Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Laco - U Dvou Ševců
3. únor 2007 | 11:28

Klasická hospoda s velmi dobře ošetřeným pivem a kvalitní kuchyní, leč typicky česky fádní. Občas náladová až nepříjemná obsluha, znatelně rozlišující mezi štamgasty a občasnými hosty.


Laco - Havránek
5. únor 2007 | 01:01

V restauraci u Havránku zcela zapomenete, že jste v Plzni a máte pocit, že jste na příjemném venkově. Obzvláště v létě, kdy je v provozu zahrádka je atmosféra příjemná. Pivo pitelné a za dobrou cenu, jídlo odpovídá typu podniku - česká klasika, která nenadchne ale neurazí. Obsluha vcelku pohotová. Akorát vnitřní prostředí hospody není příliš vhodně pro nekuřáky.


Laco - U Marcela
3. únor 2007 | 11:18

Vynikající kurdská jídla (připravovaná kurdským kuchařem), excelentní mleté maso a rýže. Pokrmy jsou připraveny poctivě až domácky. Obsluha v podobě majitele přátelská a mile zmatená. Vřele doporučuji.


Laco - Ixcatlan
3. únor 2007 | 11:15

Jídlo vkusné a chutné v bohatém jídelníčku. Ale ta obsluha a doba čekání je těžko stravitelná.


Laco - Masala Ghar
3. únor 2007 | 19:28

Pokrmy velmi chutné a poctivé, levná denní nabídka, bohatý stálý jídelní lístek, rychlá jídla do ruky (parata, čapatí). Jedna z nejlepších kuchyní v Plzni. Vadou na kráse je nevkusný interiér, který tento podnik řadí spíše mezi fastfoody nežli restauraci.


gambrmen - U Řezníka
2. únor 2007 | 21:17

vevnitr to vypada obstojne, ale ta "zahradka"(v tomto pripade spis klec) u popelnic je otresna!


KatkaK. - Plzeňský Trpaslík
30. leden 2007 | 22:26

Tato restaurace mi velice zklamala. A to jsem jí 2krát navštívila. Její výhodou jsou výborné ceny a velké porce, ale za jakou cenu. Většinu jídel, kterou mají v nabídce, tak neměli např. jablečný štrůdl, smetanové koktejly, kuřecí maso s "houbovou omáčkou"... Při objednání minutky, polovina věcí na talíři chyběla a to nemluvím o strašně (a to nepřeháním, protože sama dost solím), ale strašně přesolené maso, A není to náhoda, i podruhé to bylo velmi slané. A bohužel, i při slušném chování, obsluha pak na nás byla velmi nepříjemná.


nasa - Restaurant Inspiral
30. leden 2007 | 22:25

bernard a vetsinou spatny vzduch jsou velky minusy, na druhou stranu jsou tam akce, na ktere rad zajdu, akorat se z nich spatne odchazi pred ranem, co vzhledem k tomu, ze me oblibene reggae akce se tam konaji v utery, je celkem prekerka pro nas pracujici :-))

a jak maji pivo spatny, tak o to vic jsou dobry panacky :-))

no proste neni to klub pro kazdeho, ale kdyz tam clovek vleze a vydrzi, tak se pred ranem ven nedostane

hvezdicku navic davam za restauraci a letni venkovni bar


rammonn - Bernard-In
30. leden 2007 | 15:15

Kvasnicová 12ka nemá chybu!!! příjemná slečna za barem :) taky ne


Marionnaud - Bernard-In
30. leden 2007 | 14:57

Výborný jídlo, super obsluha, pěkný interiér ... doporučuji všem


gambrmen - Nebe
25. leden 2007 | 19:50

obsluha neprijemna, otravena a jeste neumi pocitat(ale dobre ji tak osidila sebe! :-)

V osm hodin vecer uplne prazdna hospoda presto nemeli zadnou 10° (ani Gambrinus ani Koutske), pry doslo a neprivezli...

A opravdu prisernou "hudbu" tam pousteji, navic se tam CrazyFrog a jemu podobni vubec nehodi!!


večerníček - Restaurace Slovany
23. leden 2007 | 19:23

Přes den klasická vývařovna, jeden blaf jako druhej. Večer se dá zajít na pivo, ale pro pivo se musí k baru. Prostředí na jídelnu velmi pěkné, pouze celkový dojem kazí v rohu hrací automaty.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde