Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Kolemjdouci - Pizza Bar
14. červenec 2008 | 00:11

Zatim kazda pizza, kterou jsem si tady dal, mela mnohem vic prisad, nez byva obvykle. Navic vsechny pizzy jsou o zhruba 20-30 korun levnejsi nez u konkurence. Obsluha OK, rychlost OK, prostredi prijemne. Takze clovek, ktery radsi chodi jinam, je bud na hlavu padly, nebo pizza bar nezna.


linlin - Trattoria Italiana
29. červen 2008 | 19:00

Předražená pizzerie, kde už je couvért automaticky připočítáván k ceně. Podle mě není důvod k takovémuto předražení. Pizza chutná průměrně, kečup na ní jí dával celkem hořkou chuť. Plus vidím v přípravě v dřevěné peci, těsto na pizze bylo příjemně křupavé. Doba čekání celkem dlouhá - 35-40 min, i když v restauraci skoro nikdo nebyl.


rafaela - Pizzerie San Marino
28. červen 2008 | 19:30

V San Marinu je nejlepší hustá žampionová polévka - vřele doporučuju. Ale co se týká pizzy, tak se celkem pohoršili. Dřív neměla pizza chybičku, ale zřejmě změnili kuchaře. Teď je těsto fakt tlusté a dokonce minule nebylo těsto vůbec slané. Ale ani trošičku!!! No nic moc. Nejlepší to v SM bylo, když tam ještě pracoval ten tmavovlasej a strašně milej číšník. Ale to už je bohužel dlouho. Takových zaměstnanců by si měli zaměstnavatelé hledět.


Filer - Pizzerie Martinská
9. červen 2008 | 23:05

No pizzu špatnou nemají. Co mě ovšem rozladilo byl internetový objednávkový systém na rozvoz, který je sice na stránkách funkční, ovšem po telefonu mi bylo oznámeno, že touto cestou objednávat nelze...


Jena - Pizzerie San Marino
8. červen 2008 | 23:10

San Marino je v plzni znacka pro dobrou, pizzu, hodne podoubnou te v Italii. Ceny primerene, prostredi v obou provozovnach vcelku prijemne. Trocha vetese na zdech, neprilis vytribeny vkus, ale to myslim gurmansky zazitek prave tady nezkazi. Doporucuji zkusit, chybu neudelate.


gambrmen - J. Gotti
5. červen 2008 | 17:41

Pizzy dobre a velke, ceny lehce vyssi, mozno si jidlo obednat i ke konci provozni doby, coz jinde nebyva uplne pravidlem.

PS: vyhled do Tyllovky me nevadi, naopak rad z podobne resenych podniku sleduju ten ruch venku zatimco ja v klidu a teple konzumuju:-)


Vladimír - Pizzerie La Punta
4. červen 2008 | 10:31

výborná pizza, podle mě jedna z nejlepších v plzni. neudělaný strop mi ani v nejmenším nevadí. pivo zde ovšem není úplně podle mýho gusta.


Drno - Café Pizzeria Roma
3. červen 2008 | 18:29

Super pizza, jedna z nejchutnějších v Plzni, obsluha, kuchař i rozvoz na jedničku.


ihonzisek - Pizzerie La Punta
22. květen 2008 | 09:28

Kdyby měli udělaný strop, tak by to byla celkem útulná a příjemná restaurace. Jinak stylově vybavená. Jídlo je výborné a je moc zajímavé sledovat přípravu pizzy přímo v prostoru restaurace


wowy - Pizzerie San Marino
21. květen 2008 | 21:50

Když jsem byl popré v této pizzerii, jídlo bylo výborné. Stejně tak i podruhé a potřetí. Výborná pizza, spíš americký tlustý typ těsta. Co mě ale dostalo, byl nepříjemný personál v pobočce v Palackého. A poslední kapku pizzerii dodal rozvoz pizzy. Po necelé hodině a dvacet minut mi volal, že ho již nebaví chodit po barácích a hledat, kde bydlím. Bydlím na lochotínské koleji. Znovu jsem mu do telefonu vysvětlil, kde bydlím a že tu nebyl. Na to on, že už tu byl, i na druhém baráku a že už sem nepůjde, ať si přijdu dolů, že ho to nebaví. Dole jsem byl a nikde nebyl, ani auto, které bych čekal označené pizzerií. Vrátil jsem se na pokoj, že mu zavolám, aby mi to znovu zkusil přinéstj. Nepříjemný, drzý, hrubý, sprostý. Když dorazil ještě chtěl víc peněz, než měl dostat a vrácené peníze mi hodil na zem. Pizza byla na hadry, dala se sice jíst, ale chuť jsem potom již na ní neměl. Možná by se majitelé mohli zamyslet nad tím, jaká individua zaměstnávají, rozhodně si u mě udělali špatné jméno a již nikdy si u nich nic neobjednám.


Lípa - Pizzerie San Marino
21. květen 2008 | 18:25

Dala jsem si tady boloňské lasagne a byla jsem zklamaná. Žádné mleté hovězí maso, jen jakási kečupovosýrová šlichta s plátky šunky, celé málo zapečené, s chutí levného kečupu. Za 110,-Kč! Ale byla jsem tu několikrát předtím a vždycky jsem si pochutnala. Navíc obsluha byla po mé kritické, ale slušné poznámce velice kyselá.


Willeminka - Rango
18. květen 2008 | 19:00

Stylová restaurace RAngo, zaručené čerstvé a kvalitní suroviny a skvělý kuchař :) zkrátka jídlo je určitě na jedničku:) Milá a profesionální obsluha se Vám neustále věnuje, k výběru máte nespočet druhů výborných vín a to romantické prostředí se svíčkami:) co víc si přát:)Určitě doporučuju:)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde