Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 493 recenzí

pavliCZECH - Pizzerie Martinská
7. prosinec 2006 | 10:00

Na muj vkus poměrně drahá...


pavliCZECH - Pizzeria Antica
7. prosinec 2006 | 09:55

Trošku mi vadí laxnost obsluhy. Strávníka berou na vědomí juen tak mimoděk, moc se mu nevěnují. Pizza dobrá, proti tomu nemůžu říct nic. Víno jsem tam radši ani neměl. Vždy si dám Plzeň nebo Velvet.


Johnny - J. Gotti
12. listopad 2007 | 20:32

Výborná pizza a dobře oddělená místnost pro nekuřáky jsou hlavními přednostmi téhle příjemné pizzerie. Také oceňuji možnost výběru ze dvou velikostí pizz (20 a 30cm).

Aktualizace: Už několikrát se nám stalo, že přestože jsme do zadní nekuřácké místnosti procházeli kolem baru a obsluha nás viděla, nějak neráčila za námi přijít. Člověk tak po pěti-deseti minutách zakašle a čišník přijde - bez omluvy, několikrát si slečna vzpomněla sama a usilovně se omlouvala a párkrát jsem se sebral, slušně se rozloučil a zase odešel. Protože to nebylo jednou a navzdory tomu, že doufám, že se to nebude opakovat, musím snížit hodnocení.


Klárka - Pizzerie Solní
12. listopad 2006 | 10:19

Tak právě sem já chodím kvůli těm "buchtovitým" pizzám. Ty normální mi jaksi moc nechutnají, ale tyhle jsou vynikající!


Klárka - Pizzerie San Marino
12. listopad 2006 | 10:17

Výborná pizzeria, příjemná obsluha, ceny taky jdou a porce takový, že je nemůžu sníst. Všem vřele doporučuju!


Hadu - The Havana
8. listopad 2006 | 13:54

Tak u této pizzerie si teď objednávám jídlo domů, protože v současné době mi u nich chutná nejvíce. Dělají tu i pizzy se smetanovým podkladem a ty já prostě zbožňuju.


Hadu - Pizzerie Solní
8. listopad 2006 | 13:52

Mně tu vadí trochu malé stolečky. Pizza je opravdu taková buchtovitá, i když bohatě obložená. Ale já sem spíše chodím na těstoviny a těm nemohu nic vytknout.


letadlo - Pizza No.38
20. říjen 2006 | 21:23

Připojuji se k ubohému hodnocení. Tento "podnik" zvenku vypadá jako jedna z těch děr, do kterých se vyplatí nechodit. V nočních hodinách se kolem vstupu šrocují velmi "divní" lidé. Takže si radši dejte Ďábla a utíkejte daleko odsud :)


pavliCZECH - Pizza No.38
14. říjen 2006 | 15:59

Tato pizzeria se mi jeví jako zaplivané doupě, posezení na zahrádce asi nebude žádnej med, když kolem jezdí auta po Americké třídě...


Petricek - Pizzerie San Marino
10. říjen 2006 | 18:16

Snad nejlepsi plzenska pizzerie. Prijemna obsluha, prijemny prostredi, personal a ceny, jak maji byt.. ;)


Petricek - Pizzerie San Marino
10. říjen 2006 | 18:15

Snad nejlepsi plzenska pizzerie. Prijemna obsluha, prijemny prostredi a ceny, jak maji byt.. ;)


Petricek - Pizzerie Solní
10. říjen 2006 | 13:02

Celkem hezka pizzerie v blizkosti namesti.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde