Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2331 recenzí

Pan Tomas - Kalikovský Mlýn
31. prosinec 2006 | 17:36

Celkem zajímavý, ale ne moc útulný interiér. Jídlo ok, ovšem podávat matonku do špinavé skleničky...? Celkem mi to zkazilo dojem.


Pan Tomas - Jíkalka
31. prosinec 2006 | 17:34

Příjemná stylová restaurace (i když krb je jen šidítko) s dobrou kuchyní, slušnými porcemi a celkem ok obsluhou... Jen občas kuchař je trošku pomalejší, ale vcelku to čekání stojí za to.


Pan Tomas - Ixcatlan
31. prosinec 2006 | 17:32

Relativně ošuntělá výzdoba, proměnlivá obsluha, jídlo dobré, i když pořád je to spíš takové české mexiko, do kvalit toho, co se podává v řetězci Hacienda mexicana to má dost daleko... (i když zde pravda přece jen levněji).


Michal - U Kance
28. prosinec 2006 | 18:12

Pěkná restaurace kde je k dostání zvěřina. Nevim jestli je to možný i jinde v Plzni? Měl jsem jelena a Prazdroj a obojí bylo výborný.


Michal - Uctívaný Velbloud
6. březen 2007 | 16:14

Tak sem tam byl, hospoda vypadá pěkně, ale jelikož jsme byli zalezlí trochu v rohu tak trvalo drahnou chvíli než si nás obsluha všimla a celej večer to bylo to samý:-(, jinak ale fakt pěknej podnik:-)


Michal - Bernard-In
22. prosinec 2006 | 13:50

Hospoda pěkná, akorát slečna byla taková nějaká nepříjemná. A když jsem se zeptal jestli mají kvasnicovou dvandu tak na mě čuměli jak na vola...


swed - Bernard-In
22. prosinec 2006 | 13:09

Obsluha se tam střídá skoro každej den. Nevim koho baví, aby se na něm pořád zaučoval novej personál. Čekal jsem na příchod obsluhy přes pět minut a to bylo v hospodě skoro prázdno :(( Taky mi moc nesedí styl "akvárium", kdy člověku kouká do piva každej, kdo jde kolem. Otevíračku myslím posunuli na 9. 00 - což je velké plus a díky za to.


nasa - Asado - Steak House
21. prosinec 2006 | 14:21

drahe, ale vyborne. ale je fakt, ze tyhle druhy masa jsou drahe vsude.


nasa - Budvar Bar U Nováků
21. prosinec 2006 | 14:19

vicemene souhlasim s hodnocenim id ambiente - pres den na jidlo super, to, co se deje v noci vzadu je peklo :-))


nasa - Bernard-In
2. leden 2007 | 12:45

bernard me nechutna, ale posedet se da, interier je ok (teda pokud vam nevadi sedet ve vyloze), obsluha hodne promenliva, jidlo dobre


Longer - U Hadí vrány
20. prosinec 2006 | 10:39

výborná obsluha, skvělé jídlo a dostatečná porce jídla. vřele doporučuji, ale radči předem rezervovat místo...


markus - Plzeňský Trpaslík
19. prosinec 2006 | 09:47

Velice příjemná obsluha, v osobě příjemné blonďaté servírky, dobrá kuchyně, příjemné ceny. Velké stoly, vhodné pro sešlosti... Příjemná restaurace typu "pleasant pub"...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde