Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 493 recenzí

Matci - Pulcinella
22. červenec 2007 | 22:42

Pecková pizza, fakt jsem asi nikdy neměla lepší;-)


sunbird - Pulcinella
13. červenec 2007 | 10:15

Docela mě zamrzelo, že tu nemá žádnou recenzi, tak jsem si říkala, že to musim hned napravit, prože tu mají tam tu nej, nej, nej.... prostě úžasnou a nejlepší pizzu v Plzni a ani v Praze jsem nejedla lepší. Na této pizze jsem se doslova stala závislou. Tenounké křupavé těsto, kvalitní a pravé italské suroviny jsou zde hodně znát. Prostě pravá italská celozrná mouka, výborná mozzarela (žádný eidam jako jinde :) ) a moje zamilovaná parmská šunka. Vše čerstvé a výborné. Super atmosféra, takové útulňoučké. A i ostatní jídla jsou výborná. Biftečky, těstoviny čerstvé-nepředvařené. No co dodat. Běžte vyzkoušet!!! Pokud bude narváno můžete čekat déle než půl hodiny, ale vyplatí se to!


viliam - Rango
18. březen 2008 | 05:23

vynikající pizza.. velice se mi zamlouval způsob francouzské obsluhy. interiér je v duchu celého historicky nabytého náměstí..


viliam - Pizzerie Martinská
9. červenec 2007 | 02:04

na romu chutí nemají, ale dohání to stylovým interiérem.. jídlo vynikající a ceny nejsou nijak závratné.


viliam - Café Pizzeria Roma
9. červenec 2007 | 00:24

výborná "picérka" kde skvěle ovládají tajnosti přípravy pizzi a hlavně, když si jí necháte přivézt, tak je stejně kvalitní jako na place.. a za solidní peníze.


Kostěj - Pizzerie San Marino
20. leden 2009 | 13:59

EDIT (20.1.09): Obsluha sice nikdy nebyla bůhvíjakou předností San Marina, nicméně ta nafrněná nádhera co na ní mám bohužel posledního cca půl roku takový štěstí fakt dokáže pokazit náladu :(. Jestli nedojde ke zlepšení, zřejmě začnu chodit výhradně do Duo Padri.

Podle mého skromného názoru nejlepší pizza v Plzni. Pokud jde o podnik, dávám přednost té menší verzi nahoře na Borech, je to tam útulnější než v Palackého. Jediné co mi trochu vadí jsou děsně předražené nápoje.


Stinin - Pizzerie Martinská
26. červen 2007 | 00:26

Pokud máte v kapse zrovna hodně peněz a nevíte, jak je utratit, tak zajděte sem. Pizza dobrá, zmrzka ještě lepší....


Stinin - Pizzeria La Piazzetta
25. červen 2007 | 23:32

Opravdu dobrá pizzerka. Nemám snad co bych dodal - vše sedí - často plno, vyplatí se rezervačka, ale jinak výběr dobrej, ceny dražší. Obsluha fajn.


Péti - Pizzerie San Marino
18. červen 2007 | 15:54

Tady dělají nejlepší pizzu, kterou jsem kdy jedla. Křupavoučké tenké těsto a veliká vrstva sýra, bohatě ozdobená a dobře ochucená. Zeleninové saláty dělají také moc dobré. A velká výhoda je, že i rozváží. Jediné malé skoro bezvýznamné mínus je, že záchody jsou v patře a když se více pije, tak se naběham. A naposledy jsme zrovna neměli štěstí na obsluhu v podobě blond servírky, která nás ani nenechala v klidu vybrat. Během 5 minut přišla 3x se zeptat jestli už jsme si vybrali. Tohle mi dost vadilo.


pevajs - Pizzerie Solní
8. červen 2007 | 10:37

Dřív jsem považovala tutu pizzerku za jednu z nejlepších v Plzni, ale poté, co v těstovinách bylo smradlavé (snad zkažené) maso, názor jsem změnila. Nedávná návštěva nedopadla jinak. Tenhle podnik podle mě ztácí na kvalitě.


pevajs - Pizzeria La Piazzetta
8. červen 2007 | 10:31

Souhlasím s MC - nejlepší pizzerka v Plzni. Pizzy jsou velké a těsto není "suché". Dělají zde i velké porce výborných polévek.


Chico - Pizzerie San Marino
17. květen 2007 | 12:40

Parádní pizzerka, pokud vám chutnaj italský kraviny tak zajděte, myslim že mají nejlepší ital. kuchyni v Plzni. To cekání je protože dělaj víc jak 250 jídel denně což neni prdel. Jenom na rozvozy je tretina z toho. Tak to berte s rezervou.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde