Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

Havlin - Nový Peking
29. leden 2014 | 19:35

Rozhodl jsem se vyzkouset tuto cinskou restauraci, protoze ani v Plzni jsem o zadne kvalitni asijske neslysel. Jako vzdy jsem se rozhodl otestovat mistni uroven pomoci tri chodu, na kterych lze podle me trosku poznat kvalita a uroven: Polevka won ton (zde chun ton??), plnene tasticky a kachna osmi pokladu. A resume? Polevka standardni, plna glutamanu. Knedlicky rozvarene. Kdyby bylo pokracovani excelentni, asi bych nad ni mavl rukou. Plnene tasticky nebyly. To se stava malokdy, ze by je v cinskych restauracich nemeli... A kachna osmi pokladu?Kachna vubec nebyla spatna. Ovsem podklad tvorila cerna brecka, klasicka chemicka smakulada, navic presolena tak, ze jsem se vzdal asi po 4 soustech.

Po obsluze jsem nic nezadal, servirka me vsak hned zacala mucit presvedcovanim, ze jsem se ozval pozde, ze uz jsem ujedl a neni moz a reklamace... a ze priste mam rict driv.

S usmevem jsem zaplatil a zadne priste uz nebude.

Ach jo.


amuk - Malesický dvůr
25. leden 2014 | 23:36

Navštívil jsem s rodinou a pojedl. Náš dojem: obsluha, 2 ženy, snaživá, rychlá, vcelku příjemná, nějaký ten úsměv by nezaškodil. Prostory nijak neurazí, ale ani příliš nenadchnou (každý má jiné měřítko), na posezení, pokecaní a najezení to bohatě stačí a docela čisto, toalety jsem ale neviděl. A teď k jídlu: první věc, kterou musím vytknout jsou studené talíře. Jídlo velmi rychle chladne a omáčka k rybě byla v podstatě už při servírování na stůl téměř studená. Druhá věc, asi to je záležitost technologie, ale vařené brambory jsou pravděpodobně společně s vodou (?) uchovávány v nějaké ohřívané nádobě a na chuti brambor to je sakra znát. Stejně to mají i v Ikee, kde si raději vařené brambory nedávám, tu chuť vážně nemusím. Restauraci určitě ještě navštívíme a zkusíme něco jiného. Držíme palce.


cezak - Pivovar Groll
24. leden 2014 | 09:19

Restauraci nedoporučujeme.

Pani provozní není schopná ani zapsat správně rezervaci.

Na poledne neměli připravený jídelní lístek. Obsluha jídla i ceny vymýšlela spatra.

Podprůměrná jídla za nadprůměrné ceny.

Také se neobtěžují zatopit. Při plecení nevydali automaticky účet z pokladny.


rasputin - Zlatý drak
18. leden 2014 | 11:19

Včera jsme tam byli s manželkou poprvé a moc jsme si pochutnali na výborné kachně. Obsluha ochotná a mnohé luxusnější podniky by si mohli vzít odtud příklad , jak se chovat k hostům. Sem se rádi vrátíme.


hjkl - Restaurace U Trpaslíka
5. leden 2014 | 21:39

Nedoporučuji. Tentokrát poslední návštěva , z předchozích jsem se nepoučil. Obsluha opakovaně nepříjemná, neochotná, neváží si hostů, jednou dokonce opilá. Jídlo průměr spíš podprůměr, musím ale říct, že vždy v čas uděláno. Řekl bych,že cena jídla ani neodpovídá kvalitě, pivo málo vychlazené , nehezké toalety.


aciss - Chen Yang
5. leden 2014 | 19:38

Dnes první a také poslední návštěva. Vzali jsme to jako nouzovku, protože najít v neděli v Plzni otevřenou restauraci je skoro nemožné. V nekuřáckém salonku na lavici spalo asi 8 leté vietnamské děvče, vůbec mu nevadilo, že vedle sedí hosté (dva stoly). Neochotná mladá vietnamka, která přišla sotva jsme dosedli se slovy "už máte vybráno?". Při objednávání jídla nervózne klepala sešítkem, až měl člověk pocit, že je tam jaksi navíc. Porce velké, já kuře po sečuánsku, přítelkyně něco také kuřecího. Moje jídlo bylo divně cítit zatuchlinou, ale myslel jsem, že to je normání (po sečánsku jsem nikdy neměl). Zhruba v 1/3 jídla jsem snědl kus masa, který už bych nikdy pozřít nechtěl, takže jsem jídlo nechal. Přítelkyně měla jídlo OK, ale po ochutnání a přičichnutí k mému talíři raději také nechala i to svoje. Jídlo jsme reklamovali, ale obsluha tvrdila, že takto má kuře po sečuánsku chutnat normálně. Tak nevím, jestli v Thajsku mají rádi prošlé. Jídla jsem zaplatil a už mě tam nikdo nikdy neuvidí.


egal - U Šenku
5. leden 2014 | 11:36

byl jsem tam po dlouhé době(ale asi za předchozího majitele)a po třičtvrtě hodiny čekání na obyčejné pivo jsem odešel a více mě tam nikdo neviděl


egal - U Beranů
5. leden 2014 | 11:31

souhlas s rendou, navíc pokud chcete po odchodu smrdět jak fritéza, zajděte


Maarty - U Kance
1. leden 2014 | 11:30

Výborná hospoda, vstřícná obsluha, skvělé pivo i jídlo, časté hudební mejdany, nekuřácké prostředí. Jednoznačně doporučuji vyzkoušet.


moravak - U Salzmannů
27. prosinec 2013 | 19:07

V létě 2013 jsme pro naši svatební hostinu zvolili restauraci (salonek) u Salzmannů . Líbilo se nám prostředí, příjemný personál, ceny za menu a raut. Všichni jsme byli opravdu spokojeni. Novomanželé Pavel a Eva Zavřelovi


Petromila - U Dvou Ševců
26. prosinec 2013 | 00:27

Kdysi možná vyhlášená hospoda se v posledních asi 2 letech dost pohoršila. Mívali jsme tam celkem pravidelné sleziny party z fotbalu v nekuřácké části, chodívali jsme na dobré jídlo i pivko. No, ale časté změny jídelníčku i popletená nebo dokonce neochotná obsluha už nás vystrnadila.


Petromila - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
26. prosinec 2013 | 00:00

Tak tady jsme měli letošní sraz ze střední školy, tak mám poměrně čerstvé dojmy: nebylo nás tolik a stůl v restauraci nám nakonec stačil. Není mi jenom jasné, jak je to tam s kouřením - prý je podnik nekuřácký, ale jelikož se na baru kouřilo, tak to cítit bylo. Jinak jídlo vynikající, ceny přiměřené, obsluha taky v pohodě - takže doporučuji.


na začátek | «předchozí | Strana 14 z 195 | následující» | na konec

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde