Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Nobody - Mexická restaurace Pancho's
23. červen 2014 | 19:49

Fajitas nebylo vůbec zlé, jedinou výhradu bych měl k salsám, dnes už bych očekával domácí...


kutna - Gateway of India Plzeň
21. červen 2014 | 16:59

Pouhé 3 obsazené stoly a na jídlo se čekalo 40 minut. Obsluha odmítla platbu kartou s tím, že s tím neumí. Přinesl jinou vodu. V prostoru ticho, žádná reprodukovaná hudba = všichni si šeptali, protože je tam slyšet každé slovo. Při placení neměl nazpět 60,- Kč, které nakonec vysolil v dvoukorunách (dýško jsem odmítl vzhledem k té mizérii mimořádně nedat, no všechno je jednou poprvé). Placky k jídlu nesrovnatelně horší než ty v Everestu. Jedno jídlo mělo být "lehce pikantní", ale nejen, že nebylo pikantní ani trochu, bylo navíc de facto bez chuti - to samé si v Everestu dávám, tak mám alespoň tohle malé srovnání. Už nikdy.


autobus - U Soudku
27. květen 2014 | 17:46

restaurace je nově otevřená, jídlo výborný za pár kaček, velmi milá obsluha, oproti předchozím zkušenostem se hodně zlepšili a určitě doporučuju zajít na oběd. Jo a karty se tu hrát můžou, vím z vlastní zkušenosti :-)


matasik - Havránek
27. květen 2014 | 15:48

Tady je svět ještě v pořádku :-)


ketosha - fresh bistro Kantýna
26. květen 2014 | 19:24

Příjemné a stylové prostředí, wifina a super káva! Milý personál a to jídlo a to pití!

Ráda se sem vracím, vždy si skvěle pochutnám!


Malý rejpal - Piccolo Torino
26. květen 2014 | 00:30

Naprosto neprofesionální obsluha, mražená pizza (sice hotová za 5 minut), bílá hmota bez chuti přelitá přeslazeným čímsi a se šlehačkou nazývaná panna cotta a horká čokoláda se šlehačkou alá teplé Granko. Tento podnik důrazně nedoporučuji!!!


JardaOt - Restaurace U Trpaslíka
23. květen 2014 | 22:09

Tuto restauraci jsme dnes navštívili poprvé a velmi nás nenadchla. Od kamaráda jsme dostali voucher na předkrm+ 2xhamburger. Jako předkrm byl tatarák- maso v pořádku, dobré. Ale druhý chod byl přesný opak. Maso v hamburgeru nemělo žádnou chuť, tu snad zachraňoval salát s majonézou, houska byla studená. Z tohoto důvodu jsme druhý hamburger ani nesnědli a nechali si zabalit domů- na ochutnání.:( Bohužel dojem z druhého chodu nám zkazil i počáteční názor. Je to škoda, restaurace působí na první dojem útulně.. ale s jídlem jsme spokojeni rozhodně nebyli.


nnama - Amorvino
21. květen 2014 | 19:17

Byli jsme zde v prosinci, vynikající tapas, ochutnali jsme od každé chuťovky jednu, dále jsme měli jehněčí kotlety a grilovanou krkovičku, vše velmi chutné. Obsluha příjemná, dobré pivo, doporučuji!


nnama - Plachetnice
21. květen 2014 | 19:10

Do Plachetnice chodíme pravidelně, měli jsme tataráček - opakovaně, naposledy také losos, kuřecí medailonky, salát, všichni byli spokojeni. Obsluha je ochotná a rychlá. Oceňujeme množství čepovaných dobře ošetřených piv. Takže určitě doporučuji! Jen je škoda, že kuřácká část, která je hezčí, bývá ve večerních hodinách opravdu hodně zakouřená a ta nekuřácká je spíš takový zastrčený kout a bývá tam zima.


Christina Bennet - Zulum Restaurace
11. květen 2014 | 10:37

Restauraci jsem navštívila již dvakrát a byla jsem příjemně překvapená. Takhle dobře jsem se v Plzni v žádný restauraci nenajedla. Obsluha příjemná, rychlá, ochotná. Prostředí hezký a čistý. Brzy navštívíme znovu.


druzice - Gateway of India Plzeň
11. květen 2014 | 08:49

DO této restaurace chodím již čtvrtým rokem. Musím podotknout, že kuchař, který tam byl úplně na začátku mé návštěvnosti, byl TOP. Od té doby co zřejmě odjel do domoviny, to jde z kopce. Zlepšení i přesto nastalo a Chicken Rara přestalo chutnat jako z mikrovlnky a opět to začalo nabírat lepších obrátek (až na ty permanentně připalované placky, které jsem už byla nucená vrátit). Ale moje lenost, mě tam přiváděla stále znova (Everest na roudné bezkonkurečně lepší). Zřejmě pak znova vyměnili kuchaře, jelikož i placky už nebyly tolik připálené a Rara nabralo opět rázu, který se netvářil jak z mikrovlnky a bylo velice pikantní. Takže spokojenost. Jenže po chvíli spokojenosti opět mega šok! Chicken Rara (jemě pikantní) nepálilo ani trošíčku, placka přičmoudlá (dost křupavá!), takže jsem se slušně, podotýkám slušně zeptala slečny s piercingem, zda - li si je jistá, že jsem dostala opravdu Rara. Ta na mě začala házet ksichty, že je to určitě Rara a co se mi nezdá. Tak jsem se jí snažila slušně vysvětlit, že sem chodím již leta (to tam ještě obsluhovali sympatičtí indové) a vždy jsem potřebovala haldu kapesníků, jak mi z té ostrosti teklo z nosu. Načež slečna i přes to, že jsem s ní mluvila odešla... a hle najednou na mě nakukuje ČESKÝ kuchař a slečna na mě šla spokojeně s výrazem výhry vyrukovat novinku, že prý si musim vždycky přes obedy říct, jestli to chci pálivé nebo ne :D Což mě opravdu upřimně pobavilo, protože objednat si jídlo pod kterým vám píší, že je jemně pikantní (což tam jemně doteď znamenalo "dost"), ale vy si to vlastně musíte ještě přiobědnat... to je jako si dát rajčatový salát, ale vlastně přes poledne si musíte říct, zda - li tam ty rajčata chcete :D No, takže slečna měla chování vesnického psa, což si myslím, že tahle restaurace si absolutně nemůže dovolit. Takže zřejmě si musíte přes poledne i říct, jestli chcete placky připálené či nikoliv. Slečna už k nám po tom jejím hulvátskm chování ani nepáchla. Zaplatili jsme druhé slečně a odcházely. Načež nám bylo ještě od "madam" ironicky s ksichtem popřáno krásný zbytek dne a bylo po všem :D Slečna byla velice vtipná, ale zřejmě by si měla dát obkládek na hlavičku a nebo jít dělat jinam, pokud jí práce s lidmi obtěžuje. Kuchaře tímto zdravím a bylo by fajn kdyby dělal jemně pikantní věci pikantní bo jemně pikantní (nebo by stačilo to dělat pokaždý stejně) i přes poledne :D


Sedli5 - Plachetnice
27. duben 2014 | 21:34

Koupil jsem si do Plachetnice voucher na tatarák. V pátek jsem na něm byl a jedním slovem HNUS. Maso bylo evidentně rozmražené, bez chuti a vodové. A aby toho nebylo málo kuchař se to zřejmě snažil přebýt nějakým pochybným kořením.


na začátek | «předchozí | Strana 11 z 195 | následující» | na konec

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde