Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Švejk - Piccolo
25. prosinec 2007 | 13:02

Příjemná minipizzerie s poměrně dobrou pizzou a skvělými moučníky. Obsluha moc příjemná takže fajn posezení.


Vladimír - Café Pizzeria Roma
13. prosinec 2007 | 20:03

zašel jsem sem opět po delší době. dal jsem si svoji milovanou sýrovou pizzu. bohužel to nejde říct jinak- byla vyloženě hnusná a ještě o dvacet korun dražší než jinde. k tomu předražené pití a extrémně nepříjemná a zamračená servírka, která není schopná odpovědět na pozdrav, poděkování nebo cokoliv. navíc, když si u stolu objednáme 10 nápojů a oni nejsou schopni vzít tác a přinést to najednou a radši to nosí po jedné nebo po dvou sklenicích, nevypadá to moc dobře. je to škoda, když jsem se chodil na jaře, přišlo mi to tady výrazně lepší.


Johnny - Café Pizzeria Roma
1. květen 2008 | 20:01

K čemu je výborné tenké těsto, když přísad je poskrovnu a jsou situovány doprostřed slaného koláče. Zbytek pizzi pak tvoří těsto namazané rajčatovým pyré. Obsluha je v pořádku, ale většinou nestíhá obcházet hosty tak rychle, aby vám nestála vypitá sklenice na stole nepříjemně dlouho. Roma bývala kdysi někde jinde....


fifinka - J. Gotti
27. listopad 2007 | 21:06

moc dobrý jídlo za přijatelné ceny, čekací doba na jídlo standartní, podle počtu hostů... objednávám si i po telefonu a vždy nejdelé do hodiny přijeli


fabi - J. Gotti
27. listopad 2007 | 20:54

tato pizzerie mě plně nadchla, obsluha nám byla plně k dispozici, měli jsme tam oslavu a vyhověli nám ve všech našich požadavcích... Co se pizzi týče moc chutná tenké těsto se vším co máme rádi...


tazzulinek - J. Gotti
27. listopad 2007 | 20:46

výborný tataráček a také doporučuji lososa:Dvelmi příjemné prostředí, jen jednen malý nedostatek pořád plno:)))


bajajaja - J. Gotti
26. listopad 2007 | 22:46

příjemná obsluha, nejlepší tiramisu:Dpěkná slečna za barem:Dpizzerii jen DOPORUČUJI:-)


Mirok - Pizzerie La Punta
26. listopad 2007 | 19:06

Nijak moc mě to tu nezaujalo, interiér podniku je spíš taková tovární hala bez nápadu. To je docela škoda v jinak na plzeňské poměry celkem pěkně řešeném obchoďáku. Jediné co je zajímavé je ta otevřená kuchyň a možnost sledovat přípravu pizzy. Ceny mírně vyšší průměr-myslím že za pivo 29,- a pizzy 85-120.


Johnny - Pizzerie La Punta
21. listopad 2007 | 14:06

Poměrně dobře vyřešená pizzerie v nákupním centru. Dobrá pizza z velmi tenkého těsta. Dojem trošku kazí nevyřešený strop, respektive nebyla projevena žádná snaha o zakrytí betonu, trubek a kabelů nad vašimi hlavami. Na druhou stranu, pozorovat kuchaře, jak vám připravuje a vzápětí peče pizzu je fajn. :)


sikymax - Pizza Pub U Veselých
4. listopad 2007 | 15:47

Mno nic jiného než SUPER se říct nedá... Příjemná obsluha a ještě lepší pizzi. Už dlouho jsem si nikde jinde takhle nepochutnal.


Johnny - Pizzerie Martinská
1. listopad 2007 | 12:18

Stylový, světlý a prosluněný interiér. Příjemná obsluha a exkluzivní zmrzlina. Pizza je dobrá, ale přestože mi vyšší ceny nevadí, je pravda, že vím o několika jiných pizzeriích, kde dělají za menší peníz ještě lepší slané placky.


Chico - Pizzerie Martinská
23. listopad 2007 | 19:06

Dříve když byla ještě ve starém kabátku jsem do ní rád chodil a moc se mi líbila, ale po přestavbě z toho je moderna, která mi vůbec nesedí. Velký okna budí pocit výlohy a celkové prostředí není útulné. Myslím že se přestavba nepovedla. Jinak vaří dobře, obsluha bývá příjemná a občas zahraje i klavírista. V okénku do ulice se prodává nejlepší zmrzlina v Plzni a přes zimu gyros.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde