Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Kiss - Rango
6. září 2009 | 17:35

Pravdou je, že jsem zde byl již několikrát, ale recenzi jsem vždy nějak opomenul a proto činím tak dnes, tato opravdu stylová je velmi netradičním místem pro českého konzumenta, avšak tady konečně platí že za hodně peněz máte i mnoho muziky.


Raddekus - Rango
6. září 2009 | 10:52

Když jsem si pročítal předchozí recenze, byl jsem docela zvědavý, co to je vlastně za podnik. Včera jsme tam vyrazili a dobře jsme udělali. Po dlouhé době podnik, který mi 100% padl. Krásná atmosféra se svíčkami ve starobylém klenbovém sklepě, obsluha, která umí přijít v pravý čas, vynikající jídlo (jehněčí z pece), dobré víno. Pravda, člověk si musí připlatit, ale vůbec toho nelituji. Dávám poprvé 5 hvězdiček! :-)


gary - Café Pizzeria Roma
4. září 2009 | 13:16

Naprostá spokojenost, pizza byla přesně tak, jak ji mám rád. Velká tak akorát, ingrediencí nešetřili. Obsluha v poho. Někdy delší čekání, ale prostředí pěkné.


Kiss - U Kmotra
3. září 2009 | 17:12

Tohle je opravdový nestor mezi plzeňskými pizzami, který už dnes bohužel zaspal dobu, pizza je sice levná, ale s pizzou opravdovou to má pouze společný název, přesto že to mám za humny, raději si objednám z města a zadarmo.


gambrmen - Pizzerie Pronto
24. srpen 2009 | 21:21

pizza dobra, pivo fujky, ceny vyssi prumer.


gambrmen - U Kmotra
27. srpen 2009 | 14:57

Asi nejlevnejsi pizza v Plzni. Nekdo ma problem se silnymi okraji zdejsich pizz, ale me to nevadi.

Je tu ale asi nutne zduraznit, ze tato pizzerie je jen pro rozvoz a odnos pizz domu, takze to neni podnik v pravem slova smyslu, neda se tu posedet a jist primo zde (pokud nechcete jist na stojaka).


Kiss - Café Pizzeria Roma
21. srpen 2009 | 14:28

Příjemné posezení, s velmi kvalitní pizzou i dalšími italskými pokrmy, ceny jsou vyšší, ale odpovídají kvalitě. Výdejní okénko také vždy potěší, zvláště při nočních flámech, uvnitř převážně útulný interiér a velmi příjemný personál.


Kay - Caffé Pizzerie Gargano
24. červenec 2009 | 14:23

Jedny z nejlepších steaků v Plzni. Když vaří p. Antonio na talíři se děje představení nejlepší kvality.

Uzavřená zimní zahrada, nebo otevřená zahrádka umožňuje vypít drink pěkně na vzduchu.


Kiss - Pizza Bossi
23. červenec 2009 | 21:11

Suprová pizza, výborný pivko, byl jsem po dlouhé době nadšen. Rozvoz je rychlý, hlavně dobrá věc je i prodejní okno, ceny vyšší, ale nemohl jsem ji sníst.


gary - Rango
14. červenec 2009 | 11:51

Byl sem zde poprvé a musím říct, že mě překvapil unteriér kleneb, jak na hradě.

Obsluha sice nechvátala, ale jídlo bylo fantastické, jehněčí nemělo chybu a polévka rovněž. Ceny dražší, ale za kvalitu se musí platit. A Budvar mě nevadí, naopak, když je dobrý, proč ne.


oooo - Pizzerie Martinská
1. červenec 2009 | 12:40

Pekna pizzerka blizko centra a presto si muzete sednout ven v relativne klidnem prostredi. Pizza vyborna, ostatni jidlo uz ale radsi nezkousejte. Obsluha je laksni, moc si vas nevsimaji a na vsechno se ceka docela dlouho. Kdyz uz je nekdo u vas, prilis nerozumi, ale snazi se pochopit i vyhovet vasemu prani. Co se cen tyce tak pizza je ok, ale vsechno ostatni je lehce nadhodnocne.


burnfly - Pizza Bossi
25. červen 2009 | 12:26

aktualne asi nejlepsi pizza dovoz v Plzni, vzdy bez problemu a relativne i rychle (prumer cca 60 min.), velky vyber velikosti a nove pridany sortiment specialit (syrove koule, kureci nugety, atd.) mi ucaroval







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde