Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Jarda - Flora Restaurant
15. prosinec 2006 | 12:22

Není to nejhorší, ale to je zásluhou personálu a kdyby jim do toho pořád nekecal ten neschopný ...., tak je to supr. Kluci a holky, najdite si normální práci a dělejte pro normálního člověka, ne pro toho ... ale jestli nemáte na víc tak tam zůstaňte a posluhujte... a hlavně si nestěžujte pak a nelezte mu do ... ,že Janičko a Viktore a Pepíku a ..... v Plzni jsou mnohem lepší místečka, kde utratit peníze a užít si večer, záleží taky u koho je utratím.. pa pa


švestík - Budvar Bar U Nováků
13. prosinec 2006 | 14:27

Uznávám, že první dva roky na VŠ jsem tam byl skoro denně, ale musím jedním dechem dodat, že hlavním důvodem bylo umístění hned vedle fakulty. Vadí mi, mimo jiné, velká fluktuace zaměstnanců. Sotva jsem si na obsluhu zvykl a oni si mne zapamatovali (takže se mě neptali, co si dám a rovnou točili), už se tam objevil někdo nový. O kvalitě piva bych se hádal, když si chci dát dobrý Budvar, určitě ne U Nováků. Co mi tu ovšem vadí ze všeho nejvíc, je otřesný charakteristický pach tohoto podniku, který na vašem oblečení ulpí a nezbavíte se ho (a to i v době obědů, kdy se tam nekouří!!!). Večerní diskotéky rovněž nedoporučuji (ovšem abych byl fér, musím přiznat, že k diskotékám mám odpor).


Karpl - Budvar Bar U Nováků
13. prosinec 2006 | 07:18

Přes den celkem volno a vynikající kvalita piva (12%). Neexistuje zde, podobně jako U Žumbery, aby hostům místo ležáku servírovali"desítku". Kuchyni jsem nezkusil (zatím), ale určitě na to dojde, protože kvůli skvělému Budvaru sem určitě zavítám častěji. Rozhodně doporučuju.


Spidu - Alkatraz
9. prosinec 2006 | 20:48

Takovej normál, nic extra, snad jen ten leguan nebo co to je vtom akvárku tam, ale nikdy se to neukáže =)


Spidu - Merlin
9. prosinec 2006 | 20:46

Nic moc, podnik pro starší generaci, takže pro mladý moc ne...


Michal - Hamburk
7. prosinec 2006 | 15:39

Pěknej podnik, byl sem tam přes poledne, kuchyni nemůžu honotit, páč sem si tam nic nedal, ale konečně sem ochutnal Černej Budvar, kterej byl úplně super.


kubrts - Bazén Slovany
2. prosinec 2006 | 20:49

Dobrý pifko, po sportu se zde dal dát základ pro další večer, jídlo v cajku, jen obsluha bývala trošku línější.


Zoidberg - Uctívaný Velbloud
27. listopad 2006 | 11:59

Dobra hospoda. Pivko vynikajici. Kdyz venku prsi, tak maji rychle schody az k baru. Autor obrazu musel urcite malovat i nejaky "V Podlesi ".


Beny - Gastro Willi
25. listopad 2006 | 15:33

Dost nudnej podnik. Navíc se stává, že tu na pivo čekáte půl hodiny, obsluha tu rozhodně není z nejrychlejších.


kubrts - Restaurant Inspiral
25. listopad 2006 | 15:08

Největší omyl včerejšího večera a asi i roku. Kdyz se odprostim od toho, že tahle hudba mi nerika vubec nic, tak muj nazor je : otresny pivo, otresna obsluha, otresny kraval, otresny zachody. Vysledkem bylo jedno pifko a zmiznuti do dolni restaurace, kterou bych hodnotil kladneji. Dávám jednu hvězdu, páč mín nejde.


Fiky - Restaurace Slovany
22. listopad 2006 | 15:02

Byl jsem jenom v té jídelně, ale mají tam velmi velký výběr jídel a prostředí je na jídelnu řekl bych možná až nadstandartní.


Michal - Budvar Bar U Nováků
14. prosinec 2006 | 13:47

Přední část by ušla - ale ve dne. V noci se tomuhle místu vyhejbat jako čert kříži. Hnus!

Jestli chcete dobrej Budvar, tak běžte na Hamburk, maj i černej a je tam klid.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde