Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Laco - Cortina
4. únor 2007 | 11:19

Kuchyně průměrná, obsluha též. Interiér je zajímavý, avšak nikoli moc hezký. evokující luxusní vinárnu či klub, které se občas vyskytovaly za bolševika a které navštěvovali veksláci a podobné existence. V létě je zde příjemná zahrádka na dvorku.


Laco - J. Gotti
4. únor 2007 | 11:23

Kvalita kuchyně se pohybuje lehce nadprůměrem. Obsluha standardní, občas mladicky ofrněná. Pozor na rozvážku, která trvá velmi dlouho - počítejte klidně i s 2 hodinami.


Laco - Pizzerie San Marino
5. únor 2007 | 00:58

Nesouhlasím s ostatními. Ačkoli je jídlo vcelku chutné, o to hůře stravitelné, obsluha není příliš pozorná a na jídlo se neobvykle dlouhou čeká - 45 min na pizzu je opravdu hodně a člověka to otráví. Rozvážka bez problémů.


nasa - Pizzerie Solní
30. leden 2007 | 21:54

Rekl bych ze je to takova stalice mezi plzenskejma pizzerkama, sice take nejsem uplne priznivce (jak pise kolega nize) americkeho typu pizzy :-)), ale presto jsem si to na pizze pokazde pochutnal

skoda je toho mista u stolku, na obchodni schuzky s nejakejma pisemnostma to moc neni :-))

testoviny asi zajdu ochutnat


nasa - Pizzeria Antica
30. leden 2007 | 21:49

Pizza v poradku, ale hlavne je tam pekne prostredi, takova pec se jen tak nevidi...


wee - Pizzerie Solní
13. leden 2007 | 16:00

Dřív jsem sem chodila na pizzu často a byla jsem hodně spokojená.. Ale pak stačil jeden zážitek, kdy nám přinesli pizzu studenou s oschlým sýrem a moje mínění o této pizzerii hodně kleslo..


adarhaz - Rango
12. září 2011 | 03:12


nasa - Pizza No.38
21. prosinec 2006 | 14:03

tak na tohle jsem nikdy nesbral dostatek odvahy :-))


nasa - Pizza Bar
18. prosinec 2006 | 14:57

tezko hodnotit - vicemene je to pizzerie zamerena na rozvoz, cili prostredi je takove, jak to rict... improvizovane, ale postacujici a relativne utulne

pizzy jsou v poradku asi vsechny (moje oblibena je tuzex)


pavliCZECH - Pizzerie Solní
7. prosinec 2006 | 10:03

Jedna z mála pizzerií, kde dělají "americkou" pizzu. Tzn. tlustší těsto. Osobně dávám přednost klasice "italské", ale proti gustu žádný dišputát, dříve jsem tam chodil poměrně často, ale to byla jedna z mála v Plzni...


pavliCZECH - Pizzerie Martinská
7. prosinec 2006 | 10:00

Na muj vkus poměrně drahá...


pavliCZECH - Pizzeria Antica
7. prosinec 2006 | 09:55

Trošku mi vadí laxnost obsluhy. Strávníka berou na vědomí juen tak mimoděk, moc se mu nevěnují. Pizza dobrá, proti tomu nemůžu říct nic. Víno jsem tam radši ani neměl. Vždy si dám Plzeň nebo Velvet.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde