Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

zavazal - Rango
28. únor 2009 | 03:31

Byl jsem velice překvapen z tohoto podniku. Moc jsem si pochutnal, obsluha profesionální a vkusně oblečená. Interiér moc pěkný, ideální pro romantický večer.


eMiLy.ThE.dRuNk - Pizza Pub U Veselých
12. leden 2009 | 21:05

Pizza odtud je výborná, většinou si ji beru sebou, mám to hnedka u školy, takže o volné vždycky zajdeme pro pizzu :) Obsluha milá, příjemné prostředí, na pizzu se čeká tak 10 minut, což je super a ceny nejsou velké. Prostě DOPORUČUJU!


eMiLy.ThE.dRuNk - Pizzeria Antica
12. leden 2009 | 16:57

Příjemné prostředí, výborné jídlo, milá a rychlá obsluha.

Určitě stojí za návštěvu :)


Lajka - Rango
6. prosinec 2008 | 13:00

Pěkné, sklepík vhodný na návštěvu s kočkou.


BeeZze - Pizzeria Antica
16. listopad 2008 | 19:10

Boloňská Pizza je uplně nejvíc, všem doporučuju.... jinak skvělá pizzerie...


taranee - Pizzerie Martinská
14. listopad 2008 | 17:02

Pizza ujde, prostředí mi přijde moc nóbl, málo útulné.


taranee - Pizzerie Pronto
14. listopad 2008 | 17:00

Příjemné prostředí, ale pizza bohužel jedna z horších která se dá v plzni sehnat. A kofolu mají pěkně předraženou 0,4l za 25 korun.


taranee - Bolevecká Pizzerie
14. listopad 2008 | 16:56

Prostředí mě nijak neokouzlilo, ale pizza docela ujde a je za rozumnou cenu.


taranee - Café Pizzeria Roma
14. listopad 2008 | 16:55

Také jse musím pochváli za výbornou pizzu. Je pravda že obsluha není na jedničku ale celkový dojem mi to nezkazilo.


burnfly - Pizza Bar
13. listopad 2008 | 14:29

chutove asi nejlepsi pizza, jaka se da v Plzni objednat


burnfly - J. Gotti
13. listopad 2008 | 14:22

paradni prostredi, rychla a fajn obsluha... jidlo vzdy chutove vynikajici jen mi prislo, ze na porcich trosku setri


burnfly - Café Pizzeria Roma
13. listopad 2008 | 14:21

pizza dobra, prostredi bohuzel trosku zaspalo dobu, obsluha neutralni-zalezi na situaci... cca na poledne jidlo celkem ujde







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde