Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Willeminka - Rango
18. květen 2008 | 19:00

Stylová restaurace RAngo, zaručené čerstvé a kvalitní suroviny a skvělý kuchař :) zkrátka jídlo je určitě na jedničku:) Milá a profesionální obsluha se Vám neustále věnuje, k výběru máte nespočet druhů výborných vín a to romantické prostředí se svíčkami:) co víc si přát:)Určitě doporučuju:)


einkaaja - Caffé Pizzerie Gargano
9. květen 2008 | 18:49

mívají fakt výbornou rajčatovou polívku.


Chico - Detaillo
4. květen 2008 | 13:26

Vzhledově pěkná pizzerie, bohužel hned při první návštěvě mě zklamala. Nebyla zdaleka plná a poměr hostů/obsluhy se skoro vyrovnával, i přes to při objednání kávy a malé Stelly jsem čekal 20 minut a stále nic, poté jsem to nevydržel a odešel. První dojem byl pro mě špatný a druhý si už neudělám.


Vladimír - Dolce Vita Restaurant
3. květen 2008 | 20:11

poměrně nevkusně zařízený podnik s podprůměrnými pizzami, ovšem naprosto skvělými těstovinami a vynikajícími noky.


steak - Detaillo
2. květen 2008 | 19:43

vždy se setkám s ochotným personálem a jejich vedoucím kterého oslovují pane Stočes.


Johnny - Dolce Vita Restaurant
1. květen 2008 | 19:54

Dobrá poloha této pizzerie způsobuje, že jsem zde možná až moc často i vzhledem k faktu, že moje chuťové pohárky znají i lepší pizzi. Ty odtud mi přijdou trochu mdlé. Na těstoviny si však nemůžu stěžovat. V létě je výborné posedět u jídla nebo jenom piva na příjemně chladivém dvorku. Vnitřek pizzerie je na můj vkus trochu přeplácaný.


Hancici - J. Gotti
30. duben 2008 | 20:00

Chtěla bych upozornit na to, že nemůžete věřit tomu co je v jídelňáku. Dnes jsem si objednala Noky dala jsem za ně 125korun i z dovozem a vůbec mne nepotěšili - v jidelnim listku-Noky s rajčaty, kuřecím masem, smetanou - zapečené ze sýrem - výsledek-rajčatová omáčka s CIBULÍ :( smetana tak trošku jako byla cítit, ani kousek rajčete a ten zabečený sýr byl na tom rozteklý :( no prostě blé.... volala jsem zpět kuchařovi a prý je to takhle normálně... hahaha - by to nejspíš měli přepsat-pul jsem vyhodila fakt to nešlo papat - tak bacha


Johnny - Detaillo
4. duben 2009 | 17:52

Při vstupu zaskočí celkem velký počet stolů, ale stísněný pocit velmi dobře provzdušňuje skleněné atrium a fakt, že všechny stoly budou obsazené jen těžko. Trochu zmeteného pana čišníka naopak zachraňuje pan vedoucí/majitel, který obcházel stoly a kontroloval, zda je vše v pořádku. Bod k dobru. Malá pozornost podniku před jídlem také potěší a když i těstoviny a hlavně výborná pizza šmakují, není důvod se sem nevrátit.

(27.4.2009)

Edit 4.4.2009: Stále dobrá pizza, ale obsluha stagnovala tam, kde se mohla vylepšit a čekací doby se příšerně prodloužily... minimálně hvězda dolů...


gashak - Rango
18. duben 2008 | 16:38

obsluha je báječná... a nahoře je skvělé posezení...


Narttu - Pizzeria Antica
14. duben 2008 | 18:18

Dle mě nejlepší pizza v Plzni.. spolu se smetankou... Jedna z mála pizzérek kde jednotlivý ingredience na pizze chutnaj tak, jak maj... Pivko dobrý, vínko též.. K dokonalosti chybí úsměv na tváři obsluhy:))


Turbínka - Pizzeria Antica
9. duben 2008 | 20:10

Působivý a krásný interiér v mírně italském stylu navodí velice příjemnou atmosféru a očekávání kvalitního gastronomického zážitku. Ten rozhodně nezklame milá a přívětivá obsluha. Pizza je zde špičkou, navíc pečená v mohutné kamenné peci. Víno je vynikající, navíc elegantně podávané ve džbánku. Káva též nezklame a dezerty jsou bezchybnou tečkou za návštěvou po všech stránkách skvělého podniku. Doporučujeme. T+H


Turbínka - Pizzerie Solní
8. duben 2008 | 19:47

Tento podnik jsem měla s přítelem velmi ráda, ale časy se bohužel mění. Na stole ledabylepoházené tácky pod pivo, reklamy na nápoje... Vedle pepřenky chybí slánka, a když si objednáte špagety donesou vám jen vidličku a nůž, o lžíci musíte prosit pomalou a nepříjemnou obsluhu. Rozhodně si nedávejte plody moře, protože kuchař fázi vaření nejspíš úplně vynechal či velmi zkrátil a celé jídlo tak zapáchalo (rozhodně ne příjemnou vůní moře). Je mi líto, měla jsem "Solní" opravdu ráda, ale tohle byla opravdu má poslední návštěva.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde