Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Kiss - Paganini
29. říjen 2009 | 16:45

uto příjemnou a útulnou pizzerku mám jako jednu z nejoblíbenějších, pizza je velmi dobrá, stejně jako ostatní jídlo, krátké čekací doby a místo se zde vždy najde.


Kiss - Pizzerie Gera
29. říjen 2009 | 16:27

Slabej pokus o napodobení pizzerie, ceny jsou sice slušné, ale v interíéru je málo místa, nepříjemná a pomalá obsluha, pizza se téměř ndá jíst, škoda, objekt by si zasloužil pořádnou restauraci.


gary - U Kmotra
25. říjen 2009 | 21:36

Pizzu jsem měl jen jednou a můžu říct, že nebyla úplně špatná. Nutno dodat, že je vhodno jen na odvoz, přímo jíst na stojáka není pro každého.


gary - Ristorante San Marino
25. říjen 2009 | 21:31

V této restauraci už jsem toho měl hodně a až na drobné excesy jsem byl vždy spokojen. Obsluha v pohodě. Prostředí jedinečné. Pokrmy výborné.


Marti - J. Gotti
20. říjen 2009 | 12:19

Příjemné prostředí, poměrně rychlá obsluha, jídlo tak nějak odpovídající cenám i prostředí, ale zase nic, z čeho bych se posadila na zadek a nedala na to dopustit. Naposledy jsem měla dost nepříjemnou zkušenost s capuccinem, chutnalo jak voda z nádobí, takže bylo vráceno...


miffi - Pizzerie Pronto
18. říjen 2009 | 18:52

Dobrá pizza i obsluha


Marti - Caffé Pizzerie Gargano
14. říjen 2009 | 12:58

Tak bohužel se nemůžu přidat ke kladným komentářům. Dneska jsem zašla na polední menu a dost mě to zklamalo. Jednak nabídka v jídelníčku byla jiná od té, kterou avízovali na internetových stránkách, ale budiž - místo omelety jsem si tedy dala noky se sýrem, hráškem a šunkou. Myslela jsem si, že na tom není co zkazit. Bohužel je. Noky plavaly v jakési bílé bešamelové omáčce ochucené značným množstvím polévkového koření, hrášek byl z konzervy a o šunce pochybuju, že to byla vůbec šunka. Možná jsem jen neměla štěstí při výběru jídla, nicméně tahle zkušenost mě odradila od další návštěvy. Byť obsluha i prostředí bylo velmi příjemné.


Geret - Ristorante San Marino
12. říjen 2009 | 17:09

Bývala to z mého pohledu nejlepší pizzerie v Plzni (ale i saláty a jiné pokrmy měli výborné)

Poslední dobou mám ale pocit, že jde kvalitou trošku dolů, pořád je to však je to však jednička široko daleko


Kiss - Bolevecká Pizzerie
3. říjen 2009 | 22:57

Zajímavý interiér i docela solidní obsluha. Co se týče jídla, tak spíš bída s nouzí za přemrštěný ceny, o pizze raději nemluvím, ale pro ty kteří mají rádi buchtu, silné těsto a zeleninu z konzervy, je pro ně bolevecká pizza ideální variantou.


teees - Pizzerie Martinská
27. září 2009 | 18:16

tam jo tam je to v pohode moc doporučuji


teees - Dolce Vita Restaurant
27. září 2009 | 18:11

nejlepší restaurace v plzni mohu všem doporučit nechal sem v ní kus sveho srdce važně je to tam nejvíc lidi a jidlo pecička a ceny fakt v pohodě


Malis - J. Gotti
23. září 2009 | 10:05

Podnik navštěvuji poměrně často, je to moje nejoblíbenější italská restaurace/pizzerie. Obsluha příjemná, průměrně rychlá. Výborné pivo a káva, na pizzu používají kvalitní suroviny, leč výsledek záleží na tom na jakého narazíte kuchaře, někdy excelentní, někdy průměr. Škoda že poslední dobou kvalita pizzy klesá. Ochutnal jsem i pár jídel a jsem spokojený. Doporučuji moučník Černoušek. V létě potěší zahrádka, supr je nekuřácký koutek a dá se tam platit kartou což mnozí ocení.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde