Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Markétka19 - Pizzeria Antica
30. říjen 2008 | 15:59

Luxusní pizza, příjemná obsluha. Když chcete nějakou přísadu navíc, rádi vám vyhoví. Super =)


Markétka19 - Pulcinella
30. říjen 2008 | 15:58

Restaurace je krásně zařízená, ale pizza mi vůbec nechutná. Slabý tvrdý a vysušený těsto a ceny taky nic moc... Obsluha hysterická (slečna začala neskutečně ječet, když tam omdlela nějaká paní, upustila tác a utekla).


Markétka19 - Pizza Pub U Veselých
30. říjen 2008 | 15:55

Jedna z nejlepších pizzerií co znám. Milá obsluha a pizza výýýýýborná.


Špit - Pizzerie Solní
21. říjen 2008 | 16:38

nEJLEPŠÍ pIZZA V pLZNI!!!!


amy - Rango
3. říjen 2008 | 17:52

Pěkné posezení, příjemná obsluha, výborná polévka, ODPORNÉ LASAGNE. Nedá se nic dělat, do hospody chodím kvůli jídlu, takže jen 2


fairysek - Pulcinella
18. září 2008 | 21:33

veliká škoda cen a polohy. nikdy jsem nejedla lepší pizzu než tady ..


fairysek - Dolce Vita Restaurant
18. září 2008 | 21:31

jídlo vynikající, obsluha většinou milá, ceny nic moc a největší mínus je, že uvnitř je nepříjemné světlo


fairysek - Detaillo
18. září 2008 | 21:30

ne, ne a ještě třikrát ne ..


fairysek - Café Pizzeria Roma
18. září 2008 | 21:30

pizza bez chybičky, obsluha katastrofa.


Tonda512 - Café Pizzeria Roma
14. září 2008 | 17:21

Tady mě hodně chutná. Hezká a milá obsluha, jen jednou nevěděla heslo na přístup k wifi a ani nikde nebylo napsané, ale to j tak jediné co mě tam poslední dobou zarazilo, jinak nemám výtky :-)


jochy - Pizzeria Antica
28. srpen 2008 | 22:27

vynikající pizza v centru města za dosažitelné ceny (většina do 110), tenké křupavé těsto a ingredience chutné a hezky vypadající. K tomu skvělá obsluha: chtěl jsem si dát stellu, ale byl jsem upozorněn že ji dnes ještě nikdo nepil, tak at si dam raději plzen. Jednoznačně skvělý tip na příjemné posezení u večeře


Colucci - Pizzerie Martinská
30. červenec 2008 | 16:15

Pizza velmi dobrá a zmrzlina též vynikajíci, prostě kuchyně OK a ceny nejsou nejhorší, ale co je nejhorší je ta obsluha, která nefunguje, zapomíná, nosí uplně jiné věci, jen kvuli té obsluze dávám 3 hvězdičky.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde