Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Vasek - Pizzerie Martinská
11. květen 2007 | 14:45

Dost drahá - dejte si zmrzku(také drahou, ale vynikajicí) a děte jinam :-)


Vasek - Pizzerie Solní
11. květen 2007 | 14:44

Velice příjemné prostředí a skvělá PIZZA - podle mne jedna z těch lepších picérek :-)


Vasek - Pizzeria Antica
11. květen 2007 | 14:42

Čeká se na na vše dost dlouho alepizza dobrá a pivo taky...


Didita - Pizzerie San Marino
9. květen 2007 | 11:20

Je to moje oblíbená pizzerie. Na pizzu nikdy dlouho nečekám a je vynikající.


Danec - Pizza Bar
22. prosinec 2008 | 11:51


Veselá - Pizzerie San Marino
25. duben 2007 | 22:50

Dnes sme navštívili naši onlíbenou pizzerii jídlo bylo opět velmi chutné a když sme se tak cpali a jak se říká meli plné pusy přistoupila knám servírka a vyžadovala po nás abychom ihned vyrovnali náš účet myslim si že neni spravné aby k hostům kteří mají plná ústa aby po nich chttěla servírka zaplatit mohli by tech 10 min počkat než se host nají a pak v klidu zaplatí mysliíme si že to neni jen tak obyčejná pizzerie a má dost vysoukou úroveň a v takovém podniku by se to nemělo nikdy stát. Sice to bylo ve 22:00 ale mi jsme na to nebyli upozorněni.


miica - Pizzerie Martinská
24. duben 2007 | 14:27

jen si od tamtud nic neobjednavejte..

ja se pizzy nedockal.. a akorat se nas*al


Heal - Pizzerie San Marino
22. duben 2007 | 13:14

Příjemné prostředí, výborné těstoviny, dobré pizzy


Heal - Rango
22. duben 2007 | 13:11

Ve sklepě je příjemně, dobré jídlo i obsluha, jen trochu vyšší ceny


Mojma - Pizza No.38
12. duben 2007 | 19:40

Interiér docela příjemný, jídlo a obsluha příšerný. Málo muziky za hodně peněz.


m@estro - Bolevecká Pizzerie
9. duben 2007 | 19:47

Na pivo sem opravdu nechoďte. Jinak zde mají výborné pizzy za příjemné ceny. Obsluha vcelku příjemná.


majklí - Pizzerie Martinská
27. červen 2007 | 20:04

super podnik.. a ceny nejsou tak příšerný. akorát na co si dávejte pozor ....dneska fenomenální pizza a dal jsem si k tomu pivčo a to bylo katastrofální k tomu cena 35 kč.Takže pivečko tam už nee







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde