Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Johnny - J. Gotti
12. listopad 2007 | 20:32

Výborná pizza a dobře oddělená místnost pro nekuřáky jsou hlavními přednostmi téhle příjemné pizzerie. Také oceňuji možnost výběru ze dvou velikostí pizz (20 a 30cm).

Aktualizace: Už několikrát se nám stalo, že přestože jsme do zadní nekuřácké místnosti procházeli kolem baru a obsluha nás viděla, nějak neráčila za námi přijít. Člověk tak po pěti-deseti minutách zakašle a čišník přijde - bez omluvy, několikrát si slečna vzpomněla sama a usilovně se omlouvala a párkrát jsem se sebral, slušně se rozloučil a zase odešel. Protože to nebylo jednou a navzdory tomu, že doufám, že se to nebude opakovat, musím snížit hodnocení.


Klárka - Pizzerie Solní
12. listopad 2006 | 10:19

Tak právě sem já chodím kvůli těm "buchtovitým" pizzám. Ty normální mi jaksi moc nechutnají, ale tyhle jsou vynikající!


Klárka - Pizzerie San Marino
12. listopad 2006 | 10:17

Výborná pizzeria, příjemná obsluha, ceny taky jdou a porce takový, že je nemůžu sníst. Všem vřele doporučuju!


Hadu - The Havana
8. listopad 2006 | 13:54

Tak u této pizzerie si teď objednávám jídlo domů, protože v současné době mi u nich chutná nejvíce. Dělají tu i pizzy se smetanovým podkladem a ty já prostě zbožňuju.


Hadu - Pizzerie Solní
8. listopad 2006 | 13:52

Mně tu vadí trochu malé stolečky. Pizza je opravdu taková buchtovitá, i když bohatě obložená. Ale já sem spíše chodím na těstoviny a těm nemohu nic vytknout.


letadlo - Pizza No.38
20. říjen 2006 | 21:23

Připojuji se k ubohému hodnocení. Tento "podnik" zvenku vypadá jako jedna z těch děr, do kterých se vyplatí nechodit. V nočních hodinách se kolem vstupu šrocují velmi "divní" lidé. Takže si radši dejte Ďábla a utíkejte daleko odsud :)


pavliCZECH - Pizza No.38
14. říjen 2006 | 15:59

Tato pizzeria se mi jeví jako zaplivané doupě, posezení na zahrádce asi nebude žádnej med, když kolem jezdí auta po Americké třídě...


Petricek - Pizzerie San Marino
10. říjen 2006 | 18:16

Snad nejlepsi plzenska pizzerie. Prijemna obsluha, prijemny prostredi, personal a ceny, jak maji byt.. ;)


Petricek - Pizzerie San Marino
10. říjen 2006 | 18:15

Snad nejlepsi plzenska pizzerie. Prijemna obsluha, prijemny prostredi a ceny, jak maji byt.. ;)


Petricek - Pizzerie Solní
10. říjen 2006 | 13:02

Celkem hezka pizzerie v blizkosti namesti.


L@D@ - Pizzerie Solní
8. září 2006 | 15:56

Pokud si potrpite na tzv. pizze 'la buchta, je tohle to tim pravym mistem kam byste meli zajit. Fajn posezeni, ceny dobre.


L@D@ - Pizzerie Martinská
8. září 2006 | 15:53

Rekl bych, ze zde maji nejlepsi pizzu v Plzni, ale kazdymu chutna neco jinyho, tak to nejde tak hodnotit.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde