00

Super minutky a Prazdroj! Na obídek lehce přes 100,- s pivkem ideální!


Danec - U Radnice
5. listopad 2006 | 12:02

Byl jsem zde 3 x na obědě poprvé nedovařené játrové knedlíčky v polévce, podruhé jídlo ok ale čekal jsem cca 50min (probíhala nějaká oslava) ve čtvrtek 2. 11. smažák+hranolky dost tučné i na mě. Nyní probíhá akce - po deseti obědech jeden zdarma já bych zde navzdory poměrně příjemné obsluze nechtěl absolvovat už ani jeden.


Longer - Merlin
31. říjen 2006 | 17:13

Uz jsem tam nebyl dlouho, ale pokud vim z doslechu tak stale "okradaj" a zahuleno tam je fest. Co se tyce Anakondy... ta nepatri k Merlinu-NEHODNOŤ JI


majky.20 - Kalikovský Mlýn
26. říjen 2006 | 06:52

restauračka je tady docela pohoda.. jídlo good ale trochu dražší ale to se dá čekat od novýho podniku.. obsluha taky v poho akorát by si už mohla zapamatovat, že si vždycky když tam sem dam nealko radegast:-)) a ten tady podávaj točenej.. a velký plus je sportovní centrum ikdyž bowling je fakt drahej ale zase dostanete white socks..







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde