Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Superbaloo - Zulum Restaurace
25. září 2013 | 21:01

Dnes jsem si byl v Zulum pro dve Pizzy na voacher ze slevomatu, nepredpokladal jsem ze to za ty penize bude prava italie, ale i tak jsem byl prekvapeny bidnou kvalitou zakoupene pizzy. Jelikoz jsem predem neuvedl ze se jedna o voacher tak pocitam ze ta kvalita je tam standartni. Testo podobne listovemu, chuti i strukturou a ingrediencich a gramazi ani nemluve .. ostuda ..


jana84 - La Provence el Cid
14. září 2013 | 17:21

Do Cida u Branky jsem vyrazila cíleně za gurmánským zážitkem a nebyla jsem zklamána. Předkrm šneci - čekala jsem pidi mističku, ale byla to rozumná porce. Maso vyloupané bez skořápek, trapasů á la Pretty Woman bát se netřeba :-) Šťáva s houstičkou mi chutnala víc než šneci. Z hlavních chodů jsem nějak nevěděla, co si vybrat, jelikož rybám ani mořským potvorám neholduju a toho tam mají většinu. Skončila jsem tedy u šafránových noků s kousky kuřecího - jako variace na halušky velmi zajímavé, chuť výrazná a nevšední, porce tak akorát.

Že je obsluha úslužná a nevtíravá, i když host nepřichází v nóbl ohozu, považuji v restauraci této úrovně za standard. Trochu mě proto zaskočilo podání dochucovadel ve formě skleněné slánky s čímsi na dně a skleněné pepřenky, takové stejné mám totiž doma a stály v Tescu 30 korun - buď má mít podnik dochucovadla v něčem stylovém, nebo má v kvalitní restauraci kuchař důvěřovat svému umění a jídlo podávat dochucené přesně tak, jak má být, aby si to host ničím přisypávat nemusel. Placení kartou také považuji za samozřejmost bez toho, aby se host musel obtěžovat k baru (že jim do lokálu nedosáhne signál) a tam se s barmanem trochu rozpačitě domlouvat, jak může zaplatit spropitné. Jestli se Cid opravdu cítí na první stovku Maurerova výběru, měl by tyto drobnosti vychytat.


jana84 - Pancho´s
14. září 2013 | 17:08

Příjemně rychlá obsluha, sama nabídla zabalení nedojedeného jídla. Potěšila též v jídelňáku inzerovaná nabídka vody z kohoutku za mírný poplatek (nevyužila jsem) a čepovaná kofola (využila jsem).

Vadí absence nekuřáckého prostoru.

Jídlo hodnotit nebudu, protože po svém druhém setkání s mexickou kuchyní jsem dospěla k závěru, že kombinace fazole-kukuřice-tortila opravdu nebude my cup of tea, ale za to kuchař nemůže. Jídlo bylo hezky naservírované, příbory a dostatek ubrousků přímo na stole.


jana84 - Stará sladovna
14. září 2013 | 17:00

Moje hodnocení poněkud shazuje tlupa uřvaných mladých mužů, která se kousek ode mě usadila v době, kdy jsem tam večeřela. Za to obsluha jistě nemůže, že jí tam takoví hosté přijdou, ale mohla se je snažit usměrnit výrazněji, než co jsem viděla.

Taky mě zaskočilo, že na webu mají neaktuální jídelní lístek. Vybrala jsem si totiž podle něho, mlsně zavítala do Sladovny, a k mému zklamání daný pokrm v papírovém menu nefiguroval. Ale náhradní volba chuťově potěšila a taktéž voda z kohoutku k džusu.

Šenkýřka mohla být rychlejší, i když byla sama na celý lokál.


LegyT - Restaurace U Trpaslíka
9. září 2013 | 14:07

Velice ale velice neochotná obsluha, čistota žádný zázrak. Příprava jídla trvá dlouho. Při zakoupeném slevovém voucheru si restaurace klade dodatečné podmínky, které při nákupu voucheru nebyly uvedeny. Nepoučil jsem se z předchozích návštěv. Nyní už naposledy.


Supportik - Indigo
3. září 2013 | 21:11

Právě jsem se s přítelem vrátila z Indiga již podruhé a opět nás nezklamalo. Jídlo i obsluha výborná. Nemůžu uvěřit, že v Plzni se dá takhle uvařit a za takové ceny. Vřele doporučuji a budem se tam rádi vracet.


mariedosek - Indická restaurace Everest
31. srpen 2013 | 19:29

Docela dobrá indická restaurace v Plzni, moc jsme si pochutnali. Ale interier nic moc.


masekpetr1 - Zlatý drak
31. srpen 2013 | 19:24

Stálá kvalita, dobré ceny. Ale chybí tam trochu lepší chutě. Ale asi nej asijská restaurace v Plzni.


masekpetr1 - Na Spilce
31. srpen 2013 | 19:23

Výborná hospoda né jen pro turisty. S kamarády tam chodíme pravidelně. Super!!!


masekpetr1 - Zeke Sushi bar
31. srpen 2013 | 19:21

Kam jinam na sushi v Plzni než do Zeke baru. Doporučuji, hlavně sushi s lososem.


masekpetr1 - El Cid
31. srpen 2013 | 19:17

V této restauraci jsme se cítili jako na dovolené u moře, Příjemná obsluha a výborné jídlo. Moc nám chutnali borůvkové dezerty. Hlavně zapečené borůvky z pece s nějakou pěnou. Doporučujeme!!!


jaromirjanak - La Provence el Cid
31. srpen 2013 | 19:03

Dobrá restaurace, doporučuji!!


na začátek | «předchozí | Strana 17 z 195 | následující» | na konec

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde