Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Alligator - Pizzerie Martinská
31. březen 2008 | 18:40

Prostředí na úrovni, pizza velmi dobrá. A teď na stinná stránka. Obsluha vázne, zapomíná a občas je i arogantní.


Alligator - Café Pizzeria Roma
31. březen 2008 | 18:33

Jedna z nejlepších pizz v Plzni, škoda jen, že i nekuřácký koutek je plný kouře.


Y - Pizzerie Solní
20. březen 2008 | 11:09

Pizza je tu sedivy prumer, jinak testoviny ujdou. Ceny jsou celkem lidove, coz u podniku v blizkosti centra nebyva pravidlem. Obsluha vlidna a rychla. Pivo prumer.


Vladimír - J. Gotti
20. březen 2008 | 10:49

moje nejoblíbenější plzeňská pizzerie. kromě skvělých pizz zde podávají například i výborné gyrosy. oceňuji nekuřácký prostor, který je na večeři ideální, a příjemné venkovní posezení ve dvoře. jediným problémem je někdy trochu pomalejší obsluha.


zavazal - Pizza Bar
14. březen 2008 | 09:18

Velice dobrá pizza, hlavně Farmář. Snad jen ta dívčí obsluha by jse mohla letos zlepšit. Jinak vřele doporučuji!


jus - Pizzerie Martinská
12. březen 2008 | 10:51

Prostředí mi přijde na úrovni, kvalita kuchyně je dobrá, pravé italské speciality.. ale Prazdroj za 40,- to je nehoráznost


Michal - Café Pizzeria Roma
2. únor 2008 | 11:51

Pěkná pizzerie, pizza byla dobrá, jak byla drahá nevim, páč sem jí neplatil:), no a vynikající 13° Samson.


Gondola - Pizza Bar
31. leden 2008 | 10:36

Nejlepší pizza v Plzni !


L@D@ - Caffé Pizzerie Gargano
29. leden 2008 | 14:06

Polední menu je sice za dobrý peníz (59-69,-) avšak se ho moc nenajíte, proto doporučuji zvolit raději z nabídky nehotovek. Pivo krušovice nic moc. Jinak v pořádku.


Vohry - Pizzerie Martinská
22. leden 2008 | 09:38

Pizza je tu dobrá, akorát obsluha někdy vázne... Ale v letě rozhodnu doporučuji zmrzlinu co před pizzerií prodávají, fakt výborná:)


dusevniinvalida - Pizzerie Solní
16. leden 2008 | 00:09

Pizza mi nejede, takze nevim. Na spagetky jsem chodim. Jsou dobre, vazne dobre. Pochlastat ale pujdu urcite jinam, pro me je to tip podniku zn. "najist se a vypadnout".


majkla - Pizzerie Martinská
5. leden 2008 | 16:23

Souhlasím, ta přestavba se nepovedla, předtím to bylo velmi útulné i ta obsluha byla jiná, naposled (tak 2 měsíce) jsem čekala na vrchního kvůli placení tak 25 min., přišel až , když viděl ,že se chystám k odchodu. Jinak nabídka jídel , zůstal standard.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde