Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2341 recenzí

Spiritkad - U Rytíře Lochoty
28. říjen 2013 | 19:47

Dobrý den, milý pane Sapper. Možná by jste si tyhle Vaše přechytralé úvahy mohl nechat příště pro sebe. Za 1. tady neni Itálie tam je tepleji kdy by jste zapnul mozek. Nemůžete srovnávat ČR a Italii. Mimochodem pravé pizza pochází z Francie a né z Itálie. Mě osobně trvala 7minut a to na podzim ta pizza a jak můžete vědět že byla vysušená když jste jí ani neměl. Takže si ty moudra strčte do p..... Když jste jí neměl tak o tom nemluvte. Já jsem na zahrádce byla spokojená a jak už tu říkali musíte vychytat tu dobrou a rychlou obsluhu jinak nemám námitek. Děkuji


Lea - U Řezníka
28. říjen 2013 | 18:35

Výborná jídla, bohat nápojový lístek, milá obsluha.

Ceny vyšší, ale stojí to za to.


doctore - Zeke Sushi bar
27. říjen 2013 | 10:27

Výměna obsluhy hodně pomohla, naprostá spokojenost! Sushi bylo parádní, jídelní lístek je konečně plný fotek sushi, sashimi a dalších jídel. Skvělá skladba vinného lístku, nová vína za lepší ceny než tomu bylo dřív. Rozhodně lze doporučit, jídlo má úroveň na kterou jsem zvyklý nejen z Prahy, ale i ze světa.


wlado - U Salzmannů
27. říjen 2013 | 09:22

Byli jsme zde na nefiltrovaném prazdroji, obsluha nám přinesla piva s větší podmírou než je zdrávo - tj víc jak 1 centimetr, když jsme požádali o další pivo s upozorněním ať mi přinesou míru, jsem dostal opět takový podmírák. Myslím si, že u piva za 40 Kč by se toto dít nemělo. Přijde mi, že to tam takto točí úmyslně. Sem na pivo už rozhodně ne.


Ahumadus - Gateway of India Plzeň
11. říjen 2013 | 21:54

Nechali jsme si jídlo pouze dovézt. Hlavní jídlo byl vcelku standard, ale v porovnání např. s Everestem hůře ochucené. Kapitola sama pro sebe byl cibulový salát, který tvořily syrové (sic!) kroužky cibule zasypané zřejmě chilli, toť vše. WTF?????


endorph - Restaurace U Trpaslíka
8. říjen 2013 | 17:35

Bohužel tristní zkušenosti. Opakovaně nepřítomen kuchař(ka), dále často chybí hovězí či vepřové maso. Takové věci se nesmí stát nikdy :(


terezinka77 - Stará sladovna
8. říjen 2013 | 00:31

Pecka


Sheepie - Restaurant 12°
1. říjen 2013 | 18:13

Po dnešní návštěvě palec dolů, gramáž uvedená na jídelním lístku absolutně neměla co dočinení s realitou. Po objednání smaženého sýra ( 130g) jsem čekal něco víc, než dva obalené plátkové sýry, nemluvě o přesmažených hranolcích. Když jsem si objednal pití ( Romerquelle perlivou ) měl jsem krásnžý výhled na bar, kde mistr barman s úsměvem na rtech protřepával onu PERLIVOU ZAVŘENOU vodu a podával jí servírce k odnešení na plac... katastrofa. Žoviální obsluha, která se snaží být vtipnou za každou cenu. Nikdy víc...


Superbaloo - Zulum Restaurace
25. září 2013 | 21:01

Dnes jsem si byl v Zulum pro dve Pizzy na voacher ze slevomatu, nepredpokladal jsem ze to za ty penize bude prava italie, ale i tak jsem byl prekvapeny bidnou kvalitou zakoupene pizzy. Jelikoz jsem predem neuvedl ze se jedna o voacher tak pocitam ze ta kvalita je tam standartni. Testo podobne listovemu, chuti i strukturou a ingrediencich a gramazi ani nemluve .. ostuda ..


jana84 - La Provence el Cid
14. září 2013 | 17:21

Do Cida u Branky jsem vyrazila cíleně za gurmánským zážitkem a nebyla jsem zklamána. Předkrm šneci - čekala jsem pidi mističku, ale byla to rozumná porce. Maso vyloupané bez skořápek, trapasů á la Pretty Woman bát se netřeba :-) Šťáva s houstičkou mi chutnala víc než šneci. Z hlavních chodů jsem nějak nevěděla, co si vybrat, jelikož rybám ani mořským potvorám neholduju a toho tam mají většinu. Skončila jsem tedy u šafránových noků s kousky kuřecího - jako variace na halušky velmi zajímavé, chuť výrazná a nevšední, porce tak akorát.

Že je obsluha úslužná a nevtíravá, i když host nepřichází v nóbl ohozu, považuji v restauraci této úrovně za standard. Trochu mě proto zaskočilo podání dochucovadel ve formě skleněné slánky s čímsi na dně a skleněné pepřenky, takové stejné mám totiž doma a stály v Tescu 30 korun - buď má mít podnik dochucovadla v něčem stylovém, nebo má v kvalitní restauraci kuchař důvěřovat svému umění a jídlo podávat dochucené přesně tak, jak má být, aby si to host ničím přisypávat nemusel. Placení kartou také považuji za samozřejmost bez toho, aby se host musel obtěžovat k baru (že jim do lokálu nedosáhne signál) a tam se s barmanem trochu rozpačitě domlouvat, jak může zaplatit spropitné. Jestli se Cid opravdu cítí na první stovku Maurerova výběru, měl by tyto drobnosti vychytat.


jana84 - Pancho´s
14. září 2013 | 17:08

Příjemně rychlá obsluha, sama nabídla zabalení nedojedeného jídla. Potěšila též v jídelňáku inzerovaná nabídka vody z kohoutku za mírný poplatek (nevyužila jsem) a čepovaná kofola (využila jsem).

Vadí absence nekuřáckého prostoru.

Jídlo hodnotit nebudu, protože po svém druhém setkání s mexickou kuchyní jsem dospěla k závěru, že kombinace fazole-kukuřice-tortila opravdu nebude my cup of tea, ale za to kuchař nemůže. Jídlo bylo hezky naservírované, příbory a dostatek ubrousků přímo na stole.


jana84 - Stará sladovna
14. září 2013 | 17:00

Moje hodnocení poněkud shazuje tlupa uřvaných mladých mužů, která se kousek ode mě usadila v době, kdy jsem tam večeřela. Za to obsluha jistě nemůže, že jí tam takoví hosté přijdou, ale mohla se je snažit usměrnit výrazněji, než co jsem viděla.

Taky mě zaskočilo, že na webu mají neaktuální jídelní lístek. Vybrala jsem si totiž podle něho, mlsně zavítala do Sladovny, a k mému zklamání daný pokrm v papírovém menu nefiguroval. Ale náhradní volba chuťově potěšila a taktéž voda z kohoutku k džusu.

Šenkýřka mohla být rychlejší, i když byla sama na celý lokál.


na začátek | «předchozí | Strana 17 z 196 | následující» | na konec

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde