Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 493 recenzí

oooo - Pizzerie Martinská
1. červenec 2009 | 12:40

Pekna pizzerka blizko centra a presto si muzete sednout ven v relativne klidnem prostredi. Pizza vyborna, ostatni jidlo uz ale radsi nezkousejte. Obsluha je laksni, moc si vas nevsimaji a na vsechno se ceka docela dlouho. Kdyz uz je nekdo u vas, prilis nerozumi, ale snazi se pochopit i vyhovet vasemu prani. Co se cen tyce tak pizza je ok, ale vsechno ostatni je lehce nadhodnocne.


burnfly - Pizza Bossi
25. červen 2009 | 12:26

aktualne asi nejlepsi pizza dovoz v Plzni, vzdy bez problemu a relativne i rychle (prumer cca 60 min.), velky vyber velikosti a nove pridany sortiment specialit (syrove koule, kureci nugety, atd.) mi ucaroval


swed - Mezzo
25. červen 2009 | 10:29

Velmi dobrá kuchyně a příjemná slečna servírka... Škoda jen pozdní otvíračky.. Žumbera v 9. 00 bohužel v tomto nemá konkurenci - aspoň v Bezručovce :)


spachtle - Pizzerie San Marino
23. červen 2009 | 00:58

Příjemné prostředí, ucházející obsluha, výborná kuchyně za velmi dobré ceny. Rozhodně si zaslouží 4 hvězdy.


Blueflanker - Dolce Vita Restaurant
1. červen 2009 | 22:17

Dobre jidlo i prostory, obsluha na me pusobila dobre, ceny spise levnejsi a jidlo velice dobre. Doporucuji k obedu ci normalni veceri. Ovsem interier uz by mozna chtel trosku predelat. Dobra volba, pokud jste blizko namesti a chcete za rozumny peniz dobre jidlo. A zahradka je moc fajn:)


Kiss - Pizza Bar
22. květen 2009 | 11:39

Přestože tato pizzerie funguje pouze v sezóně, vždycky mne příjemně překvapí nějakou novou pizzou za ještě překvapivější cenu. Obsluha je naprosto pohodová a skoro vůbec nečekáte. Jinak pizza kterou rozváží je snad ještě lepší, než kterou si dáte uvnitř.


Kiss - Pizzerie San Marino
12. květen 2009 | 22:54

Tato pizzerie, je opravdu dobrou volbou zvláště pro její chutnou a nadýchanou pizzu za skvělé ceny, obsluha na palackého často nestíhá, ale na borech pravý opak. Minutky nejsou příliš lahodné a dlouho se na ně čeká, cena také neodpovídá. Nápoje se slušným výběrem, zvláště italská vína, zde mají speciální. Jinak sezení v pohodě, poloha zvláště v centru ideální, interiéry dobře a hezky vybaveny.


gary - Pizzerie Gera
5. květen 2009 | 01:26

Dříve to bývala opravdu dobrá pizzerie. Bohužel vlivem asi šetření se to zhoršilo. Colu nám zředili sodovkou tak, že chuť připomínala horší post mix. A pizza obsahovala příliš velké množství mouky, kterou jste cítili při jezení a ještě dlouho potom.


iivannka - J. Gotti
30. květen 2012 | 11:34

Moje nejoblíbenější pizzerie už několik let. Chutnalo tu i italským přátelům, kteří přijeli na návštěvu. Obsluha je vždy milá a rychlá, chodím sem tak třikrát do měsíce a jsem vždy spokojená.


iivannka - Dolce Vita Restaurant
3. květen 2009 | 19:26

Pizza byla moc dobrá, seděli jsme venku na dvorku a pokaždé tam byl hodně nepříjemný průvan. Ale milá obsluha.


Kiss - J. Gotti
24. duben 2009 | 11:33

Co se týče tohoto nešťastného spojení restaurace a pizzerie, tak obsluha je zde opravdu pomalejší, ale co se týče sortimentu pizerie, tak jídla jsou velmi chutná. Ohledně restauračního meny, tak tam jsou značné rezervy jak v cenách, tak především kvalitě i efektivitě přípravi.


Kiss - Pulcinella
23. duben 2009 | 23:23

Opravdu snad jedinná klasická originál italská pizzeria v Plzni. Výběr pizz, salátů a těstovin velkolepý, chuť skvělá, ceny úměrné, s minutkami už je to horší. S nápoji je to podobné, velký výběr kvalitního vína, drahé nealko, pivo nic moc.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde