Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

Laco - U Salzmannů
5. únor 2007 | 01:38

Atmosféra evokující Kunderovi romány situované do období bolševika. Tragická obsluha, která je neskutečně oprsklá. Jinak dobré kvasnicové.


Laco - U Boleváku
5. únor 2007 | 01:24

Kvituji výhodné umístění. Jinak vnitřní prostředí podniku velmi nevkusné. Obsluha příjemná a milá.


Laco - Potrefená Husa
4. únor 2007 | 11:38

Osobně se mi trend typizovaných značkových hospod založených na franchisingu nelíbí, neb takový podnik postrádá autenticitu a je to vlastně svého druhu McDonald - můžete sedět v Plzni nebo v Praze a je to jedno. Spíše trendová záležitost pro ty, kteří jdou do společnosti, spíše než na pivo či jídlo.


nasa - U Dvou Ševců
3. únor 2007 | 12:47

zarucena zastavka cestou do lampy - tady maji na rozdil o lampy vyborne pivo, rekl bych, ze jedno z nejlepsich po plzni...

pls opravte nekdo odkaz na mapu - haze to nekam do sokolova :-))


Laco - Žumbera
3. únor 2007 | 11:49

Slušná nabídka jídel v široké cenové škále, včetně takových lahůdek jako bio steaky. Jádro místní obsluhy je velmi příjemné. Pivo ošetřené standardně. Avšak posazení může znehodnotit velmi špatná akustika, návštěva toalety či silné načichnutí oděvů kouřem a kuchyní.


Laco - Bernard-In
3. únor 2007 | 19:31

Pivo vynikající, jídlo chutné, obsluha proměnlivá od průměru k horšímu průměru. Interiér neútulný. Nešvar většiny podniků - puštěné rádio.


Laco - U Dvou Ševců
3. únor 2007 | 11:28

Klasická hospoda s velmi dobře ošetřeným pivem a kvalitní kuchyní, leč typicky česky fádní. Občas náladová až nepříjemná obsluha, znatelně rozlišující mezi štamgasty a občasnými hosty.


Laco - Havránek
5. únor 2007 | 01:01

V restauraci u Havránku zcela zapomenete, že jste v Plzni a máte pocit, že jste na příjemném venkově. Obzvláště v létě, kdy je v provozu zahrádka je atmosféra příjemná. Pivo pitelné a za dobrou cenu, jídlo odpovídá typu podniku - česká klasika, která nenadchne ale neurazí. Obsluha vcelku pohotová. Akorát vnitřní prostředí hospody není příliš vhodně pro nekuřáky.


Laco - U Marcela
3. únor 2007 | 11:18

Vynikající kurdská jídla (připravovaná kurdským kuchařem), excelentní mleté maso a rýže. Pokrmy jsou připraveny poctivě až domácky. Obsluha v podobě majitele přátelská a mile zmatená. Vřele doporučuji.


Laco - Ixcatlan
3. únor 2007 | 11:15

Jídlo vkusné a chutné v bohatém jídelníčku. Ale ta obsluha a doba čekání je těžko stravitelná.


Laco - Masala Ghar
3. únor 2007 | 19:28

Pokrmy velmi chutné a poctivé, levná denní nabídka, bohatý stálý jídelní lístek, rychlá jídla do ruky (parata, čapatí). Jedna z nejlepších kuchyní v Plzni. Vadou na kráse je nevkusný interiér, který tento podnik řadí spíše mezi fastfoody nežli restauraci.


gambrmen - U Řezníka
2. únor 2007 | 21:17

vevnitr to vypada obstojne, ale ta "zahradka"(v tomto pripade spis klec) u popelnic je otresna!







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde