Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2335 recenzí

hjkl - Restaurace U Trpaslíka
5. leden 2014 | 21:39

Nedoporučuji. Tentokrát poslední návštěva , z předchozích jsem se nepoučil. Obsluha opakovaně nepříjemná, neochotná, neváží si hostů, jednou dokonce opilá. Jídlo průměr spíš podprůměr, musím ale říct, že vždy v čas uděláno. Řekl bych,že cena jídla ani neodpovídá kvalitě, pivo málo vychlazené , nehezké toalety.


aciss - Chen Yang
5. leden 2014 | 19:38

Dnes první a také poslední návštěva. Vzali jsme to jako nouzovku, protože najít v neděli v Plzni otevřenou restauraci je skoro nemožné. V nekuřáckém salonku na lavici spalo asi 8 leté vietnamské děvče, vůbec mu nevadilo, že vedle sedí hosté (dva stoly). Neochotná mladá vietnamka, která přišla sotva jsme dosedli se slovy "už máte vybráno?". Při objednávání jídla nervózne klepala sešítkem, až měl člověk pocit, že je tam jaksi navíc. Porce velké, já kuře po sečuánsku, přítelkyně něco také kuřecího. Moje jídlo bylo divně cítit zatuchlinou, ale myslel jsem, že to je normání (po sečánsku jsem nikdy neměl). Zhruba v 1/3 jídla jsem snědl kus masa, který už bych nikdy pozřít nechtěl, takže jsem jídlo nechal. Přítelkyně měla jídlo OK, ale po ochutnání a přičichnutí k mému talíři raději také nechala i to svoje. Jídlo jsme reklamovali, ale obsluha tvrdila, že takto má kuře po sečuánsku chutnat normálně. Tak nevím, jestli v Thajsku mají rádi prošlé. Jídla jsem zaplatil a už mě tam nikdo nikdy neuvidí.


egal - U Šenku
5. leden 2014 | 11:36

byl jsem tam po dlouhé době(ale asi za předchozího majitele)a po třičtvrtě hodiny čekání na obyčejné pivo jsem odešel a více mě tam nikdo neviděl


egal - U Beranů
5. leden 2014 | 11:31

souhlas s rendou, navíc pokud chcete po odchodu smrdět jak fritéza, zajděte


Maarty - U Kance
1. leden 2014 | 11:30

Výborná hospoda, vstřícná obsluha, skvělé pivo i jídlo, časté hudební mejdany, nekuřácké prostředí. Jednoznačně doporučuji vyzkoušet.


moravak - U Salzmannů
27. prosinec 2013 | 19:07

V létě 2013 jsme pro naši svatební hostinu zvolili restauraci (salonek) u Salzmannů . Líbilo se nám prostředí, příjemný personál, ceny za menu a raut. Všichni jsme byli opravdu spokojeni. Novomanželé Pavel a Eva Zavřelovi


Petromila - U Dvou Ševců
26. prosinec 2013 | 00:27

Kdysi možná vyhlášená hospoda se v posledních asi 2 letech dost pohoršila. Mívali jsme tam celkem pravidelné sleziny party z fotbalu v nekuřácké části, chodívali jsme na dobré jídlo i pivko. No, ale časté změny jídelníčku i popletená nebo dokonce neochotná obsluha už nás vystrnadila.


Petromila - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
26. prosinec 2013 | 00:00

Tak tady jsme měli letošní sraz ze střední školy, tak mám poměrně čerstvé dojmy: nebylo nás tolik a stůl v restauraci nám nakonec stačil. Není mi jenom jasné, jak je to tam s kouřením - prý je podnik nekuřácký, ale jelikož se na baru kouřilo, tak to cítit bylo. Jinak jídlo vynikající, ceny přiměřené, obsluha taky v pohodě - takže doporučuji.


Petromila - Indigo
25. prosinec 2013 | 23:47

Pokud se chcete vytáhnout před někým, kdo upřednostňuje kvalitu před kvantitou - jednoznačně ho sem vemte! Vynikající jídlo, super obsluha a pěkné prostředí, takže suma sumárum za ty peníze se to opravdu vyplatí.


steak - Restaurace U Králů
21. prosinec 2013 | 21:35

Sobotní oběd po vánočních nákupech dopadl na výbornou - domácí vývar, kus krkovice na fazolkách s bramborem ovoněným majoránkou a k tomu správně načepovaný nefiltr prazdroj za 35,-Kč já byl spokojen žena také.

Musím ještě připčíst klid a nekuřácké prostředí....


jaebes - Starobolevecká hospůdka
12. prosinec 2013 | 13:42

Tři návštěvy a třikrát nepříjemná obsluha. Nemohu napsat, že je zde hezké prostředí, protože to tvoří mj. i obsluha. V neděli jsem zde chtěl obědvat s dětmi. Již od vstupu jsem se cítil jako nevítaný host. Jelikož zde nelze platit kartou (!), měli jsme zde pouze pití. Nikdo nás nepozdravil ani při vstupu ani při odchodu, obě servírky i vrchní působili opravdu studeně. V týdnu před touto návštěvou jsem nocoval ve venkovském rodinném hotýlku ve Francii. Rozdíl mezi tamější pohostinností a zdejší nepříjemností byl obrovský. Myslím, že problém je v tom, že sem lidé stále chodí a mají zde plno. Pokud nezmění obsluha své chování, brzy se to asi změní.


Tuareg - U Hadí vrány
9. prosinec 2013 | 14:37

Super hospůdka. Jídlo výborné, milá obsluha a zaplať pánbůh, že točí pivo a ne gambrinus. Pokud vše zůstane při starém, budeme sem chodit pravidelně :)


na začátek | «předchozí | Strana 14 z 195 | následující» | na konec

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde