Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

ELIT - Starobolevecká hospůdka
7. březen 2014 | 15:51

Vyzkoušela jsem to tu několikrát a vždy sem byla spokojená. Jsem ráda, že je v Bolevci hospoda, kde se ráda zastavím v zimě(mají skvělý krb i v létě (mají na velkou terasu). Přijdu na skvělé jídlo a nebo jen tak posedět. Pivo je tu totiž vynikající. Dám si tu ráda i víno a zatím vždycky mi chutnalo! Snad jen škoda, že tam nemůžete se psem.


lily - Cuba Liberta
7. březen 2014 | 13:41

Rozhodně nedoporučuji! Dříve příjemná restaurace s výborným jídlem, nyní restaurace s nepříjemným a nesympatickým personálem (zkušenost s pivem pod míru, mám bohužel také), jídlo si doufám zachovalo svůj standart! Vyměnit obsluhu, poté se možná přemluvím k další návštěvě.


bigmaser - Angus Steak House
28. únor 2014 | 20:02

Tak zde naopak od Saloonu Roudná(prý také steakhouse) mohu návštěvu a hlavně konzumaci steaku velice doporučit. Pravdou je, že pokud natrefíte směnu obsluhy ve verzi dvě dámy (někdy kapacita mozku nepojme objednávku), ale s druhou směnou je to dokonalé.


bigmaser - Saloon Roudná
28. únor 2014 | 19:43

Jelikož bydlím na Roudné, hodnotím z více návštěv. Pokud jde o denní kuchyni, ta je většinou v pohodě, ale pokud si chcete pochutnat na kvalitním steaku zde ne. Avizovaný argentinský kuchař tam není již dva roky (dokud tam byl bylo to super). Z dvaceti návštěv, 2x dobré, 5x standart jako kdekoliv, 7x nic moc a zbytek sotva k dojedení.


Sedli5 - Hotel U Zvonu
22. únor 2014 | 00:46

Já jsem tu byl na voucheru. 3 chodové degustační menu a masím říct, že to byl naprostý luxus.


Dorka - Starobolevecká hospůdka
16. únor 2014 | 21:59

Chtěla bych Vám tuhle restauraci doporučit. Nemusíte se sem totiž bát vzít své přátele nebo rodinu. Umí výborně vařit, takže na všem, co najdete v jídelníčku si zaručeně pochutnáte. Vyzkoušela jsem hovězí líčka i pupek a musím říct, že si to určitě v budoucnu dám ještě alespoň jednou! Každý, koho jsem do hospůdky vzala tam pak šel znovu se svými známými! Co k tomu dodat:).... Dobrou chuť:)!


sidlyip - Restaurace U Trpaslíka
16. únor 2014 | 12:02

Podnik je po vzhledové stránce hezký. Obsluha ochotná, usměvavá. Nechápu další recenze hlavně ze strany žen. Asi by si přáli pánskou obsluhu. Mě i mým přátelům se podnik zamlouval, večer jsme si užili, na jídle pochutnali. Co víc od večerního posezení očekávat? Už jen to dobré pivo, na které zde také natrefíte. Takže dobrá práce. Přeji hodně úspěchů v dalším podnikání.


xMartin - Restaurace U Trpaslíka
10. únor 2014 | 11:35

Po doporučení našich přátel jsme se o víkendu vydali do této restaurace na večeři. Byli jsme překvapeni velkou porcí jídla a velmi milou a ochotnou obsluhou. Po této zkušenosti jsem si jist, že restauraci budeme navštěvovat častěji.


icim - Restaurace U Trpaslíka
7. únor 2014 | 23:47

Naprostý vrchol neslušnosti obsluhy. Dvakrát jsem rezervovala stůl pro me a manžela v nekuřáckém oddělení. Vybrali jsme si hospodu pro krásný večer, sehnali hlídání, trmáceli 30 km, aby nám dvě slepice s drzostí nabídly stůl u baru v nechutným kouři, protože jim přišlo osm lidí, takže pro vidinu větších prachů jsme se stali zbytečnými zákazníkami. Ještě mi do očí tvrdí,že ten kouř nám za chvili tak vadit nebude. Na to,že jsme tam chtěli vyrazit s rodinami, jsme znechuceni arogantním chováním obsluhy. V životě mě nenapadne se zde ukázat a s radostí budu dál předávat svou zkušenost, jelikož si umíte představit, jak nemožné je sehnat v plzni místo v pátek večer na slušné jídlo.


majjdulka - Restaurace U Trpaslíka
3. únor 2014 | 14:28

Jídlo takový průměr, velké porce za slušné prachy, kdo není náročný, nají se :-) ovšem obsluha... při reklamaci piva, které nebylo přesně na míru nic neřekla a okamžitě přinesla dočepované. Ovšem pak jsme se dozvěděli, že nás již odmítá obsluhovat a bude k nám chodit její kolegyně... kdo si něco takového může dovolit? Takže pokud dojde k výměně personálu, nebo se personál naučí lépe chovat k zákazníkům, jsem ochotna tuto restauraci navštěvovat častěji, jinak bohužel ne-e


majjdulka - Cuba Liberta
3. únor 2014 | 14:23

Dříve skvělá restaurace, ale po poslední návštěvě nemohu říci jinak než, vícekrát už ne! Obsluha tragická, při reklamaci piva, které bylo načepováno pod míru mi bylo doneseno jiné, které stále bylo pod míru a musela jsem se spokojit se slovy obsluhy: "to dojde". Dopili jsme s přáteli teda to "došlé pivo" a odcházeli jinam, kde při placení neúčtují více věcí, než jste zkonzumovali a nehádají se o tom s vámi...


šoumen - Restaurace U Trpaslíka
1. únor 2014 | 15:09

Mohu doporučit bylo tam příjemně a všichni z naší party byli se vším spokojeni, budu chodit do této restaurace i nadále s mými přáteli.


na začátek | «předchozí | Strana 13 z 195 | následující» | na konec

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde