Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2335 recenzí

Karpl - Budvar Bar U Nováků
13. prosinec 2006 | 07:18

Přes den celkem volno a vynikající kvalita piva (12%). Neexistuje zde, podobně jako U Žumbery, aby hostům místo ležáku servírovali"desítku". Kuchyni jsem nezkusil (zatím), ale určitě na to dojde, protože kvůli skvělému Budvaru sem určitě zavítám častěji. Rozhodně doporučuju.


Spidu - Alkatraz
9. prosinec 2006 | 20:48

Takovej normál, nic extra, snad jen ten leguan nebo co to je vtom akvárku tam, ale nikdy se to neukáže =)


Spidu - Merlin
9. prosinec 2006 | 20:46

Nic moc, podnik pro starší generaci, takže pro mladý moc ne...


Michal - Hamburk
7. prosinec 2006 | 15:39

Pěknej podnik, byl sem tam přes poledne, kuchyni nemůžu honotit, páč sem si tam nic nedal, ale konečně sem ochutnal Černej Budvar, kterej byl úplně super.


kubrts - Bazén Slovany
2. prosinec 2006 | 20:49

Dobrý pifko, po sportu se zde dal dát základ pro další večer, jídlo v cajku, jen obsluha bývala trošku línější.


Zoidberg - Uctívaný Velbloud
27. listopad 2006 | 11:59

Dobra hospoda. Pivko vynikajici. Kdyz venku prsi, tak maji rychle schody az k baru. Autor obrazu musel urcite malovat i nejaky "V Podlesi ".


Beny - Gastro Willi
25. listopad 2006 | 15:33

Dost nudnej podnik. Navíc se stává, že tu na pivo čekáte půl hodiny, obsluha tu rozhodně není z nejrychlejších.


kubrts - Restaurant Inspiral
25. listopad 2006 | 15:08

Největší omyl včerejšího večera a asi i roku. Kdyz se odprostim od toho, že tahle hudba mi nerika vubec nic, tak muj nazor je : otresny pivo, otresna obsluha, otresny kraval, otresny zachody. Vysledkem bylo jedno pifko a zmiznuti do dolni restaurace, kterou bych hodnotil kladneji. Dávám jednu hvězdu, páč mín nejde.


Fiky - Restaurace Slovany
22. listopad 2006 | 15:02

Byl jsem jenom v té jídelně, ale mají tam velmi velký výběr jídel a prostředí je na jídelnu řekl bych možná až nadstandartní.


Michal - Budvar Bar U Nováků
14. prosinec 2006 | 13:47

Přední část by ušla - ale ve dne. V noci se tomuhle místu vyhejbat jako čert kříži. Hnus!

Jestli chcete dobrej Budvar, tak běžte na Hamburk, maj i černej a je tam klid.


pavliCZECH - Dada
13. listopad 2006 | 16:52

interiér fakt supr, umocňuje zážitek z posezení nad dobrýk pivem


pavliCZECH - U Beranů
13. listopad 2006 | 16:51

Pěkná, příjemně laděná hospůdka, v lété potěší zahrádka či co to je...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde