Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 493 recenzí

burnfly - J. Gotti
13. listopad 2008 | 14:22

paradni prostredi, rychla a fajn obsluha... jidlo vzdy chutove vynikajici jen mi prislo, ze na porcich trosku setri


burnfly - Café Pizzeria Roma
13. listopad 2008 | 14:21

pizza dobra, prostredi bohuzel trosku zaspalo dobu, obsluha neutralni-zalezi na situaci... cca na poledne jidlo celkem ujde


Markétka19 - Pizzeria Antica
30. říjen 2008 | 15:59

Luxusní pizza, příjemná obsluha. Když chcete nějakou přísadu navíc, rádi vám vyhoví. Super =)


Markétka19 - Pulcinella
30. říjen 2008 | 15:58

Restaurace je krásně zařízená, ale pizza mi vůbec nechutná. Slabý tvrdý a vysušený těsto a ceny taky nic moc... Obsluha hysterická (slečna začala neskutečně ječet, když tam omdlela nějaká paní, upustila tác a utekla).


Markétka19 - Pizza Pub U Veselých
30. říjen 2008 | 15:55

Jedna z nejlepších pizzerií co znám. Milá obsluha a pizza výýýýýborná.


Špit - Pizzerie Solní
21. říjen 2008 | 16:38

nEJLEPŠÍ pIZZA V pLZNI!!!!


amy - Rango
3. říjen 2008 | 17:52

Pěkné posezení, příjemná obsluha, výborná polévka, ODPORNÉ LASAGNE. Nedá se nic dělat, do hospody chodím kvůli jídlu, takže jen 2


fairysek - Pulcinella
18. září 2008 | 21:33

veliká škoda cen a polohy. nikdy jsem nejedla lepší pizzu než tady ..


fairysek - Dolce Vita Restaurant
18. září 2008 | 21:31

jídlo vynikající, obsluha většinou milá, ceny nic moc a největší mínus je, že uvnitř je nepříjemné světlo


fairysek - Detaillo
18. září 2008 | 21:30

ne, ne a ještě třikrát ne ..


fairysek - Café Pizzeria Roma
18. září 2008 | 21:30

pizza bez chybičky, obsluha katastrofa.


Tonda512 - Café Pizzeria Roma
14. září 2008 | 17:21

Tady mě hodně chutná. Hezká a milá obsluha, jen jednou nevěděla heslo na přístup k wifi a ani nikde nebylo napsané, ale to j tak jediné co mě tam poslední dobou zarazilo, jinak nemám výtky :-)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde