Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

bigmaser - Angus Steak House
28. únor 2014 | 20:02

Tak zde naopak od Saloonu Roudná(prý také steakhouse) mohu návštěvu a hlavně konzumaci steaku velice doporučit. Pravdou je, že pokud natrefíte směnu obsluhy ve verzi dvě dámy (někdy kapacita mozku nepojme objednávku), ale s druhou směnou je to dokonalé.


bigmaser - Saloon Roudná
28. únor 2014 | 19:43

Jelikož bydlím na Roudné, hodnotím z více návštěv. Pokud jde o denní kuchyni, ta je většinou v pohodě, ale pokud si chcete pochutnat na kvalitním steaku zde ne. Avizovaný argentinský kuchař tam není již dva roky (dokud tam byl bylo to super). Z dvaceti návštěv, 2x dobré, 5x standart jako kdekoliv, 7x nic moc a zbytek sotva k dojedení.


Sedli5 - Hotel U Zvonu
22. únor 2014 | 00:46

Já jsem tu byl na voucheru. 3 chodové degustační menu a masím říct, že to byl naprostý luxus.


Dorka - Starobolevecká hospůdka
16. únor 2014 | 21:59

Chtěla bych Vám tuhle restauraci doporučit. Nemusíte se sem totiž bát vzít své přátele nebo rodinu. Umí výborně vařit, takže na všem, co najdete v jídelníčku si zaručeně pochutnáte. Vyzkoušela jsem hovězí líčka i pupek a musím říct, že si to určitě v budoucnu dám ještě alespoň jednou! Každý, koho jsem do hospůdky vzala tam pak šel znovu se svými známými! Co k tomu dodat:).... Dobrou chuť:)!


sidlyip - Restaurace U Trpaslíka
16. únor 2014 | 12:02

Podnik je po vzhledové stránce hezký. Obsluha ochotná, usměvavá. Nechápu další recenze hlavně ze strany žen. Asi by si přáli pánskou obsluhu. Mě i mým přátelům se podnik zamlouval, večer jsme si užili, na jídle pochutnali. Co víc od večerního posezení očekávat? Už jen to dobré pivo, na které zde také natrefíte. Takže dobrá práce. Přeji hodně úspěchů v dalším podnikání.


xMartin - Restaurace U Trpaslíka
10. únor 2014 | 11:35

Po doporučení našich přátel jsme se o víkendu vydali do této restaurace na večeři. Byli jsme překvapeni velkou porcí jídla a velmi milou a ochotnou obsluhou. Po této zkušenosti jsem si jist, že restauraci budeme navštěvovat častěji.


icim - Restaurace U Trpaslíka
7. únor 2014 | 23:47

Naprostý vrchol neslušnosti obsluhy. Dvakrát jsem rezervovala stůl pro me a manžela v nekuřáckém oddělení. Vybrali jsme si hospodu pro krásný večer, sehnali hlídání, trmáceli 30 km, aby nám dvě slepice s drzostí nabídly stůl u baru v nechutným kouři, protože jim přišlo osm lidí, takže pro vidinu větších prachů jsme se stali zbytečnými zákazníkami. Ještě mi do očí tvrdí,že ten kouř nám za chvili tak vadit nebude. Na to,že jsme tam chtěli vyrazit s rodinami, jsme znechuceni arogantním chováním obsluhy. V životě mě nenapadne se zde ukázat a s radostí budu dál předávat svou zkušenost, jelikož si umíte představit, jak nemožné je sehnat v plzni místo v pátek večer na slušné jídlo.


majjdulka - Restaurace U Trpaslíka
3. únor 2014 | 14:28

Jídlo takový průměr, velké porce za slušné prachy, kdo není náročný, nají se :-) ovšem obsluha... při reklamaci piva, které nebylo přesně na míru nic neřekla a okamžitě přinesla dočepované. Ovšem pak jsme se dozvěděli, že nás již odmítá obsluhovat a bude k nám chodit její kolegyně... kdo si něco takového může dovolit? Takže pokud dojde k výměně personálu, nebo se personál naučí lépe chovat k zákazníkům, jsem ochotna tuto restauraci navštěvovat častěji, jinak bohužel ne-e


majjdulka - Cuba Liberta
3. únor 2014 | 14:23

Dříve skvělá restaurace, ale po poslední návštěvě nemohu říci jinak než, vícekrát už ne! Obsluha tragická, při reklamaci piva, které bylo načepováno pod míru mi bylo doneseno jiné, které stále bylo pod míru a musela jsem se spokojit se slovy obsluhy: "to dojde". Dopili jsme s přáteli teda to "došlé pivo" a odcházeli jinam, kde při placení neúčtují více věcí, než jste zkonzumovali a nehádají se o tom s vámi...


šoumen - Restaurace U Trpaslíka
1. únor 2014 | 15:09

Mohu doporučit bylo tam příjemně a všichni z naší party byli se vším spokojeni, budu chodit do této restaurace i nadále s mými přáteli.


Havlin - Nový Peking
29. leden 2014 | 19:35

Rozhodl jsem se vyzkouset tuto cinskou restauraci, protoze ani v Plzni jsem o zadne kvalitni asijske neslysel. Jako vzdy jsem se rozhodl otestovat mistni uroven pomoci tri chodu, na kterych lze podle me trosku poznat kvalita a uroven: Polevka won ton (zde chun ton??), plnene tasticky a kachna osmi pokladu. A resume? Polevka standardni, plna glutamanu. Knedlicky rozvarene. Kdyby bylo pokracovani excelentni, asi bych nad ni mavl rukou. Plnene tasticky nebyly. To se stava malokdy, ze by je v cinskych restauracich nemeli... A kachna osmi pokladu?Kachna vubec nebyla spatna. Ovsem podklad tvorila cerna brecka, klasicka chemicka smakulada, navic presolena tak, ze jsem se vzdal asi po 4 soustech.

Po obsluze jsem nic nezadal, servirka me vsak hned zacala mucit presvedcovanim, ze jsem se ozval pozde, ze uz jsem ujedl a neni moz a reklamace... a ze priste mam rict driv.

S usmevem jsem zaplatil a zadne priste uz nebude.

Ach jo.


amuk - Malesický dvůr
25. leden 2014 | 23:36

Navštívil jsem s rodinou a pojedl. Náš dojem: obsluha, 2 ženy, snaživá, rychlá, vcelku příjemná, nějaký ten úsměv by nezaškodil. Prostory nijak neurazí, ale ani příliš nenadchnou (každý má jiné měřítko), na posezení, pokecaní a najezení to bohatě stačí a docela čisto, toalety jsem ale neviděl. A teď k jídlu: první věc, kterou musím vytknout jsou studené talíře. Jídlo velmi rychle chladne a omáčka k rybě byla v podstatě už při servírování na stůl téměř studená. Druhá věc, asi to je záležitost technologie, ale vařené brambory jsou pravděpodobně společně s vodou (?) uchovávány v nějaké ohřívané nádobě a na chuti brambor to je sakra znát. Stejně to mají i v Ikee, kde si raději vařené brambory nedávám, tu chuť vážně nemusím. Restauraci určitě ještě navštívíme a zkusíme něco jiného. Držíme palce.


na začátek | «předchozí | Strana 13 z 195 | následující» | na konec

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde