Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

jaebes - Starobolevecká hospůdka
12. prosinec 2013 | 13:42

Tři návštěvy a třikrát nepříjemná obsluha. Nemohu napsat, že je zde hezké prostředí, protože to tvoří mj. i obsluha. V neděli jsem zde chtěl obědvat s dětmi. Již od vstupu jsem se cítil jako nevítaný host. Jelikož zde nelze platit kartou (!), měli jsme zde pouze pití. Nikdo nás nepozdravil ani při vstupu ani při odchodu, obě servírky i vrchní působili opravdu studeně. V týdnu před touto návštěvou jsem nocoval ve venkovském rodinném hotýlku ve Francii. Rozdíl mezi tamější pohostinností a zdejší nepříjemností byl obrovský. Myslím, že problém je v tom, že sem lidé stále chodí a mají zde plno. Pokud nezmění obsluha své chování, brzy se to asi změní.


Tuareg - U Hadí vrány
9. prosinec 2013 | 14:37

Super hospůdka. Jídlo výborné, milá obsluha a zaplať pánbůh, že točí pivo a ne gambrinus. Pokud vše zůstane při starém, budeme sem chodit pravidelně :)


Ada - Indická restaurace Everest
30. listopad 2013 | 19:48

Dříve moje nejoblíbenější indická restaurace, ale dnes bohužel velké zklamání, buď mají nového kuchaře, který je břídil nebo co se stalo?? Dříve mívali výtečnou rajčatovou polévku, dnes chutnala jak ze školní jídelny, po indické chuti ani památka, Korma velice sladká - indické jídlo též taky moc nepřipomínala. Další velké zklamání bylo při odchodu pohled do kuchyně, kde jsme viděli několik plastových lahviček s chemickým dochucovadlem Citrónka. Očekávala bych, že u jídla s přílohou téměř za 200kč by mohl být citrón a ne chemie. Další návštěvu budeme asi zvažovat, je to škoda, dříve to tam bylo fajn.


Vladimirek - Nový Peking
28. listopad 2013 | 16:54

Tak dnešní zážitek z této restaurace je strašný. Před několika lety jsem se nebál do této restaurace vzít korejskou návštěvu, která nemá ráda českou kuchyni a byli spokojeni. Dnes jsem po 45 minutách čekání na oběd z menu musel restauraci hladový opustit. Myslím si, že na mě zapomněli, když jsem še po půlhodině ozval tvrdili, že nezapomněli. Po další čtvrthodině když jsem šel zaplatit vypitý čaj stále tvrdili že nezapomněli, ale že kuchyně nestíhá, což je možná ještě horší pokud na to neupozorní přeďem.

Čekání na obědové menu si můžete zpříjemnit čicháním cigaretového kouře, jelikož je to v restauraci dovolené.

Raději doporučuji sejít dolu do skvělé indické/nepálské kuchyně Everest, kde místo dýmu z cigaret nádherně voní koření a jídlo i obsluha jsou skvělé.


swatulka - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
28. listopad 2013 | 08:02

Skvělé jídlo a úžasná obsluha, sázka na jistotu


swatulka - Stará sladovna
28. listopad 2013 | 07:17

Restaurace sice disponuje krásným prostředím, nicméně jídlo tu je spíše horší. Trhanec, na který jsem se těšila celý den, nakonec představoval tvrdou studenou palačinku, ovšem zručně natrhanou na malé kousky, a to vše zalité v podivné smetaně. Do téhle restaurace už půjdu možná jen na pivo?:-(


Nobody - Ve Dvoře
27. listopad 2013 | 16:57

Jo, žádné hraní si "na něco", ale výborné pivko a jídlu ve své cenové relaci nelze nic vytknout...


Nobody - U Mansfelda
27. listopad 2013 | 16:39

Je to trochu kliše jak z reklamy, ale svět je tu tak nějak v pořádku...


lantash - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
27. listopad 2013 | 11:33

Vynikající jídlo, skvělá obsluha. Parádní podnik na večeři.


lantash - U Kance
27. listopad 2013 | 11:29

Chudenické pivo tradičně vynikajicí, obzvláště IPA Hopkirk:) Z jídla jsme zatím ochutnali jen kanční guláš, byl naprosto vynikající. Zatím při každé naší návštěvě byla obsluha skvělá, pozorná a milá, vše doplňovala úžasná atmosféra podniku a nekuřácké prostředí. Jednoznačně nejlepší pivní restaurace v Plzni v současné době.


Haward - Ixcatlan
25. listopad 2013 | 14:49

22. 11 jsme tam byli s přáteli velmi mne zklamali jídlo bylo úplně bez chuti, neosolené a kuchař si až po chvíli vzpoměl že do jídla zapoměl dát fazole a to dělal od stejného druhu 3 jídla.

Prostředí i obsluha byla příjemná ale jídlo vě pokazilo, nevím zda tam ještě zajdu.


Chody - U Kance
13. listopad 2013 | 08:04

Moje hodnocení naleznete zde - http://pivni. info/restaurace/1313-pojdme-na-kance. html


na začátek | «předchozí | Strana 15 z 195 | následující» | na konec

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde