Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

m@estro - Pizzerie Pronto
27. září 2010 | 13:31

Hotovky si nemužu vynachválit, umí dobře udělat maso i těstoviny, ale pizza je těžce pod uroveň pizzerie. Dobrý pivo taky nečekejte. Jinak je to tam fajn, včetně obsluhy :)


Andýsek - Pizzeria Antica
14. září 2010 | 19:42

Velice dobrá pizzerie, jedna z nejlepších


Mary - Dolce Vita Restaurant
13. září 2010 | 12:49

Výborné jídlo a milá obsluha.


Mary - Pizzerie Pronto
13. září 2010 | 12:48

Zdravím pracovníky pizzerie, musím konstatovat, že jsem překvapen reakcí některých registrovaných. Já jsem osobně pizzerii navštívil prvně tento pátek a nemůžu naspsat nic jiného než jídlo super a obsluha též. Vím, že má návštěva nebyla naposledy. Hodně pracovních úspěchů. Marek


martin29 - Ristorante Cascavello
11. září 2010 | 08:44

Malá pizzerka na Borech, o které jsem vůbec nevěděl a dostal na ni doporučení. Pizza velmi příjemně překvapila a řekl bych, že jedna z těch lepších, kterou jsem v Plzni zatím měl. Nevýhoda - opravdu velmi malý podnik. Z toho plynoucí výhoda - velmi rychlý servis. O víkendech bohužel zavřeno.


L@D@ - Pizzeria Antica
6. září 2010 | 10:49

Musím se také zastat této pizzerie. Vždy jsem byl velice spokojenej, jak s kvalitou pizzy, tak s obsluhou.


Kovařikovi - Pizzeria Antica
6. září 2010 | 10:40

Jednou za měsic pořádáme rodinny oběd.Častokraát zavítáme právě do Antiky. Vždy jsme byli maximálně spokojeni, jak s obsluhou, tak s kuchaři, kteří nám vyšli maximálně vstric. At už se jedná o dětské porce,či o zvláštni požadavky. Rodina Kovářova


jitty - Pizzerie Martinská
5. září 2010 | 15:24

po včerejším večeru, jsem se rozhodla tento podnik nenavštívit. ve 23. 30 mi nechtěla obsluha udělat kávu, že už má umytý kávovar, tak jsem si objednala něco jiného. ve 24. 00 mi donesla obsluha učet, že už tady nikdo není, tak zavře dřív. pracovní doba jim nic neříká(sobota otevřeno do 1. 00) pracuji také ve službách a takový přístup by jsem si nikdy nedovolila.


misa - Pizzeria Antica
5. září 2010 | 11:16

Dnes jsem náhodně narazil na komentář zákazníka p. Agily k jeho návštěvě v pizzerii Antika . Jsem občasným zákazníkem , proto mne toto docela překvapilo , proto jsem se šel přesvedčit . Místo svého komentaře překládám mnou pořízené fotky . Udělejte si obrázek i úsudek sami . Michal


Agila - Pizzeria Antica
4. říjen 2010 | 20:55

http://www.agila77.com/Pizzeria_Antica/

Tak tohle JIŽ NIKDY !!! Šel jsem vyzkoušet a musím říct že "nejlepší" byla ta pizza! Mrkněte na detail fotek a uznáte že netřeba komentovat. Jinak těstoviny a noky normální takže ten kuchař a pomocnice plus číšnice by rovno za tohle měli dostat padáka! Jen nechápu ty komentáře a hodnocení před tím.


gary - Pizzeria Antica
31. srpen 2010 | 23:26

Pizza, co jsem zde dnes měl byla naprosto famózní , dal jsem si s mořskými plody a skutečně jsem si pošmákl. K tomu výborná Stella. Pěkné prostředí. Slušná obsluha.


JájaCZ - Dolce Vita Restaurant
28. srpen 2010 | 18:47

Chtěla bych všechny před touto restaurací varovat. Sice mají velice šikovného kuchaře, ale jednak jsem našla ve své ledové kávě sklo, druhak dámská část obsluhy je velice arogantní a nepříjemná a za třetí se tam šidí zákazníci!!! Takže kdo si chce pochutnat, ale být zklamán... jděte tam.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde