Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

egal - U Beranů
5. leden 2014 | 11:31

souhlas s rendou, navíc pokud chcete po odchodu smrdět jak fritéza, zajděte


Maarty - U Kance
1. leden 2014 | 11:30

Výborná hospoda, vstřícná obsluha, skvělé pivo i jídlo, časté hudební mejdany, nekuřácké prostředí. Jednoznačně doporučuji vyzkoušet.


moravak - U Salzmannů
27. prosinec 2013 | 19:07

V létě 2013 jsme pro naši svatební hostinu zvolili restauraci (salonek) u Salzmannů . Líbilo se nám prostředí, příjemný personál, ceny za menu a raut. Všichni jsme byli opravdu spokojeni. Novomanželé Pavel a Eva Zavřelovi


Petromila - U Dvou Ševců
26. prosinec 2013 | 00:27

Kdysi možná vyhlášená hospoda se v posledních asi 2 letech dost pohoršila. Mívali jsme tam celkem pravidelné sleziny party z fotbalu v nekuřácké části, chodívali jsme na dobré jídlo i pivko. No, ale časté změny jídelníčku i popletená nebo dokonce neochotná obsluha už nás vystrnadila.


Petromila - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
26. prosinec 2013 | 00:00

Tak tady jsme měli letošní sraz ze střední školy, tak mám poměrně čerstvé dojmy: nebylo nás tolik a stůl v restauraci nám nakonec stačil. Není mi jenom jasné, jak je to tam s kouřením - prý je podnik nekuřácký, ale jelikož se na baru kouřilo, tak to cítit bylo. Jinak jídlo vynikající, ceny přiměřené, obsluha taky v pohodě - takže doporučuji.


Petromila - Indigo
25. prosinec 2013 | 23:47

Pokud se chcete vytáhnout před někým, kdo upřednostňuje kvalitu před kvantitou - jednoznačně ho sem vemte! Vynikající jídlo, super obsluha a pěkné prostředí, takže suma sumárum za ty peníze se to opravdu vyplatí.


steak - Restaurace U Králů
21. prosinec 2013 | 21:35

Sobotní oběd po vánočních nákupech dopadl na výbornou - domácí vývar, kus krkovice na fazolkách s bramborem ovoněným majoránkou a k tomu správně načepovaný nefiltr prazdroj za 35,-Kč já byl spokojen žena také.

Musím ještě připčíst klid a nekuřácké prostředí....


jaebes - Starobolevecká hospůdka
12. prosinec 2013 | 13:42

Tři návštěvy a třikrát nepříjemná obsluha. Nemohu napsat, že je zde hezké prostředí, protože to tvoří mj. i obsluha. V neděli jsem zde chtěl obědvat s dětmi. Již od vstupu jsem se cítil jako nevítaný host. Jelikož zde nelze platit kartou (!), měli jsme zde pouze pití. Nikdo nás nepozdravil ani při vstupu ani při odchodu, obě servírky i vrchní působili opravdu studeně. V týdnu před touto návštěvou jsem nocoval ve venkovském rodinném hotýlku ve Francii. Rozdíl mezi tamější pohostinností a zdejší nepříjemností byl obrovský. Myslím, že problém je v tom, že sem lidé stále chodí a mají zde plno. Pokud nezmění obsluha své chování, brzy se to asi změní.


Tuareg - U Hadí vrány
9. prosinec 2013 | 14:37

Super hospůdka. Jídlo výborné, milá obsluha a zaplať pánbůh, že točí pivo a ne gambrinus. Pokud vše zůstane při starém, budeme sem chodit pravidelně :)


Ada - Indická restaurace Everest
30. listopad 2013 | 19:48

Dříve moje nejoblíbenější indická restaurace, ale dnes bohužel velké zklamání, buď mají nového kuchaře, který je břídil nebo co se stalo?? Dříve mívali výtečnou rajčatovou polévku, dnes chutnala jak ze školní jídelny, po indické chuti ani památka, Korma velice sladká - indické jídlo též taky moc nepřipomínala. Další velké zklamání bylo při odchodu pohled do kuchyně, kde jsme viděli několik plastových lahviček s chemickým dochucovadlem Citrónka. Očekávala bych, že u jídla s přílohou téměř za 200kč by mohl být citrón a ne chemie. Další návštěvu budeme asi zvažovat, je to škoda, dříve to tam bylo fajn.


Vladimirek - Nový Peking
28. listopad 2013 | 16:54

Tak dnešní zážitek z této restaurace je strašný. Před několika lety jsem se nebál do této restaurace vzít korejskou návštěvu, která nemá ráda českou kuchyni a byli spokojeni. Dnes jsem po 45 minutách čekání na oběd z menu musel restauraci hladový opustit. Myslím si, že na mě zapomněli, když jsem še po půlhodině ozval tvrdili, že nezapomněli. Po další čtvrthodině když jsem šel zaplatit vypitý čaj stále tvrdili že nezapomněli, ale že kuchyně nestíhá, což je možná ještě horší pokud na to neupozorní přeďem.

Čekání na obědové menu si můžete zpříjemnit čicháním cigaretového kouře, jelikož je to v restauraci dovolené.

Raději doporučuji sejít dolu do skvělé indické/nepálské kuchyně Everest, kde místo dýmu z cigaret nádherně voní koření a jídlo i obsluha jsou skvělé.


swatulka - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
28. listopad 2013 | 08:02

Skvělé jídlo a úžasná obsluha, sázka na jistotu


na začátek | «předchozí | Strana 14 z 195 | následující» | na konec

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde