Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 493 recenzí

Peťulka - Pizzerie Pronto
3. březen 2010 | 23:55

Velmi milá a ochotná obsluha. Jídlo mě také nikdy nezklamalo. Na Lochotíně je to rozhodně nejlepší restaurace.


adarhaz - Pizzerie Martinská
12. září 2011 | 03:19


Markétka19 - Trattoria Italiana
10. únor 2010 | 16:44

Když jsem tam byla já, tak byl obsazený jen jeden další stůl, pizzu nám donesli rychle, byla výborná. Navíc kuchař i číšník jsou Italové, takže to bylo moc zajímavý ;) Určitě jsem tam nebyla naposled :)


mikeš - J. Gotti
26. leden 2010 | 14:00

Tento podnik navštěvujeme s kamarádkou často. Obsluha mladá a hlavně příjemná. Nejlepší je rajčatová polévka :o) Pizza obrovská a bohatě nás zasytí obě. Na závěr doporučuji dezert.. :o)


Stoupislav - Paganini
30. prosinec 2009 | 00:03

Příjemná a hezká pizzerie. Moc chutné jidlo, na které se neceká dlouho. Je to tu moc příjemné. Doporučuji


gambrmen - Pizzerie San Marino
23. prosinec 2009 | 03:24

Vyborne pizzy (mnohem lepsi a i levnejsi nez v sousednim Atlantisu), prijemna obsluha, obstojne prostredi a kvasnocovy Chodovar. Celkove dobra volba!


zizala - Pizzerie Pronto
15. prosinec 2009 | 18:34

Zavítal jsem po delší době do této pizzerie. Jsem velmi sklamaný, vzal jsem přátele na vačeři a když nám donesli jídlo, byl jsem mírně rozčarován. Polévka česnečka ukrutně mastná, noky ty na povrchu plavali v oleji, který přímo prskal, pizza no už jsem jedl lepší. Za ty peníze trošku víc schudla, není tam toho moc, bývala i chuťově lepší. Pak si přítelkyně objednala salát, byl teda katastrofální, maso nějaký vlažný a jako by někde zbylo a to nakládaný zelí, to je odporně šedý. Chtěl jsem 11 pivo a číšník mě řekl že neni, jen Gambrinus 10. Tak jsem si ji dal, ale co mě při placení udivilo,že stojí stejně jako 11 Excelent. Příště budu volit schopnější restauraci s obsluhou a jídlem kde si pochutnám.


dusevniinvalida - Rango
4. prosinec 2009 | 21:27

Zašli jsme v jeden podvečer všedního dne. Kromě nás nebyl nikdo. Interiér ve sklepě hezký, obsluha snaživá, bohužel viditelně nepocházející z oboru, ale budiž. Jídlo průměrné za nadprůměrné ceny. Zeleninová obloha nečerstvá, brambory špatně uvařené - uvnitř syrové. S ohledem na ostatní recenze nevím. Buď jsme byli v nepravou chvíli na nepravém místě nebo jsem příliš náročný.


Marti - Pizzeria Antica
20. listopad 2009 | 14:09

Hezké prostředí, rychlá a příjemná obsluha, dobré jídlo - co víc chtít? Navíc pokud jsem si dobře všimla, tak je pizzerka nekuřácká, i když nevím, jestli úplně celá. Jedinou nevýhodou je, že tam bývá docela plno...


Marti - Café Pizzeria Roma
20. listopad 2009 | 14:06

Dobrá pizza, obsluha v pohodě, i když je pravda, že někdy má člověk jídlo hned, někdy musí chvíli počkat. Ale chodím sem docela ráda, navíc mají i polední menu za přijatelný peníz.


deathblow - U Kmotra
17. listopad 2009 | 20:05

malinko se to vychyluje z mé představy, když se řekne pizza, navíc po "veliké" ochotě slečny u telefonu, radši příště zvednu zadek a zajedu si pro sekanou do globusu...


volverine36 - Bolevecká Pizzerie
12. listopad 2009 | 20:31

Posezení fajn, obsluha taky dobrá ale pizza nic moc.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde