Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Zoidberg - EGO
16. únor 2007 | 19:28

Docela pekna, cista restaurace.

Personal se umi chovat, jen mi trochu vadilo jak sviti panel v podlaze do oci.

Jinak je to gut.


jus - Éčko
15. únor 2007 | 19:45

Na úrovni zařízený podnik, jídlo i nápoje v pohodě. Bowling asi nejlepší v plzni, dá se rezervovat přes net. Krom pujčení bot je samozřejmostí i skříňka v šatně pro každého a pak vytištění výsledků hry :-)


Longer - Bernard-In
11. únor 2007 | 12:40

Výborné pivko, milá obsluha. Už méně pohodlné židle pokud tam sedíte dýl jak hoďku-dvě


Longer - Kalikovský Mlýn
11. únor 2007 | 12:38

Na včerejší večer jsme si tel. zamluvili jednu dráhu. Jenže na místě nám zděelili že není na naše jméno nic objednáno. Hádat se snima ani omylem, to tam radči už nevlezu!!


Chody - Nebe
21. únor 2007 | 10:45

Takže všechno jinak, Koutské nemají a nikdy prý už mít nebudou!

Po zavržení Chaloupky jsme tedy vyrazili do Nebe na "Koutecké". Příjemné prostředí, ale prázdno. Z piv byla jen Koutská desítka (sice točená do sklenic PU), plzeňské nebylo, což mi zas tak nevadilo. Na ceduli byla napsaná i Koutská dvanáctka. Jídlo v pořádku, pivo dobré. Celkové hodnocení mírně kladné.


papyr - U Lízala
7. únor 2007 | 18:44

Supr restaurace, skvělé ceny! Jen pozor nedávejte si hranolky pokažde když sem zde byl suché, tvrdé nebo nasáklé olejem, jinak ostatní příloha supr!


Laco - U Salzmannů
5. únor 2007 | 01:38

Atmosféra evokující Kunderovi romány situované do období bolševika. Tragická obsluha, která je neskutečně oprsklá. Jinak dobré kvasnicové.


Laco - U Boleváku
5. únor 2007 | 01:24

Kvituji výhodné umístění. Jinak vnitřní prostředí podniku velmi nevkusné. Obsluha příjemná a milá.


Laco - Potrefená Husa
4. únor 2007 | 11:38

Osobně se mi trend typizovaných značkových hospod založených na franchisingu nelíbí, neb takový podnik postrádá autenticitu a je to vlastně svého druhu McDonald - můžete sedět v Plzni nebo v Praze a je to jedno. Spíše trendová záležitost pro ty, kteří jdou do společnosti, spíše než na pivo či jídlo.


nasa - U Dvou Ševců
3. únor 2007 | 12:47

zarucena zastavka cestou do lampy - tady maji na rozdil o lampy vyborne pivo, rekl bych, ze jedno z nejlepsich po plzni...

pls opravte nekdo odkaz na mapu - haze to nekam do sokolova :-))


Laco - Žumbera
3. únor 2007 | 11:49

Slušná nabídka jídel v široké cenové škále, včetně takových lahůdek jako bio steaky. Jádro místní obsluhy je velmi příjemné. Pivo ošetřené standardně. Avšak posazení může znehodnotit velmi špatná akustika, návštěva toalety či silné načichnutí oděvů kouřem a kuchyní.


Laco - Bernard-In
3. únor 2007 | 19:31

Pivo vynikající, jídlo chutné, obsluha proměnlivá od průměru k horšímu průměru. Interiér neútulný. Nešvar většiny podniků - puštěné rádio.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde