Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

gary - J. Gotti
22. duben 2009 | 23:05

Byl jsem zde několikrát a co tady čtu za kritiku, tak já měl asi štěstí. Neb obsluze to možná trvalo trošku, ale neřekl bych, že nijak déle, než jinde. Jídlo včetně pizzy byly opravdu chutné.


gary - Dolce Vita Restaurant
22. duben 2009 | 22:14

V této restauraci jsem byl pouze jednou a byl jsem překvapen, že nedaleko náměstí se nachází takto velká pizzerie v italském duchu. S jídlem a prostředím jsem byl vcelku spokojen.


gary - Pizzerie Martinská
22. duben 2009 | 22:09

Velký podnik, skoro vždy se najde nějaké místečko, případně venku, kousek od centra, příjemné venkovní, řekl bych, že i vnitřní prostředí. Čekací doba tak akorát, na jídle a zvláště pizze si vždy pochutnám. Obsluha je na úrovni a snaží se vyhovět.


gary - Pizzerie Solní
22. duben 2009 | 22:02

Pěkně schovaná pizzerie, dřív slavná, teď už dík konkurenci moc ne. Malý prostor okolo stolů, ale pizza, kdo má rád tlustší, bych řekl, že není špatná. Obsluha jak kdy?


gary - Paganini
22. duben 2009 | 21:53

Mě osobně se tato pizzerie velmi líbí. Prostředí ve stylu vážné hudby je zajímavé i pro neznalce tohoto stylu. Pizza mě vždy chutná a jídlo též. Obsluha je snaživá a vždy příjemná.


gary - Pulcinella
22. duben 2009 | 21:23

Příjemná a veskrze útulná pizzerie, jediná pravá italská v Plzni. Interiér skutečně jak ze staré Neapole. Obsluha vždy příjemná. Předkrmy a polévky fantastické. Pizza vždy křupavá, tenká a pečená, tak jak to má být. A rád se chodím na karafu výborného Frizzante. A opravdu pravým Tiramisu vždy zakončím. A na Budvaru si také vždy pošmáknu.


Tywole - Pizza Bossi
20. duben 2009 | 00:08

Vcelku dobré jídlo, pizza je často velmi dobrá, těstoviny vynikající!

Ale poslední půlrok hrozně vázne doprava!!!

I přes slibovanou dobu "do hodiny" se často protáhne na hodinu a půl! Pokud máte akutní hlad, tak nakupujte jinde!

Popřání hezkého dne a dobré chuti se mi za rok dostalo snad jen 5x?

Na dnešní dobu ne tolik dobrej "věrnostní program" a bohužel jako skoro každá pizzerie v Plzni mají na obalech +- 300% rabat!!!


gary - Bolevecká Pizzerie
16. duben 2009 | 13:59

Jedna z těch méně tradičních pizzerií. Ale nelze nic namítat proti tomu. Neb prostředí je příjemné, často upravované a vylepšované. Co se týče pizzy, tak to nemá chybu. Ostatní jídlo a pití je taky v pohodě. Prostředí příjemné, dá se sedět na verandě a nekuřácká zóna je samozřejmostí.


Kamarero - J. Gotti
15. březen 2009 | 13:24

Byl jsem zde s přítelkyní na večeři v páteční večer. Obsluze trvalo asi šest minut, než si nás vlevo za vchodovými dveřmi všimla. Doručila jídelní lístek, vzhledem k množství položek jsem pojal podezření, že se bude jednat o jídla prefabrikovaná. Objednali jsme si rajčatovou krémovou polévku, pizzu quatro formaggi, a rizoto s křecím masem a zeleninou. Polévka ušla, byla relativně dobrá, pizza také, i když jsem už jedl lepší. Co ale naprosto zklamalo - rizoto. Nedovařená, zavodněná rýže, promíchaná s vařenou zeleninou a kuřecím masem. Naprosto bez chuti a vůně. Ujedli jsme třetinu, zbytek jsme nechali, obsluhu nezajímalo, proč se tak stalo... Za průměrnou cenu 115,-Kč za jídlo bych si představoval jiný servis. Rád vzpomínám na Pizzitu, která v Tylovce bývala předtím, kde prostředí sice nebylo až tak na úrovni, ale po jejich pizze a těstovinách jsem se mohl utlouci.


martin29 - Pizza Pub U Veselých
11. březen 2009 | 09:23

jedna z nejlepších pizz, kterou jsem v Plzni jedl, o nic horší nejsou těstoviny. Obojí mi moc chutná, takže jsem nikdy neměl šanci vyzkoušet něco jiného. Dobré vínko i pivo. Hodně útulné prostředí, ale spíše méně míst k sezení, takže múže být plno. Obsluha je fajn a příjemná a je to místo pro příjemný večer a posezení.


martin29 - Caffé Pizzerie Gargano
11. březen 2009 | 08:54

Dobrá italská kuchyně za dobré ceny. Vaří se z velké části z italských surovin a hlavně - majitel je Ital, takže určitá záruka kvality a autentičnosti tu je! Doporučuju Lasagne - originální recept - jinde jsem to takto nejedl a samozřejmě dezerty - tiramisu jak má být. Velmi dobrá káva i vínko, slušná obsluha, útulné prostředí, které si na nic nehraje.


Chico - Mezzo
3. březen 2009 | 00:53

Pěkný skloubení pizzerko-kavárny, dá se tam příjemně posedět i dobře najíst, porce jsou velký. Příjemná obsluha a dobrá Plzeň.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde