Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Markétka19 - Trattoria Italiana
10. únor 2010 | 16:44

Když jsem tam byla já, tak byl obsazený jen jeden další stůl, pizzu nám donesli rychle, byla výborná. Navíc kuchař i číšník jsou Italové, takže to bylo moc zajímavý ;) Určitě jsem tam nebyla naposled :)


mikeš - J. Gotti
26. leden 2010 | 14:00

Tento podnik navštěvujeme s kamarádkou často. Obsluha mladá a hlavně příjemná. Nejlepší je rajčatová polévka :o) Pizza obrovská a bohatě nás zasytí obě. Na závěr doporučuji dezert.. :o)


Stoupislav - Paganini
30. prosinec 2009 | 00:03

Příjemná a hezká pizzerie. Moc chutné jidlo, na které se neceká dlouho. Je to tu moc příjemné. Doporučuji


gambrmen - Pizzerie San Marino
23. prosinec 2009 | 03:24

Vyborne pizzy (mnohem lepsi a i levnejsi nez v sousednim Atlantisu), prijemna obsluha, obstojne prostredi a kvasnocovy Chodovar. Celkove dobra volba!


zizala - Pizzerie Pronto
15. prosinec 2009 | 18:34

Zavítal jsem po delší době do této pizzerie. Jsem velmi sklamaný, vzal jsem přátele na vačeři a když nám donesli jídlo, byl jsem mírně rozčarován. Polévka česnečka ukrutně mastná, noky ty na povrchu plavali v oleji, který přímo prskal, pizza no už jsem jedl lepší. Za ty peníze trošku víc schudla, není tam toho moc, bývala i chuťově lepší. Pak si přítelkyně objednala salát, byl teda katastrofální, maso nějaký vlažný a jako by někde zbylo a to nakládaný zelí, to je odporně šedý. Chtěl jsem 11 pivo a číšník mě řekl že neni, jen Gambrinus 10. Tak jsem si ji dal, ale co mě při placení udivilo,že stojí stejně jako 11 Excelent. Příště budu volit schopnější restauraci s obsluhou a jídlem kde si pochutnám.


dusevniinvalida - Rango
4. prosinec 2009 | 21:27

Zašli jsme v jeden podvečer všedního dne. Kromě nás nebyl nikdo. Interiér ve sklepě hezký, obsluha snaživá, bohužel viditelně nepocházející z oboru, ale budiž. Jídlo průměrné za nadprůměrné ceny. Zeleninová obloha nečerstvá, brambory špatně uvařené - uvnitř syrové. S ohledem na ostatní recenze nevím. Buď jsme byli v nepravou chvíli na nepravém místě nebo jsem příliš náročný.


Marti - Pizzeria Antica
20. listopad 2009 | 14:09

Hezké prostředí, rychlá a příjemná obsluha, dobré jídlo - co víc chtít? Navíc pokud jsem si dobře všimla, tak je pizzerka nekuřácká, i když nevím, jestli úplně celá. Jedinou nevýhodou je, že tam bývá docela plno...


Marti - Café Pizzeria Roma
20. listopad 2009 | 14:06

Dobrá pizza, obsluha v pohodě, i když je pravda, že někdy má člověk jídlo hned, někdy musí chvíli počkat. Ale chodím sem docela ráda, navíc mají i polední menu za přijatelný peníz.


deathblow - U Kmotra
17. listopad 2009 | 20:05

malinko se to vychyluje z mé představy, když se řekne pizza, navíc po "veliké" ochotě slečny u telefonu, radši příště zvednu zadek a zajedu si pro sekanou do globusu...


volverine36 - Bolevecká Pizzerie
12. listopad 2009 | 20:31

Posezení fajn, obsluha taky dobrá ale pizza nic moc.


Marti - Pizzerie San Marino
10. listopad 2009 | 11:11

Příjemné prostředí, slušná obsluha, dobré jídlo - jen přes dobu oběda si na něj počkáte déle, než by bylo milé (naposledy jsem čekala skoro třičtvrtě hodiny...). Ale pochutnala jsem si, takže mi ta doba čekání zas tak moc nevadila.


Kiss - Cortina
29. říjen 2009 | 16:49

Takový neutěšený podnik, kde jídlo za moc nestálo, ale protože už jinde nebylo otevřeno nebo nevařili a my měli hlad, nezbyla jiná volba. Nápoje šli a ceny také. Obsluha nic moc, ale snahu měla.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde