Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

KatkaK. - Plzeňský Trpaslík
30. leden 2007 | 22:26

Tato restaurace mi velice zklamala. A to jsem jí 2krát navštívila. Její výhodou jsou výborné ceny a velké porce, ale za jakou cenu. Většinu jídel, kterou mají v nabídce, tak neměli např. jablečný štrůdl, smetanové koktejly, kuřecí maso s "houbovou omáčkou"... Při objednání minutky, polovina věcí na talíři chyběla a to nemluvím o strašně (a to nepřeháním, protože sama dost solím), ale strašně přesolené maso, A není to náhoda, i podruhé to bylo velmi slané. A bohužel, i při slušném chování, obsluha pak na nás byla velmi nepříjemná.


nasa - Restaurant Inspiral
30. leden 2007 | 22:25

bernard a vetsinou spatny vzduch jsou velky minusy, na druhou stranu jsou tam akce, na ktere rad zajdu, akorat se z nich spatne odchazi pred ranem, co vzhledem k tomu, ze me oblibene reggae akce se tam konaji v utery, je celkem prekerka pro nas pracujici :-))

a jak maji pivo spatny, tak o to vic jsou dobry panacky :-))

no proste neni to klub pro kazdeho, ale kdyz tam clovek vleze a vydrzi, tak se pred ranem ven nedostane

hvezdicku navic davam za restauraci a letni venkovni bar


rammonn - Bernard-In
30. leden 2007 | 15:15

Kvasnicová 12ka nemá chybu!!! příjemná slečna za barem :) taky ne


Marionnaud - Bernard-In
30. leden 2007 | 14:57

Výborný jídlo, super obsluha, pěkný interiér ... doporučuji všem


gambrmen - Nebe
25. leden 2007 | 19:50

obsluha neprijemna, otravena a jeste neumi pocitat(ale dobre ji tak osidila sebe! :-)

V osm hodin vecer uplne prazdna hospoda presto nemeli zadnou 10° (ani Gambrinus ani Koutske), pry doslo a neprivezli...

A opravdu prisernou "hudbu" tam pousteji, navic se tam CrazyFrog a jemu podobni vubec nehodi!!


večerníček - Restaurace Slovany
23. leden 2007 | 19:23

Přes den klasická vývařovna, jeden blaf jako druhej. Večer se dá zajít na pivo, ale pro pivo se musí k baru. Prostředí na jídelnu velmi pěkné, pouze celkový dojem kazí v rohu hrací automaty.


ambiente - U Řezníka
1. březen 2007 | 17:20

Ještě jsem tomu dal šanci, hranolky i opékané brambory - vše jak má být. Výborný kuřecí plátek na pikantním koření. Nicméně mimo hlavní dobu obědu, takže v klidu připravené.

_____________

edit leden 2007:

Myslel jsem si že zde dobře vaří, ale po poslední návštěvě bych to netvrdil - studený hovězí vývar, sražená univerzální hnědá omáčka nedodělané hranolky... Sem už na na oběd rozhodně ne.


večerníček - Bazén Slovany
21. leden 2007 | 18:04

Vcelku kultivovaná restaurace, výhodou je nevýskyt podnapilých osob v pozdních hodinách. Není to místo na kalby, spíše tak posedět s přítulkyní:)


Michal - Potrefená Husa
20. leden 2007 | 15:43

Co se týče toho jak hospoda vypadá, tak můžu říct že pěkně. Co se týče cen tak je předražená až to bolí, ale kuchyně je dobrá. Výběr piva taky, ale ty ceny to je moc...


Luigi - Jíkalka
19. leden 2007 | 07:46

Příjemná restaurace s vynikajícím jídlem a velkými porcemi.


Michal - U Rytíře Lochoty
19. srpen 2007 | 13:21

Občas si sem zajdu na vošouchy se zelíčkem a k tomu si samozřejmě dam vynikající jedenáctku. Ale je smutnej pohled na ty lidi okolo co do sebe lejou G10.

Na muj vkus je to moc rozsáhlý a vdušný, možná by to chtělo víc stolů.


wee - Žumbera
13. leden 2007 | 16:22

O víkendu večer se tu prakticky nedá hnout, natož dočkat se piva.. Ale jinak celkem průměr







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde