Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

gary - Pizzeria Antica
31. srpen 2010 | 23:26

Pizza, co jsem zde dnes měl byla naprosto famózní , dal jsem si s mořskými plody a skutečně jsem si pošmákl. K tomu výborná Stella. Pěkné prostředí. Slušná obsluha.


JájaCZ - Dolce Vita Restaurant
28. srpen 2010 | 18:47

Chtěla bych všechny před touto restaurací varovat. Sice mají velice šikovného kuchaře, ale jednak jsem našla ve své ledové kávě sklo, druhak dámská část obsluhy je velice arogantní a nepříjemná a za třetí se tam šidí zákazníci!!! Takže kdo si chce pochutnat, ale být zklamán... jděte tam.


Thomas - Pizzerie Pronto
29. červenec 2010 | 13:54

Včera jsem si nechal udělat pizzu sebou a byla to katastrofa! Tvar pizzy nebyl kulatý, ale jako by to někdo vokousal a takový divný. Těsto nedopečený a gumový, chtělo to víc upéct. Jedl jsem už lepší. Kuchař by měl asi víc u toho myslet!!!


burnfly - Detaillo
23. červenec 2010 | 13:50

Zatím pouze jedna zkušenost, avšak jídlo bylo chuťově i co se ingrediencí týče super (grilovaný losos s bramborovou kaší), obsluha nevázla v žádném případě, vždy se jemně přitočila jestli něco není potřeba. Za minus bych považoval trochu nadstandardnejsi ceny (ve srovnani s konkurenci, ovsem za podobne sluzby to rad zaplatim), a osazenstvo takovych typicky kavarenskych povalecu. :)


Mody - Pulcinella
7. červenec 2010 | 15:04

výborná pizza a italská zmrzlina. Restaurace sice trošku dražší, ale za návštěvu tato pizzerie jistě stojí.


Chico - Pizzerie Pronto
5. červenec 2010 | 18:36

pizza dobrá


jochy - Bolevecká Pizzerie
30. červen 2010 | 21:28

Pizza mě moc nenadchla, přišla mi trošku chudá a síla těsta spíše připomínala americký typ namísto proklamované italské. Co se týče pivečka, nemám co dodat, chutné a hezky natočené.


hard - J. Gotti
14. červen 2010 | 18:15

Já zde s přítelkyní byl spokojen, obsluha rychlá a milá. Moc dobrých italských restaurací v Plzni neznám, ale tahle byla velmi dobrá. Jídlo chutné. V létě je tu otevřena zahrádka, ale prostředí na ní není nic moc. Jinak spokojenost.


twilight - J. Gotti
30. květen 2010 | 13:15

Obsluha trochu laxní. Jídlo úpravou i chutí nic moc, alespoň co se týče těstovin.


martinaa - Paganini
26. květen 2010 | 21:56

Pizzu mají dobrou, ostatní jídlo jak kdy. Vadí mi, že je zde v době oběda povoleno kouřit a mínus taky za dlouhé čekání na jídlo.


KAB - J. Gotti
15. květen 2010 | 19:20

Občas sem zajdu po práci na dobrou "obědovečeři" nebo o víkendu na oběd. Jídlo je tu bezvadné, což se u takového podniku dá očekávat.

Jen malá drobnost: mám rád penne, proto jsem si už 2x objednal "553. Piccare" (dle popisu přesně pro mě). Poprvé jsem dostal "552. Gnocchi e crauti", protože je chyba na lístcích a ta trojka na konci je přepsána propiskou, což nefunguje. No a podruhé jsem dostal tagliatelle, slečna se spletla, slušně omluvila, tak budiž. Tak napotřetí už snad... :)


Jena - Ristorante San Marino
15. květen 2010 | 18:33

Zas po letech jsem sem zasel na obed. byvala to vskutku prijemna pizzerie s vybornym jidlem a prijemnou obsluhou. Jak uz zde bylo receno, kvalita ponekud upada. Osmatlane cedulky nabizejici tatarak na stolech, ubrusy s fleky od cerveneho vina, ochmatana kycovita prostirani pod umelymi tulipany... Ze si mě obsluha nevsimla, to bych jeste zkousnul. Stane se. Ale ze jsem dostal strik do tluste skenice Mattoni, to byl prvni signal ze neco neni jako driv. Dorazila me pizza Fruti di mare, ktera jednak postradala nejakou zasadnejsi chut a navic na ni zcela nesmyslne lezely "krabi" tycinky, ktere se vyrabeji z odpadniho masa tresky. Asi jsem moc narocny, ale tohle me osobne nenadchlo. Na kavu i placeni jsem si celkem pockal a se smisenymi pocity podnik opustil mozna navzdy.

Kazdopadne obsluha byla prijemna, ale co je to platne. Sel jsem se tam najist a ne balit servirku. Jejich pobocka ve meste se kvalitou neda srovnat. Aspon doufam.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde