Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

hate84 - Pizzerie San Marino
14. květen 2010 | 15:58

Dříve zde dělali velice chutnou pizzu, ale poslední dobou se opravdu pohoršili. Osobně jsem dostal pizzu se spálenými okraji a syrovými přísadami. Byl jsem v pobočce na Palackého.


hate84 - Café Pizzeria Roma
14. květen 2010 | 15:53

Velmi příjemná pizzerie s příjemnu a usměvavou obsluhou. Jídla zde mají relativně veliký výběr a pokrmy jsou chutné a cenově odpovídající kvalitě. Polední meny jsou jsou cenově výhodné.


hate84 - Pizza Bossi
14. květen 2010 | 15:50

V dnešní době asi jedna z nejlepších rozvoz pizzerií v Plzni... Pizzy jsou velmi chutné a rozvoz je časově přijatelný... ceny vzhledem k velikosti jsou také přijatelné


ludfra - Bolevecká Pizzerie
13. květen 2010 | 11:00

Dvanáctka velmi ucházející ;-)


ludfra - J. Gotti
13. květen 2010 | 10:46

Jídlo je zde opravdu skvělé...


miffi - Paganini
20. duben 2010 | 22:15

pizza hrůza nejen že jsem čekala asi 55minut ale i obsluha byla hrůza nechali by tam člověka umřít žízní radši jsi prouzdá na netu asi jsi neuvědomuje že je v práci a ne doma a to jsem tam byla na celou hospodu sama ani by jsi nevšimla že bych odešla i bez placení fuj děs.


Kiss - Mezzo
16. duben 2010 | 11:34

Zde jsem byl mile překvapen, zprvu jsem myslel, že tam bude příliš malý interiér, který mne nakonec nadchl svou originalitou. Pizza měla slušnou úroveň, ale více mne chutnal salát. Pivo nevím, měl jsem červenýho Vavřince a ten byl standartní.


Kiss - Pizzeria Antica
15. duben 2010 | 11:35

Sem jsem chodíval zcela pravidelně, ještě když jsem pracoval nedaleko odtud, pizza vždy skvělá, obsluha krásných slečen, mne vždy vtahla dovnitř. Bývalo zde i jako specialita pravé pštrosí maso, ale jestli je pořád to už nevím.


jiricek165 - Pizzerie San Marino
15. duben 2010 | 11:00

Zdravím všechny hosty pizzerie San Marino v Plzni, Palackého tř. 9, pokud by jste chtěli napsat nějaké hodnocení, můžete tak učinit i bez přihlášení na www. sanmarino. estranky. cz

Předem děkuji


dusevniinvalida - Trattoria Italiana
22. březen 2010 | 02:00

Mam rad bolonsky spagety. Problem je, ze je malokde umeji. Doufal jsem, ze tady by mohli. Bohuzel jsem se spletl. Ceny neadekvatni, Italove se ani nesnazi komunikovat jinak nez italsky, coz samozrejme s ohledem na moji bravurni italstinu neni podstatny, ale presto, ze jo

:-))


Peťulka - Pizzerie Pronto
3. březen 2010 | 23:55

Velmi milá a ochotná obsluha. Jídlo mě také nikdy nezklamalo. Na Lochotíně je to rozhodně nejlepší restaurace.


adarhaz - Pizzerie Martinská
12. září 2011 | 03:19







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde