Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 493 recenzí

Lípa - Pizzerie San Marino
21. květen 2008 | 18:25

Dala jsem si tady boloňské lasagne a byla jsem zklamaná. Žádné mleté hovězí maso, jen jakási kečupovosýrová šlichta s plátky šunky, celé málo zapečené, s chutí levného kečupu. Za 110,-Kč! Ale byla jsem tu několikrát předtím a vždycky jsem si pochutnala. Navíc obsluha byla po mé kritické, ale slušné poznámce velice kyselá.


Willeminka - Rango
18. květen 2008 | 19:00

Stylová restaurace RAngo, zaručené čerstvé a kvalitní suroviny a skvělý kuchař :) zkrátka jídlo je určitě na jedničku:) Milá a profesionální obsluha se Vám neustále věnuje, k výběru máte nespočet druhů výborných vín a to romantické prostředí se svíčkami:) co víc si přát:)Určitě doporučuju:)


einkaaja - Caffé Pizzerie Gargano
9. květen 2008 | 18:49

mívají fakt výbornou rajčatovou polívku.


Chico - Detaillo
4. květen 2008 | 13:26

Vzhledově pěkná pizzerie, bohužel hned při první návštěvě mě zklamala. Nebyla zdaleka plná a poměr hostů/obsluhy se skoro vyrovnával, i přes to při objednání kávy a malé Stelly jsem čekal 20 minut a stále nic, poté jsem to nevydržel a odešel. První dojem byl pro mě špatný a druhý si už neudělám.


Vladimír - Dolce Vita Restaurant
3. květen 2008 | 20:11

poměrně nevkusně zařízený podnik s podprůměrnými pizzami, ovšem naprosto skvělými těstovinami a vynikajícími noky.


steak - Detaillo
2. květen 2008 | 19:43

vždy se setkám s ochotným personálem a jejich vedoucím kterého oslovují pane Stočes.


Johnny - Dolce Vita Restaurant
1. květen 2008 | 19:54

Dobrá poloha této pizzerie způsobuje, že jsem zde možná až moc často i vzhledem k faktu, že moje chuťové pohárky znají i lepší pizzi. Ty odtud mi přijdou trochu mdlé. Na těstoviny si však nemůžu stěžovat. V létě je výborné posedět u jídla nebo jenom piva na příjemně chladivém dvorku. Vnitřek pizzerie je na můj vkus trochu přeplácaný.


Hancici - J. Gotti
30. duben 2008 | 20:00

Chtěla bych upozornit na to, že nemůžete věřit tomu co je v jídelňáku. Dnes jsem si objednala Noky dala jsem za ně 125korun i z dovozem a vůbec mne nepotěšili - v jidelnim listku-Noky s rajčaty, kuřecím masem, smetanou - zapečené ze sýrem - výsledek-rajčatová omáčka s CIBULÍ :( smetana tak trošku jako byla cítit, ani kousek rajčete a ten zabečený sýr byl na tom rozteklý :( no prostě blé.... volala jsem zpět kuchařovi a prý je to takhle normálně... hahaha - by to nejspíš měli přepsat-pul jsem vyhodila fakt to nešlo papat - tak bacha


Johnny - Detaillo
4. duben 2009 | 17:52

Při vstupu zaskočí celkem velký počet stolů, ale stísněný pocit velmi dobře provzdušňuje skleněné atrium a fakt, že všechny stoly budou obsazené jen těžko. Trochu zmeteného pana čišníka naopak zachraňuje pan vedoucí/majitel, který obcházel stoly a kontroloval, zda je vše v pořádku. Bod k dobru. Malá pozornost podniku před jídlem také potěší a když i těstoviny a hlavně výborná pizza šmakují, není důvod se sem nevrátit.

(27.4.2009)

Edit 4.4.2009: Stále dobrá pizza, ale obsluha stagnovala tam, kde se mohla vylepšit a čekací doby se příšerně prodloužily... minimálně hvězda dolů...


gashak - Rango
18. duben 2008 | 16:38

obsluha je báječná... a nahoře je skvělé posezení...


Narttu - Pizzeria Antica
14. duben 2008 | 18:18

Dle mě nejlepší pizza v Plzni.. spolu se smetankou... Jedna z mála pizzérek kde jednotlivý ingredience na pizze chutnaj tak, jak maj... Pivko dobrý, vínko též.. K dokonalosti chybí úsměv na tváři obsluhy:))


Turbínka - Pizzeria Antica
9. duben 2008 | 20:10

Působivý a krásný interiér v mírně italském stylu navodí velice příjemnou atmosféru a očekávání kvalitního gastronomického zážitku. Ten rozhodně nezklame milá a přívětivá obsluha. Pizza je zde špičkou, navíc pečená v mohutné kamenné peci. Víno je vynikající, navíc elegantně podávané ve džbánku. Káva též nezklame a dezerty jsou bezchybnou tečkou za návštěvou po všech stránkách skvělého podniku. Doporučujeme. T+H







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde