Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 493 recenzí

Turbínka - Pizzerie Solní
8. duben 2008 | 19:47

Tento podnik jsem měla s přítelem velmi ráda, ale časy se bohužel mění. Na stole ledabylepoházené tácky pod pivo, reklamy na nápoje... Vedle pepřenky chybí slánka, a když si objednáte špagety donesou vám jen vidličku a nůž, o lžíci musíte prosit pomalou a nepříjemnou obsluhu. Rozhodně si nedávejte plody moře, protože kuchař fázi vaření nejspíš úplně vynechal či velmi zkrátil a celé jídlo tak zapáchalo (rozhodně ne příjemnou vůní moře). Je mi líto, měla jsem "Solní" opravdu ráda, ale tohle byla opravdu má poslední návštěva.


Vladimír - Cortina
3. duben 2008 | 15:40

zašel jsem sem jednou na víno- obsluha dost špatná, interiér naprosto nevkusný, další návštěvu rozhodně neplánuju


Alligator - Pizzerie Martinská
31. březen 2008 | 18:40

Prostředí na úrovni, pizza velmi dobrá. A teď na stinná stránka. Obsluha vázne, zapomíná a občas je i arogantní.


Alligator - Café Pizzeria Roma
31. březen 2008 | 18:33

Jedna z nejlepších pizz v Plzni, škoda jen, že i nekuřácký koutek je plný kouře.


Y - Pizzerie Solní
20. březen 2008 | 11:09

Pizza je tu sedivy prumer, jinak testoviny ujdou. Ceny jsou celkem lidove, coz u podniku v blizkosti centra nebyva pravidlem. Obsluha vlidna a rychla. Pivo prumer.


Vladimír - J. Gotti
20. březen 2008 | 10:49

moje nejoblíbenější plzeňská pizzerie. kromě skvělých pizz zde podávají například i výborné gyrosy. oceňuji nekuřácký prostor, který je na večeři ideální, a příjemné venkovní posezení ve dvoře. jediným problémem je někdy trochu pomalejší obsluha.


zavazal - Pizza Bar
14. březen 2008 | 09:18

Velice dobrá pizza, hlavně Farmář. Snad jen ta dívčí obsluha by jse mohla letos zlepšit. Jinak vřele doporučuji!


jus - Pizzerie Martinská
12. březen 2008 | 10:51

Prostředí mi přijde na úrovni, kvalita kuchyně je dobrá, pravé italské speciality.. ale Prazdroj za 40,- to je nehoráznost


Michal - Café Pizzeria Roma
2. únor 2008 | 11:51

Pěkná pizzerie, pizza byla dobrá, jak byla drahá nevim, páč sem jí neplatil:), no a vynikající 13° Samson.


Gondola - Pizza Bar
31. leden 2008 | 10:36

Nejlepší pizza v Plzni !


L@D@ - Caffé Pizzerie Gargano
29. leden 2008 | 14:06

Polední menu je sice za dobrý peníz (59-69,-) avšak se ho moc nenajíte, proto doporučuji zvolit raději z nabídky nehotovek. Pivo krušovice nic moc. Jinak v pořádku.


Vohry - Pizzerie Martinská
22. leden 2008 | 09:38

Pizza je tu dobrá, akorát obsluha někdy vázne... Ale v letě rozhodnu doporučuji zmrzlinu co před pizzerií prodávají, fakt výborná:)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde