Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

kmiluse - U Rybaříka
9. listopad 2013 | 20:51

Zkusila jsem také 2x, ale už nikdy. Po snězení rybího boršče, jsem měla takovou srač...,že mi bylo až na omdlení. Nikdy, nikdy!!! Nebudu lenivá a udělám si doma sama. Nehodnotím, není co.


Rusalkao - U Mansfelda
2. listopad 2013 | 21:20

Prostředí i obsluha ok.

Šťouchané brambory ze včera.

Jinak dobré


Rusalkao - U Švejka
2. listopad 2013 | 21:13

Dřevěná podlaha politá od nošení piva velmi klouže. Nevětráno- zakouřeno zatuchlo.

Polévka- vývar - DOBRÁ

Kuřecí nudličky v Argentinské marinádě - DOBRÉ, ale celé to bylo na Kari, které patří spíš do Indie :D

Panenka na pepři - NIC MOC - spíše bez chuti, vodová omáčka

Obsluha velmi pomalá, nepřinesla ani pití. Na jídlo jsme čekali třištvrtě hodiny.


mydlice - Starobolevecká hospůdka
1. listopad 2013 | 09:17

Prostředí je opravdu moc pěkné. Dlouho jsem měla za to, že i jídlo je super. Vždy jsem byla spokojená. Až do té doby, než jsem v rámci svíčkové k večeři obdržela maso, které mi připadalo chuťově jiné než jindy. Důkazem pak bylo časné probuzení druhý den a úprk na WC. Průjem signalizoval, že asi opravdu nebylo vše v pořádku, ale horší byl přetrvávající tlak v oblasti žaludku - a to bych řekla, že ho mám tzv. "kachní". Je asi dost krátkozraké vystavovat hosty testu typu "Co všechno snesou", protože jestliže nemám v daném oboru monopol, logicky to bude znamenat, že zákazníka nejspíš ztratím a odejde ke konkurenci. Pokud se zaměřím na negativa, která na mě působila od začátku, ale snažila jsem se je příliš nevnímat, protože mi nejdůležitější připadala atmosféra restaurace a kvalita jídla, byly to tyto věci: chladný, sterilní přístup personálu bez špetky lidskosti a vřelosti, pivo sice chuťově naprosto v pořádku, ale často "podmírák". Vrcholem neprofesionality mi ale připadalo umístění jednoho stolu přímo pod schody do patra. Schody jsou totiž tvořeny jen nášlapnými prkny, takže když po nich někdo jde, je celkem slušná pravděpodobnost, že sem tam něco upadne, zvlášť když má dotyčný ten správný typ podrážky, ve které jsou mezery na akumulaci různých venkovních materiálů :-(. Takových, které bychom ani v pivu, ani v jídle zaručeně rádi neviděli. Tento stůl bývá obsazován jako poslední - někým, kdo si (zvlášť v pátek večer) nezajistí rezervaci a už se mu nechce trmácet jinam. A také nebývá ani rezervován personálem v případě, že si někdo stůl dopředu zarezervuje. Asi ví proč. Myslím, že z hlediska hygieny je to naprostý průser. No, začnu se ohlížet po jiné provozovně v Bolevci. Škoda, místo je to moc pěkné.


Spiritkad - U Rytíře Lochoty
28. říjen 2013 | 19:47

Dobrý den, milý pane Sapper. Možná by jste si tyhle Vaše přechytralé úvahy mohl nechat příště pro sebe. Za 1. tady neni Itálie tam je tepleji kdy by jste zapnul mozek. Nemůžete srovnávat ČR a Italii. Mimochodem pravé pizza pochází z Francie a né z Itálie. Mě osobně trvala 7minut a to na podzim ta pizza a jak můžete vědět že byla vysušená když jste jí ani neměl. Takže si ty moudra strčte do p..... Když jste jí neměl tak o tom nemluvte. Já jsem na zahrádce byla spokojená a jak už tu říkali musíte vychytat tu dobrou a rychlou obsluhu jinak nemám námitek. Děkuji


Lea - U Řezníka
28. říjen 2013 | 18:35

Výborná jídla, bohat nápojový lístek, milá obsluha.

Ceny vyšší, ale stojí to za to.


doctore - Zeke Sushi bar
27. říjen 2013 | 10:27

Výměna obsluhy hodně pomohla, naprostá spokojenost! Sushi bylo parádní, jídelní lístek je konečně plný fotek sushi, sashimi a dalších jídel. Skvělá skladba vinného lístku, nová vína za lepší ceny než tomu bylo dřív. Rozhodně lze doporučit, jídlo má úroveň na kterou jsem zvyklý nejen z Prahy, ale i ze světa.


wlado - U Salzmannů
27. říjen 2013 | 09:22

Byli jsme zde na nefiltrovaném prazdroji, obsluha nám přinesla piva s větší podmírou než je zdrávo - tj víc jak 1 centimetr, když jsme požádali o další pivo s upozorněním ať mi přinesou míru, jsem dostal opět takový podmírák. Myslím si, že u piva za 40 Kč by se toto dít nemělo. Přijde mi, že to tam takto točí úmyslně. Sem na pivo už rozhodně ne.


Ahumadus - Gateway of India Plzeň
11. říjen 2013 | 21:54

Nechali jsme si jídlo pouze dovézt. Hlavní jídlo byl vcelku standard, ale v porovnání např. s Everestem hůře ochucené. Kapitola sama pro sebe byl cibulový salát, který tvořily syrové (sic!) kroužky cibule zasypané zřejmě chilli, toť vše. WTF?????


endorph - Restaurace U Trpaslíka
8. říjen 2013 | 17:35

Bohužel tristní zkušenosti. Opakovaně nepřítomen kuchař(ka), dále často chybí hovězí či vepřové maso. Takové věci se nesmí stát nikdy :(


terezinka77 - Stará sladovna
8. říjen 2013 | 00:31

Pecka


Sheepie - Restaurant 12°
1. říjen 2013 | 18:13

Po dnešní návštěvě palec dolů, gramáž uvedená na jídelním lístku absolutně neměla co dočinení s realitou. Po objednání smaženého sýra ( 130g) jsem čekal něco víc, než dva obalené plátkové sýry, nemluvě o přesmažených hranolcích. Když jsem si objednal pití ( Romerquelle perlivou ) měl jsem krásnžý výhled na bar, kde mistr barman s úsměvem na rtech protřepával onu PERLIVOU ZAVŘENOU vodu a podával jí servírce k odnešení na plac... katastrofa. Žoviální obsluha, která se snaží být vtipnou za každou cenu. Nikdy víc...


na začátek | «předchozí | Strana 16 z 195 | následující» | na konec

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde