Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

viliam - Rango
18. březen 2008 | 05:23

vynikající pizza.. velice se mi zamlouval způsob francouzské obsluhy. interiér je v duchu celého historicky nabytého náměstí..


viliam - Pizzerie Martinská
9. červenec 2007 | 02:04

na romu chutí nemají, ale dohání to stylovým interiérem.. jídlo vynikající a ceny nejsou nijak závratné.


viliam - Café Pizzeria Roma
9. červenec 2007 | 00:24

výborná "picérka" kde skvěle ovládají tajnosti přípravy pizzi a hlavně, když si jí necháte přivézt, tak je stejně kvalitní jako na place.. a za solidní peníze.


Kostěj - Pizzerie San Marino
20. leden 2009 | 13:59

EDIT (20.1.09): Obsluha sice nikdy nebyla bůhvíjakou předností San Marina, nicméně ta nafrněná nádhera co na ní mám bohužel posledního cca půl roku takový štěstí fakt dokáže pokazit náladu :(. Jestli nedojde ke zlepšení, zřejmě začnu chodit výhradně do Duo Padri.

Podle mého skromného názoru nejlepší pizza v Plzni. Pokud jde o podnik, dávám přednost té menší verzi nahoře na Borech, je to tam útulnější než v Palackého. Jediné co mi trochu vadí jsou děsně předražené nápoje.


Stinin - Pizzerie Martinská
26. červen 2007 | 00:26

Pokud máte v kapse zrovna hodně peněz a nevíte, jak je utratit, tak zajděte sem. Pizza dobrá, zmrzka ještě lepší....


Stinin - Pizzeria La Piazzetta
25. červen 2007 | 23:32

Opravdu dobrá pizzerka. Nemám snad co bych dodal - vše sedí - často plno, vyplatí se rezervačka, ale jinak výběr dobrej, ceny dražší. Obsluha fajn.


Péti - Pizzerie San Marino
18. červen 2007 | 15:54

Tady dělají nejlepší pizzu, kterou jsem kdy jedla. Křupavoučké tenké těsto a veliká vrstva sýra, bohatě ozdobená a dobře ochucená. Zeleninové saláty dělají také moc dobré. A velká výhoda je, že i rozváží. Jediné malé skoro bezvýznamné mínus je, že záchody jsou v patře a když se více pije, tak se naběham. A naposledy jsme zrovna neměli štěstí na obsluhu v podobě blond servírky, která nás ani nenechala v klidu vybrat. Během 5 minut přišla 3x se zeptat jestli už jsme si vybrali. Tohle mi dost vadilo.


pevajs - Pizzerie Solní
8. červen 2007 | 10:37

Dřív jsem považovala tutu pizzerku za jednu z nejlepších v Plzni, ale poté, co v těstovinách bylo smradlavé (snad zkažené) maso, názor jsem změnila. Nedávná návštěva nedopadla jinak. Tenhle podnik podle mě ztácí na kvalitě.


pevajs - Pizzeria La Piazzetta
8. červen 2007 | 10:31

Souhlasím s MC - nejlepší pizzerka v Plzni. Pizzy jsou velké a těsto není "suché". Dělají zde i velké porce výborných polévek.


Chico - Pizzerie San Marino
17. květen 2007 | 12:40

Parádní pizzerka, pokud vám chutnaj italský kraviny tak zajděte, myslim že mají nejlepší ital. kuchyni v Plzni. To cekání je protože dělaj víc jak 250 jídel denně což neni prdel. Jenom na rozvozy je tretina z toho. Tak to berte s rezervou.


Johnny - Pizzerie Pronto
18. květen 2007 | 00:47

Musím říct, že jsem se poměrně dlouho ostýchal, než jsem do tohoto podniku vkročil. Přecejen to, že přímo naproti přes chodbu sídlí Solidka, není moc dobrou reklamou. :) Musím ale říct, že i vzhledem k tomuto faktu, mě o to více překvapilo pohodové prostorné prostředí a opravdu příjemná obsluha. Pizzu jsem tu zatím neměl, uvidíme někdy příště. Teď s tímhle podnikem nemám žádný problém. UPDATE(18.5.07): Tak bohužel... druhá návštěva hodně zkazila dojem. Že byla obsluha velmi pomalá a zpruzená ani tak nevadí, ale že jsem dostal pizzu, která byla vysušená a tvrdá doslova jako kámen, je problém. Nevím, jestli to byla nějaká náhoda, přesto tu už jídlo asi zkoušet nebudu. Na pivo ale v pohodě. ;)


gambrmen - Pizzerie Martinská
12. květen 2007 | 16:00

zmrzlina nejlepsi v Plzni, a vzhledem k tomu ze ty kopecky jsou fakt solidni, neni ani tak draha jak se na prvni pohled muze zdat.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde