Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

majklí - Pizzerie Martinská
27. červen 2007 | 20:04

super podnik.. a ceny nejsou tak příšerný. akorát na co si dávejte pozor ....dneska fenomenální pizza a dal jsem si k tomu pivčo a to bylo katastrofální k tomu cena 35 kč.Takže pivečko tam už nee


Shotice - Pizzerie Solní
7. duben 2007 | 13:48

výborná nejen pizza ale i obsluha, a ty stolky stoji fakt za prd.. prospělo by jim zvetseni lokálu.. nejen tech stolů páč podle mě je solní nejznámější pizzerkou.


Vohry - Dolce Vita Restaurant
5. duben 2007 | 13:58

Vcelku luxusní prostředí a ceny jakž takž jdou... Pizza dobrá:) I když obsluha je někdy celkem nepříjemná..


Jamie - Pizzerie San Marino
28. březen 2007 | 20:36

Moje nejoblíbenější pizzerie v Plzni. Jenom si hodně často musím rezervovat místo předem, protože se mi už několikrát stalo, že bylo úplně plno. Ale jinak pizzy jak mají být, za skutečně slušnou cenu a ještě k tomu vynikající. Moje srdce si získala hlavně Alabama :-)


Jamie - Rango
28. březen 2007 | 20:33

Ve sklepě vládne skutečně moc příjemná atmosféra, moc ráda čas od času do Ranga zajdu. Mají tam výborná nejen jídla, ale hlavně jedno z nejlepších Tiramissu, co jsem kdy měla :-) Obsluha taky moc fajn, takže ani není co řešit.


vata - Pizza Bar
10. březen 2008 | 09:38

Za chvilku tu máme opět jaro a Pizza bar otevírá opět svoji útulnou zahrádku, tak neváhejte a běžte tam hodit očko-bude se Vám tam líbit. Pizza je super. Na léto připravujeme prodlouženou pracovní dobu Pá-So do 24hod.A nyní i nové stránky: WWW.PIZZABARPLZEN.CZ


Vohry - Piccolo
19. březen 2007 | 21:42

Výborná pizza ve dvou velikostech. Kromě toho i bohatý výběr pokrmů z kuřecího masa, ryb a moučníků. Momentálně se, ale měnit majitel takže možné budou nějaké změny.


mc - Pizzeria La Piazzetta
24. únor 2007 | 01:15

Nejlepší pizzerie v Plzni, kde si můžete vychutnat skutečnou italskou pizzu. Trochu dražší, ale hezké prostředí a velmi příjemná obsluha.


Chody - Bolevecká Pizzerie
23. únor 2007 | 21:41

Tak sem jsme chodili v létě na jedno či dvě po obědě.


Fiky - Rango
19. únor 2007 | 10:12

Restaurace, kde mají výborná jídla i dobré porce, o čem jsem se před nedávnem zase přesvědčil. Obsluha je super, ale prostředí dole ve sklepě je o hodně lepší než nahoře. Takže pokud to jde, choďte dolů :-)


papyr - J. Gotti
7. únor 2007 | 18:43

supr pizzerka, příjemná obsluha supr výbět z velikostí pizz! Akorád mi trochu vadí lidi procházející venku po chodníku a jejich pohledy...


papyr - Pizzerie San Marino
7. únor 2007 | 18:41

Pizzerka suprová! Krásný interiér, velký výběr míst k sezení pizza výborná ale občas mi přijde slaná :-) jinak pizzerka která se v Plzni řadí k nejlepším







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde