Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2338 recenzí

Chody - U Kance
13. listopad 2013 | 08:04

Moje hodnocení naleznete zde - http://pivni. info/restaurace/1313-pojdme-na-kance. html


dino78 - U Rytíře Lochoty
10. listopad 2013 | 18:12

Je to jeden z prvnich mini pivovaru v Plzni. Je to trochu znat na dynamice podniku, ale ve sve podstate vse funguje a bezi jak ma. Obsluha je specificka :-), ale nemohu si stezovat. Posuzovat jejich pivo je subjektivni nazor, protoze kazdy ma jiny apetit. Mne osobne moc chutna Lochota 11 a kdyz se chci motat tak 14 :-) celkova spokojenost s podnikem. V lete posezeni v kamenne zahradce nema chybu. Obcas vyuziji i mistni squash, ktery je taky ok. Pro mne je tento podnik wellness a relax zaroven :-)


dino78 - U Řezníka
10. listopad 2013 | 18:05

Zde to mam rad. Pan majitel jiz par let drzi latku hezky vysoko a je to znat. Stran piva nemam vyhrad. Vzdy jsem dostal perfektni kvalitu. Obsluha v podobe slecen vzdy v dobre nalade k hostovi i kdyz nekdy za barem obcas nervozita. Sem tam vyuziju denni menu k obedu. Nikdy jsem nemel vyhrad a jidla z klasickeho jidelaku bez chyby. Snad jen vyssi cena na Lochotin, kterou ovsem dozene kvalita a gramaz pokrmu. Drzim palce jen tak dal.


dino78 - U Kance
10. listopad 2013 | 17:55

Restaurace jak jsem ji znal ve stare podobe, tedy vstup z ulice jiz neni. Pan majitel posunul vchod o kus dal a vchazi se po schodech dolu do sklepeni. Prostor je to originalni a hezky upraveny. Dekorace sten se nese v duchu tradice teto hospody a vybaveni interieru stran lavic a stolu doplni celkovy dojem z utulneho prostredi. Jidelni listek prakticky neni. Nahrazuje ho tabule na stene na ktere je kridou napsana aktualni nabidka. V case me navstevy to byl jeleni gulasek, ktery byl exklusivni. Obsluha super !!! A nyni zlaty hreb : totiz z minulosti vytecne osetreny pu12 vystridal pokus v Plzni prorazit s pivem z mini pivovaru Stara skola z Chudenic u Klatov. Myslim, ze volba vyborna. Pivo dobre osetrene a natocene. Nemam vyhrad k podniku jen doufam, ze vydrzi, protoze konkurence kolem je velika, ale tento koncept lepsi pivnice mne pripadne jako dobry napad.


dino78 - Na Spilce
10. listopad 2013 | 17:44

Pominuli fakt, ze primarne je urceno pro trachtaci turistu, obycejny plzenan si tu sve najde... jidlo neurazi ani nenadchne. Specialitu podniku spalky na cernem pive mohu jen doporucit. Stran piva nemam vyhrad, ale stran miry peniveho moku v pullitru to uz je jina kapitola. Je smutne ze v repre hospode pu je bezne dostat pivo podmiraka a to opakovane. Pri upozorneni na tento fakt bylo obsluhou sdeleno : no jo pane ale podobnou smetanu jinde nedostanete. Prislusny vrchni pote nedostal spropitne ac mi to bylo trapne, ale dam ho radeji jinde kde si plzenana vazi vice ...


ketosha - Restaurant 12°
10. listopad 2013 | 16:35

Pro me velké zklamani! Restaurace šla za poslední dobu velice dolu, zejména s kvalitou nabízeného jídla! Občas přemýšlím nad tím, co vede kuchaře k tomu, aby v takové restauraci, jako je tato, tím mám na mysli jeji potenciál potenciál ve skvělé poloze v centru města, vybaveni, velikosti, vkusnému interiéru atd, že vydá jídlo, které vypadá jako z nádražní vývařovny, je nedochucené a rozhodně nedosahuje uvedené gramáže ... Na jeho místě bych se musel opravdu stydět a trhnout, zda si host nebude stěžovat a jídlo nevrátí. Já jsem to neudělal a lituji toho . Do teto restaurace již znovu nepůjdu a nedoporučoval ji ani svým přátelům. Majiteli bych doporučil, aby se více držel vize a hesel, pod kterými svou restauraci prezentuje.


Rusalkao - U Mansfelda
2. listopad 2013 | 21:20

Prostředí i obsluha ok.

Šťouchané brambory ze včera.

Jinak dobré


Rusalkao - U Švejka
2. listopad 2013 | 21:13

Dřevěná podlaha politá od nošení piva velmi klouže. Nevětráno- zakouřeno zatuchlo.

Polévka- vývar - DOBRÁ

Kuřecí nudličky v Argentinské marinádě - DOBRÉ, ale celé to bylo na Kari, které patří spíš do Indie :D

Panenka na pepři - NIC MOC - spíše bez chuti, vodová omáčka

Obsluha velmi pomalá, nepřinesla ani pití. Na jídlo jsme čekali třištvrtě hodiny.


mydlice - Starobolevecká hospůdka
1. listopad 2013 | 09:17

Prostředí je opravdu moc pěkné. Dlouho jsem měla za to, že i jídlo je super. Vždy jsem byla spokojená. Až do té doby, než jsem v rámci svíčkové k večeři obdržela maso, které mi připadalo chuťově jiné než jindy. Důkazem pak bylo časné probuzení druhý den a úprk na WC. Průjem signalizoval, že asi opravdu nebylo vše v pořádku, ale horší byl přetrvávající tlak v oblasti žaludku - a to bych řekla, že ho mám tzv. "kachní". Je asi dost krátkozraké vystavovat hosty testu typu "Co všechno snesou", protože jestliže nemám v daném oboru monopol, logicky to bude znamenat, že zákazníka nejspíš ztratím a odejde ke konkurenci. Pokud se zaměřím na negativa, která na mě působila od začátku, ale snažila jsem se je příliš nevnímat, protože mi nejdůležitější připadala atmosféra restaurace a kvalita jídla, byly to tyto věci: chladný, sterilní přístup personálu bez špetky lidskosti a vřelosti, pivo sice chuťově naprosto v pořádku, ale často "podmírák". Vrcholem neprofesionality mi ale připadalo umístění jednoho stolu přímo pod schody do patra. Schody jsou totiž tvořeny jen nášlapnými prkny, takže když po nich někdo jde, je celkem slušná pravděpodobnost, že sem tam něco upadne, zvlášť když má dotyčný ten správný typ podrážky, ve které jsou mezery na akumulaci různých venkovních materiálů :-(. Takových, které bychom ani v pivu, ani v jídle zaručeně rádi neviděli. Tento stůl bývá obsazován jako poslední - někým, kdo si (zvlášť v pátek večer) nezajistí rezervaci a už se mu nechce trmácet jinam. A také nebývá ani rezervován personálem v případě, že si někdo stůl dopředu zarezervuje. Asi ví proč. Myslím, že z hlediska hygieny je to naprostý průser. No, začnu se ohlížet po jiné provozovně v Bolevci. Škoda, místo je to moc pěkné.


Spiritkad - U Rytíře Lochoty
28. říjen 2013 | 19:47

Dobrý den, milý pane Sapper. Možná by jste si tyhle Vaše přechytralé úvahy mohl nechat příště pro sebe. Za 1. tady neni Itálie tam je tepleji kdy by jste zapnul mozek. Nemůžete srovnávat ČR a Italii. Mimochodem pravé pizza pochází z Francie a né z Itálie. Mě osobně trvala 7minut a to na podzim ta pizza a jak můžete vědět že byla vysušená když jste jí ani neměl. Takže si ty moudra strčte do p..... Když jste jí neměl tak o tom nemluvte. Já jsem na zahrádce byla spokojená a jak už tu říkali musíte vychytat tu dobrou a rychlou obsluhu jinak nemám námitek. Děkuji


Lea - U Řezníka
28. říjen 2013 | 18:35

Výborná jídla, bohat nápojový lístek, milá obsluha.

Ceny vyšší, ale stojí to za to.


doctore - Zeke Sushi bar
27. říjen 2013 | 10:27

Výměna obsluhy hodně pomohla, naprostá spokojenost! Sushi bylo parádní, jídelní lístek je konečně plný fotek sushi, sashimi a dalších jídel. Skvělá skladba vinného lístku, nová vína za lepší ceny než tomu bylo dřív. Rozhodně lze doporučit, jídlo má úroveň na kterou jsem zvyklý nejen z Prahy, ale i ze světa.


na začátek | «předchozí | Strana 16 z 195 | následující» | na konec

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde