Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Petr Masožrout - Saloon Roudná
14. duben 2014 | 22:51

do saloonu chodim pravidelne a delaj tu nejlepší steaky v Plzni, ceny taky ujdou.


Nakopavac - Restaurace U Trpaslíka
3. duben 2014 | 23:33

Byla doba kdy jsem tam chodil s kolegama na jídlo. Porce velké, ale obsluha tak strašná, že chodíme jinam.


Petr Masožrout - Angus Steak House
3. duben 2014 | 14:12

dříve moje oblíbená steakárna dnes bohužel už ne, asi vyměnili kuchaře či co, restaurace poloprázdná i přesto jsme čekali na steak skoro hodinu, maso bylo jak žvýkačka, to jsem to chtěl medium když mi obsluha zdělila že to tak má byt bylo dílo dokonano. nikdy více


Fimive - Hotel Continental
25. březen 2014 | 17:33

Skvělý podnik! Bohužel musím souhlasit s příspěvkem podemnou.. Kuchař je dobrej, ale obsluha je tristní. Bohužel vím co stojí za ,, zmatečnou obsluhou, když vám někdo přehází objednávky a potom vám člověk z placu vynadá do čur.... že jste to zkazili a že hosté čekají hodinu třeba!!!


lily - Pancho´s
7. březen 2014 | 16:33

Skvělá obsluha, dobré jídlo a super zahrádka. Doporučuji :)


ELIT - Starobolevecká hospůdka
7. březen 2014 | 15:51

Vyzkoušela jsem to tu několikrát a vždy sem byla spokojená. Jsem ráda, že je v Bolevci hospoda, kde se ráda zastavím v zimě(mají skvělý krb i v létě (mají na velkou terasu). Přijdu na skvělé jídlo a nebo jen tak posedět. Pivo je tu totiž vynikající. Dám si tu ráda i víno a zatím vždycky mi chutnalo! Snad jen škoda, že tam nemůžete se psem.


lily - Cuba Liberta
7. březen 2014 | 13:41

Rozhodně nedoporučuji! Dříve příjemná restaurace s výborným jídlem, nyní restaurace s nepříjemným a nesympatickým personálem (zkušenost s pivem pod míru, mám bohužel také), jídlo si doufám zachovalo svůj standart! Vyměnit obsluhu, poté se možná přemluvím k další návštěvě.


bigmaser - Angus Steak House
28. únor 2014 | 20:02

Tak zde naopak od Saloonu Roudná(prý také steakhouse) mohu návštěvu a hlavně konzumaci steaku velice doporučit. Pravdou je, že pokud natrefíte směnu obsluhy ve verzi dvě dámy (někdy kapacita mozku nepojme objednávku), ale s druhou směnou je to dokonalé.


bigmaser - Saloon Roudná
28. únor 2014 | 19:43

Jelikož bydlím na Roudné, hodnotím z více návštěv. Pokud jde o denní kuchyni, ta je většinou v pohodě, ale pokud si chcete pochutnat na kvalitním steaku zde ne. Avizovaný argentinský kuchař tam není již dva roky (dokud tam byl bylo to super). Z dvaceti návštěv, 2x dobré, 5x standart jako kdekoliv, 7x nic moc a zbytek sotva k dojedení.


Sedli5 - Hotel U Zvonu
22. únor 2014 | 00:46

Já jsem tu byl na voucheru. 3 chodové degustační menu a masím říct, že to byl naprostý luxus.


Dorka - Starobolevecká hospůdka
16. únor 2014 | 21:59

Chtěla bych Vám tuhle restauraci doporučit. Nemusíte se sem totiž bát vzít své přátele nebo rodinu. Umí výborně vařit, takže na všem, co najdete v jídelníčku si zaručeně pochutnáte. Vyzkoušela jsem hovězí líčka i pupek a musím říct, že si to určitě v budoucnu dám ještě alespoň jednou! Každý, koho jsem do hospůdky vzala tam pak šel znovu se svými známými! Co k tomu dodat:).... Dobrou chuť:)!


sidlyip - Restaurace U Trpaslíka
16. únor 2014 | 12:02

Podnik je po vzhledové stránce hezký. Obsluha ochotná, usměvavá. Nechápu další recenze hlavně ze strany žen. Asi by si přáli pánskou obsluhu. Mě i mým přátelům se podnik zamlouval, večer jsme si užili, na jídle pochutnali. Co víc od večerního posezení očekávat? Už jen to dobré pivo, na které zde také natrefíte. Takže dobrá práce. Přeji hodně úspěchů v dalším podnikání.


na začátek | «předchozí | Strana 12 z 195 | následující» | na konec

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde